Kopališče ms
Zna slučajno što gda se odpre soboško kopališče, oz. či je že odpreto? :)
Komentarji
Nej so ga neka prenavlale?
Danes se je odprlo.
Chevapcic Himself
.. tak ja .. ženske, malo ga zemte na namakanje .. ups, mijslen prafte ite se malo namakat .. .. vaj, ne ven, ka mi gnjes gej, ka se neka mejšan s ten namakanjon pa sunčenjon pa tak dale ..
Ka se ti trga ....
Nekaj parodije na temo ,kopal lišće m.sYouTube - Ko poganja šalata 1.de
priporočam kopanje v jennersdorfe v avstrije. dosti baukša ponudba za dosti menjšo ceno... v soboti me itak več nedo vidli v tem kopališče do tečas ka ne prenovijo to štalo!
@miic ... jennersdorf je nej glih tak blüjzi ...
Ges mo šou v MS kakšo nedelo ka se detoxicejran pa regenerejran :D paše celo kda je kakši vročinski val :D
20 min do Ptuja pa maš vse (tobogani,skakalnice,plavalni bazen pa še savno maš đabe.
meni je pa naše kopališče super...če greš seveda tja da se osvežiš...
drugim pa priporočam terme, ki jih je kar dosti tu okrog....
nočem, da še iz ms kopališča napravijo oldtimer terme z drago vstopnino....
V Soboti mamo pa stolp!
Tan majo tudi dva stolpa.San pa samo napiso zato ,ker je za deco fantastika!
V soboti lejko v kot bombice skačeš pa mimoidoče škropijš :D
Če bi pa odbijalno še nazaj na stolp zmontejrali pa bi itak zmagali.
tzizek: 10cm kraj od roba xD
dexter: ne ta odbijalan ( deska ) bila polek stolpa ?
Najprlej je bijla na stolpi.... te sledi so jo komaj doj odselili.
v dobrih starih časih sta bilij obej odbijalni zmontejrani, spodaj pa na stolpi
MS - Jennersdorf: 45 km, 50 minut, 5 Eur ali MS - Ptuj: 50 km, 45 minut, 5 Eur .
V tem času na kopališči v Soboti odplavam 30 dolžin, pa še 5 Eur mi ostane .
Vačik san pa včera büo na bazeni in vse je zriktano, kak se pač da zriktati .
Kak pravi SimoncaLimonca "... kopališče super...če greš seveda tja da se osvežiš"
e ote malo k nam v Lendavo tu na ŠRC fajn... pri Lipi.. ka tan nebote druge srečali kak stare Avstrijce pa Hrvate pa tupatan kakšega našega..
Kak je inda bilou...
Drift steza okouli staroga bazejna, pa adrenalinski tobogan brez ovinkov v toboganskon bazejni.
@Tictac
Dober se saka čast.....30 dolžin to je 1.5km ;-)
@Hruščov, fala lejpa. Sicer san včera doj vdaro samo 20 dolžin, ka so me te že rokej bolele. Vači pa plavan, da san že v formi, 40 dolžin. Tou je glij eno vöro "koupanja". No, ka ne de što mislo ka san Mark Špic, ge plavan žabico, pa še tou v rekreativnon tempi.
Pa nema veze, ka plavaš....glavno ka se rekreiraš!!! Plavanje je itak najbole zdravo!!!!!
Vabljeni na lendavski ŠRC :P :D
Za rekreativno plavanje je MS kopališče super stvar. Posebej če ideš rano takoj po odprtji ali pozno pred zapiranjon. Voda primerno hladna, gužve nega, vstopnina simbolična. Ne nucaš več. Za namakanje riti pa za tobogane pa so ostala kopališča v bližini.
Ge san se inda puno odo koupat v soboško kopališče dokeč se je tan kaj dogajalo pa dokeč je nekša ponudba bijla! Zadnje par lejt pa se nemaš tan kaj začnote pa samo puno namarnjakov ešče ta ode
tudi za ponudbo je poskrbljeno..kiosk s sladoledom in pijačo in kiosk s hitro hrano....
če pa što šče samoposrežno restavracijo pa naj ide v spar...
ges osebno se na kopališče kopan, pa ne mislen non stop samo na gesti....
kak san že napisala prej...kopališče je osvežišče za telo in najde se tudi kaj za dušo...samo ljudje to nevejte ceniti...kda van vse drejve posejkajo, ka napravijo tobogane te te zadovoljni???? nej nete, ka de van te pa vstopnina predraga:((((((
Josko ka je to namernjak?
soboško kopališče je zakon že samo zavolo nostalgije... ;)
Namarnjak je nemaren človek!!
soboško kopališče mi zakon nej drago pa fajn mrzla voda kera mi paše kda tak vroče...za hrano je pa ja najmanjši problem neven ka bi eni radi ...
Pajdo nede vozo v kopališče letos? :DD
Ge tuj dan plus našomi kopališči
Kdo ma sploh v najemu to beznico?
nej že en čas saubermacher?
Komunala (prejk občine) upravla s kopališčon že več lejt.
Sicer paobstajajo občinski razvojni plani za kopališče. Prodajo so črtali, ka je fejst fajn, prenova de pa pač v okviri proračunskih sredstev trajala par lejt. Letošnji del z rüjšenjon bufeta pa prenovo strojnice je verjetno že gotov. Za gostinski del pa v bodouče itak nede problema, ka je sigurno zadosta interesentov za najem, samo osnovne pogoje more lastnijk zagotoviti.
@Žižek
Malo raztolmači, kak de tou vö vidlo.
Kelko mi je znano, de se v prvi fazo povečo in pokril. Kak točno de pa zgledo, pa san še nej zbrsko.
Kdo pa ima v najem gostinski del?
Malo eni mešajo pojme kopališče pa terme.. Soboško kopališče je predvsem mestno kopališče, ge je nej namen ka do stari avstrijci odli namakat kurja očesa, ampak ka se prebivalci MS malo razgiblejo... zato tuj nej trbej nekšnih jakih slačilnic, garderob in ostale navlake, kera samo košta, nakonci pa to botruje večji vstopnini. Kopališče kak je, je čista fajn...
bravo @ Fingerling
robin hood
malo več ležalnikov bi lejko bilo,pa marele, seveda šenki
če nej, de pa tak tudi dobro.
Kopališče ,katero je bilo nekoč znano daleč naokrog,in v katerega so se hodili kopat tudi Avstrijci in ostali Slovenci ,je definitivno povozo čas,Zaresan je potrebno kompletne prenove tak bazenskoga dela kak tuj vse ostalega ,čeprav se trudijo ka je vsako leto usposobljeno za uporabo ,pa se opazi ka je čeduže menje obiskovalcev ,prav zaradi tega ker manjkajo določene vsebine ,ki bi to soboško kopališče napravilo še bole atraktivno ,Sam lehko pohvalim obćino in Komunalo ,ka se vsako leto znova potrudiji in osposobijo kopališče za namen ,šteri njemu pripada ,in to je kopanje .
Chevapcic Himself
.. ženske si jo fajn malo namočijo, ka se rashladi, saj toplino trbej regulirati, ka ne grata prevroča in tau je glavno .. nej trbej komplicejrate .. mhm .. ha ha ..
@čevap
Tebej konkretno zdelavle pomlad. Vej pa konc koncov je ešče itak koledarska pomlad. Pa tüj, če se ti hormonski napadi zavličejo malo v poletne mejsce boš nikak že vö zdržo.
Če nemaš nika na lageri ti pa lejko kocka lejda ali pa zmrznjeni šniclin na pravon mesti začasno bar prolongejra "süjšno" obdobje.
Zanima me, če je še vedno, kak je včasik bilo, ka je v zadnjoj vöre obratovanja vstop prosti? To je te idealno ka se eno vöro tan v znaplavaš. Če pa toga več nega, me pa zanima kelko je karta.
Chevapcic Himself
.. @Sobochanec, baujkše skoron ne bi mogo napisate ..
Hello
Ja bi bilo fino če bi što lejko kakšen cenik objavo, ker nika ne najden na nete (vsaj ges).
lp
@čevap
Mala konfuzija se mi je zgodijla v besedni igri:
"...prolongejra "süjšno" obdobje."
ti zamenjan za: ...ublažij neugodne učinke "süjšnoga" obdobja.
in dodan: Praf prijde tüdi zmrznjena Martinova gos.
KOMUNALA MURSKA SOBOTA - JAVNE POVRŠINE - - LETNO MESTNO KOPALIŠČE -Cenika ni zraven ,je pa tel št, malo povprašaj na Komunalo .Direktna@
HaloooooOOOOOOOOOOOOOO,...KOMUNALA !?!?!?!?!?
Rejsan jin je vujšo čas.
Samo naj še cuj napijšejo, ka na terasi Zvejzde-Diane popejvle Lejpa Brena.
Bomo cenik objavili danes ;)
Direktna: če je do zdaj vsako leto bilo men se zdi ka od 7 pa do 8 ? de tude letos...
Nejsan bijla v kopališče že znankar 10 let, taka ne ven kelko se je v ton časi spremenilo to, ka si mel zadnjo vöro šenki. Zato pitam vas mladce, ka me malo podučite :) Letos je pač tak naneslo ka mo poleti doma in de pasala večerna rekreacija, ka par dolžin preplavaš.
Odpiralni čas je 10 - 19h, če se ne moutin. Lejko si duže not, samo vrata se zaklenejo (potrjeno od bademajstra, keri je prišo solidarno povedat, ka bokše iti zaj, ka nan nede trbelo vozička z diteton prejk zdigavati). :D
Ovači je pa karta za odrasle 3,85 €, od pejte dale pa 2,50. Deca do treh lejt majo šenki. To je vse, ka se spomlin. Sicer pa vedno ostane ploutkarta (kar je v soboškon kopališči najmenši problem).
Lp
bunite se kak je slabo zrihtano pa kak se nika ne vlaga... te van pa škoda dati teh posranih 3,4 evre, pa že premišlavlete o nikših plaut kartaj pa neven ka... 4 evre bi dal če bi meli košaro doj dano pa bi prostovoljne prispevke zberali namesto vstopnine...
in gli poton se mi ločimo od razvitih evropskih narodov.... še itak mamo v sebi to balkansko ciganijo kak čim bokše nindre skauz prite, pa nikoga napizdite....
Chevapcic Himself
.. edine kompetentne ocenjevalke so v ton primere samo ženske .. zakaj?
.. zato, ka naj fajn ocenijo, če se je ali se pak ni v soboškon kopališče, v trenutnon stanje, kak pač je, fajn namočite .. jap, namočite .. hm .. ah .. ha ha ..
Zainauk je odpiralni čas od 10 do 19, mo se pa v kratkon (čez kakši teden) vrnili na standarden odpiralni čas od 9 do 20.
Ka se pa tiče plaut kart - če se jih že poslužujete, bi vas proso ka s ten bar plauta ne vničavlete.
Želin van prijetno vroče poletje s čim več osvežitvami v soboškon kopališče.
Lp, mojster bazena
HVALA ENAKO;)
Evo, ka vas malo spoumnin na naše kopališče . Kak je že bademajster povedo, je zdaj odprejto od 9 do 20 vöre. Zadnje vöre nega več šenki, ka se meni osebno zdij čista prav.
Zriktano je vrejdi, kak se pač ta "infrastruktura" da zriktati . Ge prijden skoro sakši den zadvečara, pa se vržen v vodou, pa nejden vö 1 vöro. Včera san preplavo 50 dolžin v 52 minutaj.
Moj osebni vtis je, ka je naroda preci in kopališče lepou žijvo vö zglejda . Rano zadvečera prijdemo "¨duogo progaši", te deca s plavalnoga kluba, na konci pa "kratko progaši", šteri plavajo širijne.
Za konec bojte fajn pa se vijdimo na bazeni, rejsan voda fajn paše .
Zna slučajno što gda se odpre soboško kopališče, oz. či je že odpreto? :)