Kupim kostanje

|

Zanima me, če kdo prodaja kostanje, ker jih nujno rabim za piknik in to večjo količino!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
tadeja88

Zanima me, če kdo prodaja kostanje, ker jih nujno rabim za piknik in to večjo količino!

Deji

Jast jih nabiram vsak dan lahko pokličete na 070599346

Deji

Jast jih nabiram vsak dan lahko pokličete na 070599346

Petra tudija

Pozdravljeni imam vsak dan svež nabran kostanj če vas zanima mi napisite na
071218030

dominika tibaut

jaz ji berem vsako leto int udi prodajam, vendar zdaj jih še ni dosti jih pa bo drugi teden kjer jaz imam svoje gozdove če lahko malo počakte cena 4 km za 1 kg, koliko pa jih vi rabite in kdaj lahko me pokličite na 040506100 lp nika

dupont

zaj že maš svojo šumo delfin? do zaj si že dvakrat gnjavila, če so. vejpa te idi v SVOJO šumo pa pogledni, če je kaj TVOJIH kostanjov. :D

4 kilometer na kilo? ali 4 konvertibilne marke? e tu je evropa, nej balkan :D

mmm Kkk

Ze lansko leto me je tema s kostanji nasmejala, letos prav tako:))))))))))))

Spy

4 kilometre kostanjov za 1 kilo?
Ugodno. Ge kujpin! 

Aja pa ka resno, šumo si kujpila? Počen?

Direktna Direktna

moren najprle na banko iti ka evre menjan za konvertibilne marke, pa te te pozoven.

Prozac

Za 3 kilometre bi še küjpo, 4 je malo preveč.

mmm Kkk

Tisti pri btc-ju jih prodaja, pecene in sveze, ce slucajno delfin ne bo nasla kostanjev v svojem gozdu.

Direktna Direktna

@DELFIN  meni je nej jasno kak si lejko tij nekši turistični vodič glede na to ka si totalno nepismena, za ločila si še čüjla nej, itd.

Jana Bohar

@Direktna: Delfin ma višji nivo komunikacije, ka ga navaden folk ne razmi  ...

Spy

Aja pa, če ti što za 4€ kujpi kostanje je resno *žaljiva vsebina je bila odstranjena*. Po naši vesi stare babice odavlejo že za 1,5 €!  Tudi na tržnici se jih da dobiti za menje kak 4€. Dejansko jih za 4€ že dobiš v trgovini. Tak ka.... neven ka ti naj poven. Vupan ka boš čim menje vkradnjenih kostanjov odala :)

dupont

či pogledneš eno drujgo temo v zvezi z malimi oglasi, de mogla delfinka letos prijaviti štant na tržnici ali pa obrt odprejti :D ali pa preprosto in lažje za vse nas - naj ne oglašuje na sobotainfo :D

dominika tibaut

ti si pa res en 333 zakaj ne bi smela se javiti na oglas morda ne veš da samo tisti lahko prodaja ki ima  registirarno dejavnost in jaz jo iamm tebe pa nj administrator odstran...

Dijana

Jaz imam 25 kil kostanja za prodat cena 2,50€

Deji

Ja jast ga nabiram

Cog46

PONUDBA FINANCIRANJA V SLOVENIJI

zdravo!

Vsem ljudem v stiski nudimo financiranje od 2 000€ do 3 500 000 € po obrestni meri 2 % na leto.

Za več informacij nas kontaktirajte na elektronski naslov: [email protected]

e-mail: [email protected]

Laura kokot

Prodam kostanje.posljite sms na 041 995 634

Mala 30

Prodam kostanj 1kg je 3 evre so lepi ter debeli.moja st je 070671839

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet