LAŽI ŽUPANA ANTONA KAMPUŠA

|

Na polresnice in izmišljotine, ki jih mesečno preko radijske postaje Murski Val in preko radija Maksi širi župan radgonske občine smo se že navadili. Da pa zdaj kar preko slovenske TV laže celotni Sloveniji, to pa je že malo preveč. Sram ga bodi lažnivca, nikoli ni bil pri kakem ministru z g. Golar. Očitno se je kot poslanec v parlamentu naučil kako lagati ljudem v obraz in da ti pri tem ni nerodno.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
lubadar

Na polresnice in izmišljotine, ki jih mesečno preko radijske postaje Murski Val in preko radija Maksi širi župan radgonske občine smo se že navadili. Da pa zdaj kar preko slovenske TV laže celotni Sloveniji, to pa je že malo preveč. Sram ga bodi lažnivca, nikoli ni bil pri kakem ministru z g. Golar. Očitno se je kot poslanec v parlamentu naučil kako lagati ljudem v obraz in da ti pri tem ni nerodno.

Dober Dan

Poglej si Občino G.radgona, njeno razvitost in infrastrukturo pa te bo sram za to pisanje.

lubadar

A da bo mene sram! Ha ,ha, ha razvitost in infrastrukturo? Po čem se pa to meri kaj? Po tem, da radgončani nimajo čistilne naprave, da menda še vedno pijejo vodo, ki teče po azbestnih ceveh, da mladi podjetniki prej naletijo na razumevanje v sosednji Avstriji, itd, tisti lažnivi kljukec pa na pogledih Slovenije hladnokrvno laže kako je posredoval na ministrstvu z mamo g.Kolarja, ta pa o tem sploh nič ne ve.

KRT

"LUBADAR UNIČUJE
V ugod­nih raz­me­rah se zelo hi­tro raz­mno­ži­jo in so tako ne­var­ni, da lah­ko uni­či­jo cele se­sto­je. V zad­njih ne­kaj le­tih so raz­me­re za raz­mno­že­va­nje lu­ba­dar­jev zelo ugod­ne: pom­la­di so to­ple, po­let­ja vro­ča in zime mile. Za na­pa­de­ne, ki se za­če­nja­jo su­ši­ti, ni po­mo­či.
Odstranitev napadenih je namenjena temu, da se ško­dlji­vec ne bi ši­ril v so­sed­nje se­sto­je in da ne bi za­ra­di ma­lo­mar­no­sti tr­pe­li škode tudi bliž­nji so­se­di. "

Zgornji tekst o nevaronsti napada lubadarja. Apeliram na Radgončare, da bodite pozorni če se bo Kampuš začel sušiti (po moje je mišljeno hujšanje), potem ga je potrebno odstraniti saj drugače lahko lubadar napade tudi sosede.

lubadar

Ja, ja v ugodnih razmerah se lubadar hitro množi. Edina rešitev je motorna žaga...

Stefan Stefanic

seblogger:   isto vprašanje se je porodilo meni.Nikdar ne veš...lejko išče novo preobleko zaradi problemov s kredibilnostjo (pa še milijonon drugih stvari)

Petra Verzel

lubadar, žal je to vseeno več al manj Prekmurski forum in folk tu gori ne ve o dogajanjih v Radgoni in o golazni imenovani Kampuš. Žal si se skašlal na napačen forum :/

- -

Nisem ravno prepričan, da se Radgona koplje v bogastvu. Kolikor vem, so več ali manj preselili podjetja iz središča mesta in starejših delavnic tja na začetek v nove prosotore. Če je to res, potem tu ni ne vem kako velike dodane vrednosti.

Mi je pa tale Kampuš sumljiv po nečem: bil je, kolikor vem, neki predsednik odbora za izgradnjo avtoceste v Pomurju. In potem se izkaže, da ta "avtocesta" nima odstavnih pasov, pa še obstoječi pas je vsak mislim da ožji za 25 cm. To kot prvo. Kot drugo, velik neki predsednik, kateri ni uredil Radgoni neki lažji, krajši pristop na avtocesto. Sedaj jim je v vsakem primeru najblijžje mislim da v Lenartu?

lubadar

Se globoko opravičujem Janis Joplin, ker sem si drznil kašljati na Vašem več al manj prekmurskem forumu. Veseli pa me vseeno, da imate tudi Prekmurci nekaj od Kampuševih neprecenljivih sposobnosti, med ostalim užitek v vožnji po avtocesti proti Prekmurju. In seveda obvezna mesečna predavanja na Murskem valu.         

primus

Pa kaj je z vami, radgona razvita? Kje ste to videli? Če je postavljenih en kup zgradb še ne pomeni da je vse kot mora biti. To so postavila podjetja, ki imajo v radgoni tradicijo in delajo dolgo časa. Pogoj da so dobili zemljišča so bili da zaposlijo, kolikor in za kako dolgo so jih, je drugo vprašanje.
Občina polna "pufov" le da so skriti. Da pa se ne pogovarjamo o parazitih ki najdejo običnski proračun. Ah, pa saj kaj govoriti. In potem nek župan laže po nacionalki, da je pomagal podjetniku, pa dobro za take laži bi si zaslužil da leti s položaja. Žal pa je to Slovenija, kjer bolj lažeš več imaš in bolj te cenijo. Morale pa nikjer.

Petra Verzel

lubadar, htela sem ti dat vedet, da vem kaj misliš, ampak da mogoče tu gor ne boš srečal veliko folka, ki ve, kaj se dogaja...sama sem Radgončanka in Golar mi je kolega...buksl...

lubadar

Janis joplin!          No ja, saj sem vedel, da sem ga kiksnil že ko sem poslal tekst in se za to tudi opravičujem. Pa vseeno ni slabo, če radgonsko kapaciteto od župana spoznajo malo pobliže še  ljudje na tem forumu. Kar se pa primera Golar tiče, pa mislim, da bi tudi zaradi neresnic,  ki jih je Kampuš trosil v oddaji pogledi Slovenije, moral spakirati kufre. Ker sam tega seveda ne bo naredil, bi bilo dobro, če bi mu to namesto Golarjevih začeli dopovedovati Radgončani, saj Golar sigurno nima časa, da bi se ukvarjal s takimi pritlehnimi politikantskimi problemi, ko  je nesposobni bivši poslanec in  sedanji radgonski župan z lažmi na račun investitorja skušal reševati svojo rit. 

mig50

ja ja radgonski župan nemre brez tedenskih filozofiranj, ker mu pri tem neomajno pomaga
Dora, ki s tem zapolni brezvezni programski čas.
ljubezen za večno.

primus

Da radgonskem domačem forumu se je oglasila gospa Golar, o kateri je bilo priča. V izčrpnem dopisu je povedala vso resnico.
http://www.radgonainfo.com/forum/viewtopic.php?id=82

Še bolj kot laž pa bode v oči to, da je radgona izpustila izjemno priložnost za turistični razcvet starega predela mesta. Žalost in sramota za župana in bivšega poslanca.

- -

Tona ga redno sere. Da se greš tako lagat po rtvslo moraš biti pa res talent. V tujini bi ga po takšnih lažeh novinarji raztrgali. Pri nas pa človek dobiva skoraj 5.000 EUR poslanskega nadomestila. Sicer pa me nič več ne preseneča - imamo tudi poslanca s končanim faksom in brez končane srednje šole.
Pa še pismo gospe Golar:
http://radgonainfo.com/files/content/Demanti_%C5%BEupan.pdf

primus

Več kot očitno je, da mu je vseeno, keri politik pa se je odzval, če so ga dobili da je lagal. Eden se je opravičil, da je nekemu novinarju nekaj zatajil pa so ga linčali. Seveda ne velja za vse enako. Maršš mafija...

- -

A je res... da je v Radgoni Kampuš neprofesionalni župan z namenom, da lahko tako leto dni še vleče poslansko nadomestilo?

- -

Truplo: Res je. Vleče poslansko nadomestilo. Najverjetneje hkrati še plačo neprofesionalnega župana. Če se ne motim je to 50% plače profesionalnega župana.

- -

... no ja... in spet bo "popejval" o vsem mogočem na Murskem valu, samo o svoji morali bo molčal?

lubadar

Komaj čakam, kako bosta na Murskem valu Dora in Kampuš  poskušala laži iz omenjene  TV oddaje spraviti v "kontekst" svetovne gospodarske krize in zapostavljenega pomurja, ter kako bo radgonski župan spet zelo srečen in vesel, da se bo vse končalo tako kot se bo. ha,ha,ha.......

primus

Baje da v radgoni tečejo konkretne aktivnosti proti kampušu. Sicer sem to slišal ob par pirih, a baje bi naj skupina podjetnikov že nastopila in konkretno stopila skupaj ter pripravljala aktivnosti, da bi kampuša občani odstavili.
Seveda, tresla se je gora, rodila se je miš, a nikoli ne veš, morda pa so končno tudi v radgoni prišli k pameti.

lubadar

Ste čitali ta demanti radgonskega strokovnjaka za pivovarne. Predlagal je spremembo zakonodaje za izgradnjo pivovarn. Eni pa tu brez veze kritiziramo.
Prav mu je Golarju, kaj pa je hotel zidati pivovarno prej kot je gospod poslanec uresničil njegov predlog na ministrstvu bla, bla bla, bla, bla , bla, bla bla, bla,bla, bla, bla, bla, bla, bog se ga usmili, tega Kampuša!

lubadar

FINANCE petek 20. aprila NASLOVNICA
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, Anton Kampuš, župan Gornje Radgone: V moji občini ni brezposelnih!  Ha, ha, ha, ha, ha,.............
In tako nebulozo zapišejo Finance na prvi strani.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet