Kopališče MS - odprtje
Je že kaj znano kdaj se odpre kopališče v MS? Bi se že počasi pasalo kaj namočiti.... :)
Komentarji
uleti kama drugan
Tomi kopališči bi pasala kakša prenova...
Ker stanje kak je zaj je nej vrejdno nobene vstopnine sploj (na žalost)
obicajno nege 1.junija.
mo vidli, ge tuj ze cakan. :) ker vroce je ze skor zadosti :D
soboško kopališče je tak grozno ka me je sran ta iti! :d
Še Bakovska kamešnica bole zriktana ;)
ne ven što vas je pito za mnenje o kopališči...zanimalo me je samo kda se odpre :)
meni je fajn, ker je bluzik in za dopoldansko plavanje je idealno...ponavadi si sam v bazeni ali pa še par folka...
Se opravičujem/o, samo refleksno coj skomentiraš kaj;)
Nevemo drugače še 0
Skate park 4 the win ! :)
Delala san tan kak študentka....nepošteno izplačane ure,malico si zbriši pod noson da 12 ur delaš tan not v butiki brez klime ali vsaj ventilatora...samo tu pa preveč elektrike ide za Komunalo. S temi posla mete???Vstopnina pa tuj bila katastrofalna glede na razmere v kopališči...1x več dan cuj pa se kopan v moravcaj kak trbej. Na vse zadnje pa tuj lejko iden na kamešnico ge je življenje za šenke:D
kamešnica(soboško morje)
Ja pa pravijo ka je kamešnica soboško morje:)
san se gnes nekaj mimo vozila, pa lekar malajo bazene na novo...ocitno nekaj bo...
kamesnica pa je redno posvinjana, tan bi trbelo najprle eno cistilno akcijo ob obale opraviti.
Luka84 ne spitavle če ne pričakuješ mnenj o tisti stvari. To skos coj spadne.
Pozdravleni! Ka to istina ka baje nepridipravi žiletke v soboškon kopališči nastavlajo?
LP!
To nejso želetke, to je Gillette Fusion Power. Takka ... vse je vredi.
tej pajzlen naj sploj ne odpejrajo:P
glede na tao ka je na štud.servise iščejo lidij za čiščenje kopališča pred odprtjem domnevan ka de se odprlo (kmalu) ;D
Emo_16 je pač pijto če žiletke nastavlajo ... se pijtate zakoj? xD
tzizek nizka :)
:D :D
Emo16 samo na tobogan moreš iti (Y)
hahahahahaha tzizek zmagao! :P
Fala za komentare ... mo še kdaj kakšno pikro pristavo :D
baje ka se kopališče odpera 31.5.:)
Čebelica, verjetno veš, ka prek študentskoga servisa nihče ne dobi malice plačane, delaš rejsan 12 ur, ali se preveč ne zmantraš, a ne? Ges se pa odin redno kopat v soboško kopališče pa san fejst zadovoljna, ne ven zakoj tok kritizerate, voda je čista, v velkon bazeni leko plovaš brez skrbi, pa tuj okolica je nej tok sloba... Ne ven pa, ko vidite v moravcih ali drugih kopališčih, v moravcih leko somo stojiš v vodi, kakšno plovanje sploj ne pride v poštev, za tobogane pa san nej pristaš...samo ednok san se ta šlo lani kopat, za velke penaze, pa san bila strošno razočarana, nikdar več... to pa, ka v soboti nastavlajo na tobogan žiletke ali karkoli že, pa so nej krivi zaposleni, storši od teh, ko to nastavlajo, se noj pitajo, kakšna so njuva deca, pa kakšno vzgojo njim nudijo...
No, glede kopališča. Lejko poven ka san relativno reden obiskovalec toga našoga kopališča. Kopališče je takšo kakšo je. Meni osebno paše iz več razlogov. Man mir na bazeni, ka mi non stop nikak po glavej ne skače. Lejko v meri plavan itd. Cena je relativno nizka oz. zelo sprejemljiva za to kar ti to kopališče nudi.
V Termah plačaš za celodnevno kopanje 11,90 €, v kopališči pa san lani plačuvo lekar 2,50€. Ker san nej nekši entuziast za tobogane (sicer če san v Termaj se pač parkrat v tiston dnevi tüde doj spistin :) ), ampak mi predvsem paše sonce in pač voda kakša koli samo ka se osvežin v teh vročih dneh pa je kopališče več kak super.
kopališče je dobro kak je
pa zaj te je odpreto, ali neje? :)
Je že kaj znano kdaj se odpre kopališče v MS? Bi se že počasi pasalo kaj namočiti.... :)