Kere mobitel kupite??

|

Bok vseznalce!

Man eno pitanje za vas. Kujpite si moren nekše malo boukše telefon pa san si glejdo iphone samo mi je malo predragi tej nouve ovoga staroga ali kakšoga rablenoga pa ne bi glij kupuvo ka nikdar ne vejš na koj naletijš!!

Glejdan zaj pri mobiteli, ka man đabest, pa bi tu neka zeu samo ne ven šteroga. Važno mi je ka ma velke touchscreen, pa ka internet dobro dela na njen. Šteroga priporočate?

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1254&pu=0

ali

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1224&pu=0

ali

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1117&pu=0

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Joško Joras

Bok vseznalce!

Man eno pitanje za vas. Kujpite si moren nekše malo boukše telefon pa san si glejdo iphone samo mi je malo predragi tej nouve ovoga staroga ali kakšoga rablenoga pa ne bi glij kupuvo ka nikdar ne vejš na koj naletijš!!

Glejdan zaj pri mobiteli, ka man đabest, pa bi tu neka zeu samo ne ven šteroga. Važno mi je ka ma velke touchscreen, pa ka internet dobro dela na njen. Šteroga priporočate?

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1254&pu=0

ali

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1224&pu=0

ali

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1117&pu=0

ejc ec

rajše iphona ( 3g 8g ) oz. če že  z linka = Lg

Dani Smej

Kaj pa o kakem Nokia 5800 XpressMusic nisi pomislil?

rok-jabi

josko če maš 300 evof viška na računi bi ti pravo ka je iphone dobra opcija 3G (STARI MODEL JE TO) ... dobij se pa na hrvaškon.
man kolega keri vozi prejk iPhone iz hrvaške ... meni je 3GS  32 giga beloga zrihto za 460 evrojov, kolegi pa je črnoga za iste pejneze zrihto črnoga. hrvatje na svoje naročine jemlejo pocejni telefoone pa odavlejo dale za fal pejneze. 

Če nucaš kontakt od kolega mi javi na privat message. 

ejc ec

rok-jabi :
maš jailbreak-anoga  ka lejko nalagaš piratske app ? 

Zvonko Žižek

Med omenjenimi itak HTC TD2.  <3
Ge sicer koleban med njin, Omnio HD in pa N5800XMusic. Verjetno de na kocni slednji, ker de prevlado faktor kvalitete muzike (kak zvočnika, tak prek slušalk). Ali je pa HTC zato lepši ...

-chaser-

Če ščeš mete telefon skeren se boš v meto pa šminkero se kupe iPhone.

Če pa ščeš mete telefon ka de dejansko uporaben se pa te zeme ovoga HTC-ja, med oveme ka se naštel, ka če ščeš mete touchscreen je HTC po kvalitete vodilne na trge na ton področje.

rok-jabi

drejcek ja, odklenjen pa jailbreakan je, pa mam gori kar nekaj pametnih programčkov

Jožek Verpakovskis

(Če pa ščeš mete telefon ka de dejansko uporaben se pa te zeme ovoga HTC-ja,....ka če ščeš mete touchscreen je HTC po kvalitete vodilne na trge na ton področje....)
mislin ge pa si se tij zgujbo....ne prešte vsega ka vijdeš
tij ap ne poslujšaš vsega ka preštejš....

eden in edini je multi touch in to je le iPhonov in ta je tapravi...glede ekranov seveda...
mel san že skoraj rejsan vse gsm, dogo tude iPhona 3G in pač funkiconalnost in preprostost mislin ka je tisto ka iščeš....

je pa rejsan ka san henjo z ten in nejsan nite sprobo n97 nite tega HTC...tak ka...
samo pravin zemi si v rokej iPhone pa sprobaj tan ekran pa pri drugeg pa te boš najbole vido....

miic miic

za itak đabest vala akcija? tisto kak piše splošna akcije je trudi za đabest? :D

-chaser-

Rocco, san sebe se nasprotuvleš v svojon komentare. ?!??!?

Joško Joras

rok jabi daj mi nekše kontakt ali nekaj od toga ka lifra iphone, ka za takšo cejno bi ga fčasik kujpo!! LG mi je najmenje vrejde od teh firm, ka smo meli doma televizijo od LG pa smo meli samo nevole z njou tak ka smo te Gorenje kujpile. HTC mi je pa vrejde ka je kolega meu pa je fejst zadovolen biu, samo bi segli rajše meu iphone če bi ga za tej pejnaze doubo

samuelh

edini pravi telefon na touch screen je Iphone in nič drugo, tudi glede uporabnosti je daleč pred vsemi, cilo či maš jailbreakanoga....gor si lejko daš vse ka ti srce poželi in še več. Mel san 2G, 3G, zdaj pa man 3GS in dela vrhunsko...drugo leto kda pride ven novi mo ga odavo taka te se javin kaj. :)

samuelh

josko to kar govori rok jabi, se pravi iPhoni iz Hrvaške, so neodklenjeni in ne delujejo na vsa omrežja zato pa so tako poceni...pazi, da ne nasedeš.

Bosko

Nokia n97   čimboljši z vsako posodobitvijo

dario prasl

samuelh - zato pa moraš odklenjenoga pa jailbraikanoga gledate.
chaser  - nea ga seri no s prvim komentarjem. nea ga seri čuj.
Če ščejš mete touch screen kak se spodobi je tou Iphone, pa nej nekšne omnie pa windows mobile - ka san 2 kedna nej zdržo s tisten svinčnikon pa neodzivnostjo...

-chaser-

Glej dokeč nebo držo vseh telefonov v roke pa sprobo ne guče na pamet.

Josko, ide po bautaj, Mobite, Simobil,tuš,... pa pač sprobaj telefone kere te zanimajo in boš pač te san lejko presodo zato ka tu ma pač sake svoje mnenje.

qbase.

respect se popolnoma strinjam...
windows na računalnikaj ne dela kak bi trbelo, nej ka bi to sranje na mobitelaj funkcioneralo...  če maš penaze, je definitivno iphone najbokše ka si leko nabaviš, samo kakšnoga htc-ja si k kuči ne vleči, ka pravin že dejstvo ka ma windows gori ti leko dosta povej, moj je bil po 2 mescaj na servisi ka je crasho, ampak san se ga tuj dokončno rejšo, ka mi je tej svinčnik dokurčo v nulo...  ;)

Zvonko Žižek

Vi ste šteli njegof prvi post? 
Namig: zbera lejko med trejmi telefonami (đabest) ...

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. za osnovne stvari so tej trije telefone čistak zadosta (vzemi samsunga) , isto velja za Omnio, če pa nucaš telefon, ka ti je isto pomemben kak računalnik a.k.a ga nenormalno dosta uporabljaš/boš uporablo, pa vzemeš Blackberry-a ali pa iPhone .. simpl, bi rekle ženske  ..

dario prasl

chaser - težko de josko (kerome ščejmo pomagate) sprobo telefone med sebof, glede na tou ka v omenjenih boutaj Iphona sploh nemajo.

-chaser-

@respect - moitel, simobil, tuš,...................................  pikice se zlufto.

dario prasl

ja, samo se odavle sploj ger prinas pod akcijami?
ges san ga še nindre nej vido. pa še tuš je henjo s prodajo.

Primož Zrim

windows na telefonaj čist vrede in odlično deluje :) to je le stvar posameznika če se v stvar želi razmite!

badass mothafucka

ges tüdi neman problema z windowsi.
da zašteka telefon zflešaš.
pa dela pali kak novi:D
iphone je precenjeni. definitivno.
glede na to, kelko košta,
pa ti nüdi  "samo" 3mp fotoaparat...
ščen povedati, lejko un ma najboukši procesor med telefoni,
pa lejko je te telefon, kao naj boukši, pa najlepši.
samo ges pač ne bi dal telko pejnez za njega.
ampak, sakši ma svoje mnenje.
priporočan pa stran
http://www.gsmarena.com/
za primerjanje.
mislin, ka so najbole natančni podatki od aparatof gor;)
lp

Attila Szabo

Gledano dolgoročno in tehnološko, se ti najbolj splača vzeti odklenjen iPhone, po možnosti prinešenega iz Italije. Operacijski sistem telefona se nadgradi recimo enkrat na pol leta (kot je to tudi pri računalnikih) in ga sploh ni treba prodat ali zamenjat (tako kot si tudi računalnika ne kupujemo vsako leto) - to je to, kar sem prej mislil z dolgoročno koristjo. Iz tehnološkega vidika pa se drugi obstoječi, razen morda Androidaa, z iPhone tehnologijo (še) ne morejo kosati.
Odklenjen iPhone dobiš za ok. 550 eur (seveda se ti ni treba vezati na nobeno italijansko naročnino). Če vsako leto in pol zamenjaš telefon za 150 eur, se ti v 3 letih povrnejo stroški, če ga pa imaš še dlje, pa privarčuješ seveda toliko več (kajti vsake pol leta nadgradiš operac. sistem kot pri računalniku in je telefon kot nov).

LP

Dani Smej

Ma jaz se s tem strinjam, kar ti dolgoročno opisuješ. A treba se je zavedat, da s tem "dolgim" rokom pridejo tudi napake in z njimi povezani stroški. (crkne baterija, kaka napaka na zaslonu, kaka x napaka, ki je niti nebi pričakoval itd...)
Moje izkušnje s telefoni so običajno take, da je skoraj potrebno po 2-3 letih pač nabavit novega, ker nekako po teh letih se začnejo tiste razne težave, ki sem jih prej opisal.

Attila Szabo

Moje izkušnje in izkušnje drugih uporabnikov iPhona (glej forum Jabuk na jabuk.si) so ravno nasprotne - ni problemov z njimi, in sicer v tem smislu, da če se že problem pojavi, se ga tudi da hitro odpravit. Računalnika tudi ne vržeš vstran po na primer prvem napadu trojanca ali bluescreenu.
Še vedno je najboljša opcija iPhone!

Vasja Gomboc

Oglašan se na staroj temi, ka nemo brez  veze nove odpejro, torej..
Zanima me, če ma što Nokio e72 in kak deluje? :D Ker san neka zasledo, ka je baje vse fajn, ampak da pokrov odzadaj "plejše" in če se splača nabaviti :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet