Kje v ms odavlejo krmila
Kje v ms se lahko kupijo "krmila" (beri. proteini-dopolnila hrani?)
Ker v teh nespecializiranih trgovinah ala Muller pa te zadeve so bolj boge te stvari ki jih ponujajo? Pred časom sem te stvari dobil v btc-ju kjer so prodajali poleg teh proteinov tudi neko metražno blago, samo so se kot kaže odselili od tam.
No če ma što kako informacijo kama je šla ta trgovina oz. ge se nahaja bi bil vesel vsake informacije.
ps. nebom odprl tebe, kateri so najboljši proteini (heh, zadnje dneve se prav nasmejem na tem forumu teman "keri je najboukši")
Komentarji
SI TI EN LOLEK
proteine mislim ka maš tudi v hervisi...
tan ge so meli metražno blago v btcji.. tistomi se pravi fit shop pa je locerani prek ceste od rajha na lendavske.
http://www.fit-pump.si/ evo tu vse dobiš ka nucaš
TotenKopf
jebeš proteine... zabilov krüj si namaži!
Fit Shop. Lokacija že povejdana. Pa fajna tabla je zgoraj, nemreš zgrešiti. Ovači ti pa letna članarina (cca 20 €) da do 20% nižje cejne in drujge ugodnosti.
Še eno par spletnih zadev, ge san že kipuvo:
http://www.prosport.net/
http://www.maxximum-shop.com/
http://www.sportna-prehrana.si/
Lp
PS: Aja, pa Edo tudi odavle takšne in drugačne dodatke. Hervisa pa ne bi priporočo, ker je marža nenormalna. Malo si pogledni cejne tan pa za primerjavo kakšo spletno bouto (kera ma po možnosti v akciji isti izdelek).
PPS: Aja, lolek666, če nemaš ovači porihtane prehrane, ti nikši zemeljski dodatek nede pomago pridobiti maso. Mark my words. Pa či de ti što pametoval z 2500-kalorij-na-den planami, njemi povej, ka nema pojma, pograbi dva konkretniva stejka, en kup riža pa puno zelenjave in čim hitreje posüni. 6-krat na den.
za začetek bom tak ali tak delal prvo malo na izgubi maščobne mase, ker nema smisla delati na masi pa mišicah če te prekriva plast maščobe.
Taka za začetek kake beljakovine pa kake aminokisline, ka bom malo bole kuril maščobo ob vadbi (1x na dan kolo tam ene pol urce, pa kaka vadba na orbitreku, da malo "zašvicam full")
Drugače pa hrano prilagajam na piščančja/puranja prsa, jajca, lešniki, tuna, olivno olje (bljek je to nej dobro), kake ribice, malo riža, lahka skuta pa te fore :)
aja pa nebi rad gratal "šrajfenciger all be back". Pač malo bolj za zdravo življenje in tak za sebe bole gledano, nej ka bi zdaj rad kaka omara mišic gratal.
@crt zmejšal sem se. No te pa orbiDREK ka boš bole razmo :)
lolek666 ka boš s proteinami? Proteini te samo nafudnejo nemaš pa moči nikše bv. Samo za šminko. Naravno je itak naravno.
Ne guči na pamet, prosim lepo.
eh ne seri krvolok ka si znankar celi prenagejdeni s proteinami
Lejko ti samo poven, ka se javno smešiš s to tvojo vase zagledano ignoranco.
Javno si ti norc
Raje dobro informirani norc, kak pa neuki fičfirič.
No dobro, nejsam to temo odprl, ka bi se zdaj žalili med sabo.
Jaz sem rabil le kako dobro informacijo, tak da prosim svoja mnenja zadržite zase in res ne šimflite en drugega.
pardon loleki
Še tebi fala za izjemno informativno in konstruktivno mnenje.
ka boš z proteinami???????
ide malo gnoj metat!!!!!pa boš zadosta močen
Direkt fenomenalna ignoranca. Vej pa od proteinov ne gratas mocen. To so BELJAKOVINE. Ka zaj tak po domace poven: BELJAKOVINE so sestavljene iz aminokislin, kere so jako pomembne za misicno rast. To med brati pomejni, ka ti lejko delas kak kunj in ce telo nema zadosta velkih zalog proteinov (= BELJAKOVIN), nede niksoga haska z rasti, kvecjemu je ucinek nasproten - pojavi se atrofija misic (med brati: tvoji misici zacajo dobesedno propadati in rezultat je viden v obliki atleta iz Auschwitza). V podrobnosti pa raje nemo sou, ka de te ze redna zmeda.
Kak se pa te pri kmetaj gej? Puno masnouce pa ogljikovih hidratov za energijo, pa mesovja, ka skup drzi gorostasno telou...
Eni resno nemate pojma pa te idete neka na pamet gucat. Najlepse je v ignoranci vse v en kos metati v stilu: "Jojmene, proteinopapek. Ziher se pika z njimi! O fuj!"
PS: No, posredno te scasoma gratas mocnejsi, ker misice optimalno hranis in pridno rastejo. Tak ka deloma ti dan praf.
dobro si to napiso! san zaj ge tudi spozno določene zadeve glede tega...
krvolok bar eden si ka mas volo obrazloziti osnove ten tupavin lidgen.
Tisti keri pa nemate pojma pa se rajši zadrzte komentarov ka samo sebi sramoto delate..
Lp
lolek666
odvisno od toga kakše potrebe maš po proteinaj? kakša kvaliteta, kelko denarja ščeš namenite,.....nikoli ne kupij v dm, hervis.......drago, slaba kvaliteta in prodajalci nemajo pojma!
če te kaj zanima piši na privat, se ukavrjam s fitnesom, tudi sestava treninga, jedilnika.....man pa 30% popusta, na določene izdelke tudi do 50%....
bi ti pa priporočo najprej delati na masi, šele potem definicija(zmanjšati % maščobe).....ker za letošnje poletje si že kesen....
se pa strinjan s krvolokom....edini ki stvar obvlada (kar lahko precenim po tem kar ja napisal), za kaj več bi te moral bolje poznat....
vsi mislijo ka vzameš proteine in te si kak ovi ka se v spartacuse ob vikendaj v mečejo....tou so steroidaši.....dosta jih je v MS, in laiki tou preveč posplošujejo, je pa zelo žalostno, da ljudje nevejo o prehrani čisto nič (prehrana pa je osnova za preživetje).....čudno, verjetno so nekateri prešpricalo osnovno šolo ge so se včili, beljakovine, OH, pa tak naprej
steroidi in anaboliki so tudi prepovedani v SLO zaradi zakonskih predpisov!
Tako je! vse je v gestije pa treninge
ja seveda, lejko tij pogeš neven kelko teh takoimenovanih proteinov pa neboš neboš mel mišič če neboš mel prehrane urejene pa trening pravilen.
zatou me pa svadi kda vidijo enoga z defineranin teleson pa včasi gučijo gledni, tej se gvušno pika....
70%prehrana, ostalo pa trening(pravilen trening)
krmila dobijš tuj v semenarni ovačik pa agromerkur pa tej trgovine. super 91 je dober, s ten se pita svinje do 150 kg.
zaj ka je tvoj namen ka boš krmila žrou ne ven, samo kda te pa špej rezali pa tisto prvo mesou vo cvrli me pa prosin pozovite.
poglej jmzba,
skoraj brez veze se mi zdi na to pisat komentar, ampak ga bom vseeno.
ti daš na dan vase verjetno kar nekaj ne zdravih sestavin, čokolada,kak puding,alkoholna pijača.....
namesto tega lahko zaužiješ beljakovinski napitek, ali poejš kaka piščančja prsa......je dosti bolj zdravo....
sploh pa me moti to, da za prehrambene dodatke uporabljate izraze, KRMILA......to niso nobena krmila, potem je tudi puding krmilo, moka, kosmiči, beko, kapučino, kava.....in te stvari so mnogo bol NEkvalitetne in NE zdrave....
lp
test
glej študent kda boš si tij svojo krf saki den pelo na analizo boš mi lejko palamudo kakšo dozo praška z vodo zmešanoga nucan. dokeč boš samo teoretizejro pa povzemo tisto ka na interneti najdeš pa s tistin znanjon ščeu izpasti jako pameten bom ges piso debilne komentare
tisto ka na interneti najdeš
ja, saj. to je isto, kak či v gostilni čul.
ahaha. naj se debilnizem nadaljuje
jmzba
pogledni, trenero san karate, in s fitnesom se ukvarjam cca 5let, analize krvi, jeter (imam na leto vsaj 6krat), gastroskopija pa man na leto enkrat do dvakrat.
koloskopijo pa san mel do sedaj 2krat.
tak ti poven, kda boš znal osnovne stvari o prehrani, kaj prehrambeni dodatki vsebujejo in za kaj, ter čemu so namenjeni potem se lahko začneva pogovarjat.
in moraš ločiti da beljakovine niso isto kot NO izdelki, kot anaboliki, steroidi, kreatin in še mnogo tega.
si že kdaj slišal za mikrofloro bakterijo? veš kaj je to?
Gledne internet je najvekše smetišče najdeš gori vse, in se pravi ka tij iščeš informacije na internete, si soudeleženi, vendar v nekatere stvari verjameš v nekatere nej in pač tak je.....
ges te ziher ne mislin prepričavati ka je dobro in ka nej, vsak se sam odloča, san pa pravo ka če kdo kaj rabi, sem mu na voljo, kot pomoč.
aja, pa še tou, tij znaš kelko beljakovin na den zaužiješ približno pa OH, pa kelko bi vsaj približno naj? mislim ka neveš....
in prosim ka se vzdržiš ti tvojih debilnih komentarjev s katerimi navajaš da nimaš pojma o prehrani......in s tem te nejsan mislo žalite ampak ti povedati kak je.
mislin pa ka si osnovno, oziroma srednjo šolo prešprico ge ste meli beljakovine, OH, mišiče, pa tak naprej.....
jmzba
še to bi dodal, sedaj sem samo nekaj tvojih komentarjev pregledal, ker me je zanimalo, če res imaš na vsako debato tako neumne odgovore in dobil se pritrdilen odgovor.....
lepo ka si povedo svoje mnenje ampak ne guči o nekon v koj se na razmiš, človik je proso pomoč, nasvet in mislim ka ga pri tebi nede dobo, oziroma vsaj pametnoga nej....
Zanima me če še deluje Fit-Shop v Murski Soboti? Znate še za kakšno bouto s športno (fitness) prehrano? Tnx
Be me lejko štoj pomago. Če znate za kakšno trgovino s športno prehrano v MS?
Malo brskanja po google ti ne bi škodilo :) Ja, očitno fit-shop še obstaja...
http://sl-si.facebook.com/topic.php?uid=33090133278&topic=15212&post=15…
Vači pa maš tudi v Hervisi in vseh drugih športnih trgovinaj tovrstne zadeve.
Kje v ms se lahko kupijo "krmila" (beri. proteini-dopolnila hrani?)
Ker v teh nespecializiranih trgovinah ala Muller pa te zadeve so bolj boge te stvari ki jih ponujajo? Pred časom sem te stvari dobil v btc-ju kjer so prodajali poleg teh proteinov tudi neko metražno blago, samo so se kot kaže odselili od tam.
No če ma što kako informacijo kama je šla ta trgovina oz. ge se nahaja bi bil vesel vsake informacije.
ps. nebom odprl tebe, kateri so najboljši proteini (heh, zadnje dneve se prav nasmejem na tem forumu teman "keri je najboukši")