Leteči maček - bolanost ljudi
Na 24 ur sem prebrala prispevek o tem kako je nek samooklicani umetnik svojega pokojnega mačkona spremenil v helikopter. Ne morem verjeti, da lahko nekdo naredi kaj tako bolanega! Namesto, da so ga novinarji povabili v to svojo oddajo, bi ga morali povprašati po zdravju in ga obvezno poslati na psihiatrijo! Norčevanje z umrlih živali in skrunitev njihovih ostankov, kar to definitivno je, bi moralo biti kaznovano!
V tem dejanju ni nobene umetnosti! Je samo bolanost in želja po pozornosti!
Ta družba res pluje v neke čudne vode in samo vprašanje časa je kdaj bomo potonili.
Komentarji
Še povezava, da bo jasno o čem govorim. http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-in-video-pokojnega-macka-spr…
Kaznivost "skrunitve" ostankov je že itak relikt animistične prakse, ka mo pa zaj še zavolo toga delale paniko? :P V končni fazi je predelava drejve v stolec glij tak skrunitev trupla drejve, ali pa predelava piceka v krokete glij tak :P
tau je nej nika takšnoga tinka,vsaj v primerjavi z ten ka vse se groznega dogaja na svetu. na žalost se pa ti tega ne zavedaš ali se neščeš zavedati ker te nebi bila tak ogorčena nad ten. glede toga ka je družba v ***** se pa strinjan.
tau je pa itak samo nagačena mačka samo pač z dodatkon :D
..enako je z usnjenin plaščon, čevli, lovskimi trofejami (glave različnih živali, obešene na steni), levja koža za preprogo, krzneni plašč,... s to razliko, ka je lastnik mačka nej bujo zato, ka de helikopter napravo iz njega. Pač je ščel neka napraviti iz svojoga pokojnoga ljubljenčka.
Tinka, kda pa Poli salamo gejš, se ne zamijsleš nad ubogimi svinjami? Dnevno umirajo milijoni živali, samo zato ka ljudje lejko jejmo meso... Če je že kdo bolani smo to potrošniški svet...
Svinje in piščance ubijejo v klavnicah, jih predelajo in pošljejo v prodajne hladilnike. Ni nobenega izživljanja nad truplom živali.
Tinka ti resno živiš v enon mehurčki, brez da bi se zavedala ka vse se dogaja na svejti.
probo mo te malo razsvetliti:
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
več posnetkov pa lejko sama najdeš.
Ampak je tau nej najhujša stvar. podobne stvari se VES ČAS dogajajo ljuden, mogoče nej prinas vsekakor pa v afriki, v mehiki(mamilarske vojne),.. Če ščeš ti lejko tudi od toga pošlen video, na interneti se namreč vse najde. Samo vupan ka zdaj več neboš tak ogorčena nad ten mačkon.
Aha in zato ka se po svejti dogajajo podobne svinjarije je ravnanje z ten mačkon sprejemljivo? Ma daj prostin te no...
Komi je to ravnanje ''nika nej takšnoga'' je približno na takši stopnji kak lastnik toga mačka.
Spy je napisal bistvo. Nizozemska naj bi bila civilizirana evropska država. Tako kot pričakujemo, da se tam ne sekajo roke, če nekdo nekaj ukrade v trgovini in kot se pričakuje, da ženske lahko uživajo tam enakopravnost, tako se tudi pričakuje, da se nekdo nad truplom živali ne bo izživljal in delal iz trupla "umetnijo".
Pa preden mi bo kdo spet kaj očital, obsojam tudi razne lovske in ribiške trofeje, ki si jih nekateri nabijejo na steno. Ravno tako obsojam športni ribolov in ostale oblike lova, kjer živali umirajo ali trpijo zaradi športa.
Tinka, za tebe je očitno hujše "izživljanje" po smrti kak pa klanje i ubijanje.
Tinka te probleme boš rešila le, če se prikleneš z verigo na najbližji kandelaber in z odrekanjem hrani najmanj en mesec pokažeš svoje nestrinjanje s početjem ostalih ljudi.
Tu se pa prvič strinjam s Tinko..eni debelo mešate pojme..ni vseeno ubiti žival za prehrambene namene, ( tudi med sabo se zaradi tega pobijajo, naraven proces ) , ali pa ubiti žival z namenom iskanja pozornosti in norčevanja z njene biti . Ta človek, ki je iz mačke naredil helikopter, more biti težko bolan um in me niti ne čudi , da prihaja z Nizozemske, kjer je en kup ekstremov, od spolnih maniakov, do prostitucije, zlorabe drog, pedofilije, do pretiranega liberalizma a hkrati na drugi strani ekstremnega nacionalizma . Nizozemska je malo zašla iz smeri, taki pacienti , ki se delajo norca z živali, kot je omenjeni, samo potrjujejo mojo trditev .
windu..sklepam, da vi doma iz poginulega psa zvlečete kožuh in si naredite z njega senčnik ?
theused, pes je premali za senčnik. Delamo pa fluffy new slippers, made from the heads of innocent and defenseless baby seals.
Tinka - po toj logiki je tüj nej skrunitev človeškoga trupla, če ga zakolemo v klavnici pa razkousamo in damo v Merkator odavat?
Če idemo ista merila uporablat za lidi pa živali, vredi, samo te seposede prosin. Vači pa shush! :P
Maček Orvill (ime je dobil po pionirju letalstva Orvillu Wrightu, ker je zelo rad imel ptice) je končal pod kolesi avtomobila in ga gazda ni dal spakirati za namen helikopterja. Mislim, oz. iz prispevka je bilo jasno, da sta bila z Orvillom velka pajdaša.
Je pa tip odpelani, kar ni nič narobe in ne pomeni, da je zato bolan v glavi. Obstaja dosti več ljudi, ki ne delajo helikopterjev iz živali, se pa do njih grozljivo vedejo ali pa pobijajo živali, da jih potem obešajo kot trofeje in tepihe. Še posebej pa imajo radi te, ki so pred izumrtjem. To pa je zelo bolano.
Jaz sem se redno nasmejala pri gledanju prispevka. Kak je pikrio na krave s temi lepimi, velkimi okami in se spomnila na svojega pokojnega mačka, keri mi je skoraj vsak teden naredil kakšno vragolijo. Od tega, da je živega goloba prinesel v dnevno sobo in smo potem meli celi cikus, ka je to letalo po njej, miške, krte, in še marsikaj. Strašno ga pogrešam.
Za živali je potrebno lepo skrbeti in tudi poskrbeti, da grejo na drugi svet, kar se da humano.
@theused - windu..sklepam, da vi doma iz poginulega psa zvlečete kožuh in si naredite z njega senčnik ?
Ta je dobra. :)
Na 24 ur sem prebrala prispevek o tem kako je nek samooklicani umetnik svojega pokojnega mačkona spremenil v helikopter. Ne morem verjeti, da lahko nekdo naredi kaj tako bolanega! Namesto, da so ga novinarji povabili v to svojo oddajo, bi ga morali povprašati po zdravju in ga obvezno poslati na psihiatrijo! Norčevanje z umrlih živali in skrunitev njihovih ostankov, kar to definitivno je, bi moralo biti kaznovano!
V tem dejanju ni nobene umetnosti! Je samo bolanost in želja po pozornosti!
Ta družba res pluje v neke čudne vode in samo vprašanje časa je kdaj bomo potonili.