Kresalova zrela za ovadbo goljufije in zavajanje Slovenskega naroda
Kresalova s tem, ko je najela prostore za nacionalni preiskovalni urad, rešuje podjetje Igorja Pogačarja. Pogodbo v višini 1,6 milijona evrov letno je sklenila s podjetjem visokega tveganja.
24ur.com/novice/slovenija/kresalova-resuje-pogacarjevo-podjetje.html
Komentarji
ej ti frenk tudi hipotetično vprašanje jaz kupim stanovanje na lizing odplačuješ pa ti, se strinjaš, v tem je vsa poanta,
se strinjam. dokler se meni najmenina zdi sprejemnljiva in najnižja na trgu me boli rit zato koliko ti daš za leasing.
Pa ti sploh veš s čim se strinjaš, da bo š ti odplačeval lizing 10 let, stanovanje pa bo na koncu moje, po tvoji matematiki še zaslužim 200 evr. na mesec x 10 let, super gremo v akcijo
Namen Kresalke zavesti Slovenski narod
Laž in zlaganost sta bolezenski izrastek na posameznem človeku in v družbi. Po zakonitosti vsega slabega se prej ali slej razkrojita sami v sebi, do tedaj pa lahko prineseta nekaj trenutne - vsaj navidezne - koristi, v celoti pa veliko škodo lažnivcu in nalaganim.
Če se človek prepusti osebnostnemu propadanju, na primer s kakim omamljanjem, mu njegova lastna zavest čedalje bolj pomaga videti stvari v njemu zaželeni barvi, čeprav je zverižena in zlagana. Psihologija pozna ta pojav pod imenom patološki obrambni mehanizmi. Slovenski pregovori in reki pa pravijo o tem: "Tako laže, da sam sebi verjame." "Prijetnejša je sladka laž kakor bridka resnica." "Ljudje verjamejo svojim željam".
Ka boš li tij zdaj delo ka Katice več nede... ne boš mogo več spati ponoči...
pa koga briga za kelko je tej tip vzel leasing. Ga je pač vzel in dal stavbo v najem. Cena na kvadrat pa je pač takšna kakšna je. Je bil pač najcenejši. Ge so pa tu stroški vzdrževanja. Nindri san tudi nej zasledo če je ta famozna najemnina neto ali bruto (gre od tega še vstran davek). Kelko je imel stroškov in kelko je dal lastnih sredstev da je stavbo dokončal in opremil. Nej to naše vrle novinare in razne političare ne briga. Briga jih pogodba med pravno osebo in banko ki je v privat in poleg tega še v tuji lasti. To pa nas vse zanima.
baš me briga ka dela saki s svojim kešom, či ga raztala tuto kompleto, ali stvar je drugačna ko se ide za davkoplačevalski denar.
Sicer bole površno spremlam to zgodbo ali mi je nej logično ka so šli najemat stavbo in zdaj plačuvlejo najemnino (baje ka dober kolega od ministrice - zgolj naključje ? ) če so si svojo zgradili ge je baje več mesta in bi več oddelkov lejko ta preselili, ka bi sigurno tude pocenilo samo poslovanje tega dela javne uprave.
Ali jbg določenih stvari itak narod nemre razmiti
Kako ne bojo razumeli če bojo davkoplačevalci plačali Pogačaru stavbo:
24ur.com/bin/video.php
Pa še bulmafisti
24ur.com/bin/video.php
Družinske vezi plačamo pa mi
24ur.com/bin/video.php
Kaj bom pa jaz delal bom 100% imel lahek in miren san, vi pa boste rešeni goljufije
in tebe...
Laž se od resnice razlikuje samo po tem, da ni resnica, Kresalkini argumenti najema prostorov od Pogačnika
ge be pa njou meu za premierko. nataliji verboten pa dati mesto predsednice... vau
ej ti tvoja slovenija. Zdaj pa mi odgovori na eno hipotetično vprašanje.
Kupiš si stanovanje na leasing. In se ćez čas odločiš da ga boš dal v najem. Obrok leasinga ti je recimo cca. 500 € ti pa hočeš še nekaj zalsužiti in ga daješ naprej v najem za 700 €. Ima tvoj najemnik pravico vedeti koliko ti plačuješ za leasing?