Koncno tude en pameten koncert v ms DAN D
fala bogu ka si je nesce zmislo pa naredo eno kvalitetno slovensko skupino v tej nasi ubogi murski soboti...
Komentarji
Fala bouge, ka si se ti ekstra za to prijavo, ka nas obvestiš.
Fala ti!
ka nemo crkno od smeja od takšne cepaste izjave o prvon kvalitetno koncerte. A si se ti mogoče včeraj priselil v mursko soboto ali si samo retardiran.
V murski soboti se je zgodilo in se še bo zgodilo mnogo kvalitetnih koncertov.
Kaj se eni najdete in komentirate, pa to je katastrofa.
Dan D, kdaj pa so naredili zadnji komad ??????? Mislim da je nadaljna debata čisto,odveč.
Pa da ne bo pomote, so čisto solidna skupina in lepo za slišat, ampak ne z takšnimi retardiranimi forami kot so : KONČNO EN KVALITTEN KONCERT,,, HALOOOOO !
@mnogonas
podpis!
plus toga so bili že novembra 2008 v mikk-u. taka koooončno ka de dan d v ms. saj so dobra skupina, nikaj proti, v SLO sigurno med bokšimi, ali ka de pa zdaj koooončno en čeden koncert pa pali nej pretiravati.
glej mnogonas mnoje mnenje je moje mnenje ce pa si ti retardiran pa ti jaz nisem kriv...ocitno pa nimas pojma o pojmu kaj pises ocitno je zate najbolj primeren koncert severine ali pa gibonija sejaz ti karto kupim ce nimas za njo. Jaz poslusam to zvrst glasbe in koliko se spomnim tak na velko rock zgodbe ni bilo kar se spomnim...dan d, dismissed pa sončna uprava to je rock koncert...HALOOOOOOO!!! KDO JE RETARDIRAN!!! ocitno ka ti
verjetno je bole mislo ka nej trbej ka se san sebe reklamejraš....
ker če mislip ka je rejsan telko dober, te ti takše samoreklame nej trbej, de se moglo napuniti samo po sebi....če pa nucaš obiskovalce pa povej pa ti mogoče mij kujpemo karte....telko samo ka nebi slučajno leteli preko giboja ali koga koli.....
saki naj posluša svoje, koncertniki pa sami po sebi morejo biti dobra reklama....
kelko ges znan je organizator prof. ružič ta isti ka dela nove fosile to pa ziher nisem jaz ka te mi ziher se leta falijo...
@Bubimir:
Mnogonas ma čista praf. Sicer se li ne strinjan z izražanjon v smisli retardejran, ali sakši ma svoj okus. Ja, Dan D de dober koncert, pa na tou nas opominjajo plakati po celi MS, pa celou oglas na sobotainfo, tak ka je resno odpejranje tej teme bilou totalen nesmisel. In pojem dobroga koncerta fejst subjektivna stvar.
Mimogrede, zaj ka se je že Gibonni omejno ... zna što ka de s koncerton v MS? Kelko tou se zgleda, ga nemo v kratkon vidli tu. De pa junija v Varaždini v sklopu turneje ob izidu nouvoga albuma .
vsi nas sopajo z temi hrvaskimi izvajalci kak ce ne bi bilo nikoga drugega...mislim no hrvate odijo po nas pa nan serejo po glavi mi pa jih podpiramo na vse strani...tak ka bravo dajte nan gibonija pa olivera!!! mislim...
gnes je retardiran dan, čas je za retardirane
Jao, pa ka je naroube s hrvaškimi izvajalci??? No, vsaj z enimi ... Pa ene par Hrvatov odi po nas pa nan sere po glavi, pa tou nema nikše veze z muziko ...
Seveda pa se strinjan, ka bi fajn bilou, ka bi bila malo bole pestra ponudba koncertov slovenskih izvajalcov. Ali Prekmurje je malo in vsi znamo za kakšne koncerte se odda največ kart ...
Tao ka se tan eni idiotski politiki med seuf jebejo v glavo nema nikše veze z muziko. Brezveze ka tao sranje povezuvlete z muziko. Hrvaška ma vsekakor tudi dosta dobrij izvajalcov. Samo problem tu v prekmurji je tao ka k nan hodijo samo takši izvajalci ka spadajo v 5. klaso pa te se še preseravlejo s takšimi vstopninami 5,6€ (konkreten primer je Nedelica pri studenci ge na leto nastopa nonstop maksimalno 5 izvajalcof enij pa istij in vstopnine so po 5€ skos, narod pa hodi kak zmešani)
Cave - či bi ti znau kak san se ge zaj nasmijala s tvojoga posta:D:D
tak si napijso kak če bi U2 v soboto prišli
Daj Berke vgasni
sončna uprava so zagotovo sinonim za rock spektakel :):):).
Obeta se nam zagotovo novi ”rock otočec” in tako naprej oziroma v našem primeru hudo nazaj.....
Pa da se ponovno zjasnim: z nobeno od teh skupin ni prav nič narobe in vsaka je za sebe več kot samo vredu zgodba, samo ne z forami kot končno........ da se ne ponavljam!!!!!
Drugič se izrazi v kontekstu končno nekdo ki si je upal na en dogodek pripeljati še skupino takšno in takšno, komaj čakam da.... ali podobno.
Samo ne folirat z butastimi mimohodnimi frazami kot da bi do zdaj Murska Sobot živela v glasbenem mrku. To je problem, če me že vlečeš za jezik. Zaradi takih kot si ti nas na koncu vsi imajo za zaostale (govorim o pomurcih), a kakorkoli se stvar obrne smo slišali pri nas bolj ko ne vse kar so slišali v Ljubljani. Pa ne me vleč spet za jezik, ve se kaj mislim in na katerem nivoju.
fala bogu ka si je nesce zmislo pa naredo eno kvalitetno slovensko skupino v tej nasi ubogi murski soboti...