Kdo kupuje Večer

|

V ponedeljkovem dnevnem časopisu Delo je bil zelo zanimiv članek, kjer je raziskovalni novinar podal "lovke" pri nakupu Večera, katerega bo prevzelo podjetje 3 Lan.
Pri "labirintu poslovnih in prijateljskih vezi" sledijo lovke prevzema Večera vse do županskega mesta.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
nejc brejc

V ponedeljkovem dnevnem časopisu Delo je bil zelo zanimiv članek, kjer je raziskovalni novinar podal "lovke" pri nakupu Večera, katerega bo prevzelo podjetje 3 Lan.
Pri "labirintu poslovnih in prijateljskih vezi" sledijo lovke prevzema Večera vse do županskega mesta.

abc123

kot tudi netmedia in idea tv ki sta povezani s sobotainfo

V I

Dal se sjetiš nekad mene
Dal se sjetiš mojih suza
Dal još tvoje srce čuva
One drage mile uspomene

Ti si nekad bila moje srce, još se srce tebe sjeća
Tu je slika tvoga nježnog lika
Ali gdje je naša davna sreća
Dal se sjetiš nekad mene

sharck

Ka se splača investejrate 9 milionov € za že zgubleno kampanjo :)

volja

Zato pa je takšno zatišje o tem, da neko slamnato podjetje kupuje Večer. Če pa nekdo obvlada vse medije v okolici, sedaj pa še Večer. Se morem odjaviti z njega, ker drugače bom spet gledala druge Soboške novine in eno ta-isto osebo na 40-ih od 25-ih straneh.

seblogger

volja, malo preveč lagodno uporabljaš termin slamnato podjetje. Drugače pa bi se lahko strinjo s tistimi, ki gledajo kritično na to "zadevo."

samo za ta forum

me samo zanima kaj bo to za novega časopisa ka bi naj začel izhajati v murski soboti no vsaj neka se govori o tem. Pa če že ali bo spet medij enega od županskih kandidatov?

sharck

Mislen ka de se imenoval "Rakičanske Večer"
:)

Daddy Cool

Med dobro obveščenimi se govori, ka naj bi v zadevo bil vpleten tudi Robert Celec, ker je ugotovo, ka s svojim internetnim brezplačnikom ne bo mogel voditi učinkovite kampanje

sharck

Po neuradnih govoricah se tudi govori, da naj bi sedanji župan odkupil Večer od denarja, ki ga je prejel od prodanih zemljišč

x y

Pred kratkim še je bilo na spletni strani soboškega Vrtca lepo zapisano da vzdržuje spletno stran 3-LAN. Danes pa njihovega loga ni več?! Zanimivo, zanimivo!
http://www.vrtec-ms.si/

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. čevapčič himself stoji za vsen, tak, zdaj pa mer .. 

.. drugače pa .. pa ka je tau kaj takšnoga, če se delajo povezave oz. obstajajo naveze .. vej pa tau je normalno, pa tau se fsepofejsdi tak dela ( uradno seveda kajpak ne  )

.. in Pomurje nede moglo močnejše gratati in izlesti iz markiranja kak province, če nede neka domačih močnejših navez, ka malo obrnejo pejnazge v domačon okolje ali pak pripelajo sveženj pejnazg v domače okolje inu ka se malo pospeši razvoj, predvsem s vzporednimi učinki, etc., .. bla bla .. tau so vse znamo, tau se fčijo v osnovni šoli ..

.. ok, akterji si tude neka pejnazg denejo v žepko, ale tau je nej nikaj takšnoga, ka ne bi že poznali .. bla bla ..

.. mhm, ok, sicer znan, ka poznamo dejavnike kak je klientelizem etc., .. ale v ton primere Večera pa 3Lan-a pa tak dale, ge se marbit določeni povezujejo, vijden dosta pozitivnih stvari, saj se Pomurje more ojačate pa gratate bogatejša regija, tij mene ges tebe pa čau pero, ob upoštevanju, ka se nedo dogajale konstantne registracije pa prenos kapitala nendre na eksotične otoke, kjer si kajpak občutno zmenšaš davščino pa to, gele?  ..

.. moje pisanje je spet kak vedno kajpak samo inu zgolj gostilniško flancanje v stile  -->     " .. Saujsidov Đaujže je pravo .. " ..

nejc brejc

Samo s ten, ko se koncentrirajo mediji pod peščico ljudi se najlažje manipulira!!! To se je dogajalo tude v Nemčiji za čas Adolfa, v biši Juge, za čas ključavničarja zdaj pa mamo šolske primer koncentracije medijev v ljubem Prekmurje :(

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. ^^ .. no, tak hudo pa je zatok pa nej .. jes mijslen, ka tisti novinar, ka ščej, lejko napijše pa raziskuje, če ščej .. no, načeloma etc., ..

.. tude sami "headlinerji" že znajo, kakšnih socioloških doktrin se tu morejo posluževati .. z represijo novinarjev se kaj hitro pokopajo ..

.. psihološki nasvet: .. manipulejra lejko nešče s tebof, če tij sam ščejš biti manipulejrane .. . .resnejšo filozofijo toga dejavnika pa pustimo ..

.. koncentracija je trenutno za Pomurje obvezna ..

diplomy diplomy

Menej nič ne moti če kujpimo prekmurci Microsoft pa New York Times ... Bokše mij, kak pa nej ... 
Ges san nej nikomi fauš če ma. Nejsan fauš polaniči, nej Čehi, nej Ideji TV, nej nikomi. 
Včasih ste pravli ka so vsi mediji RDEČI pa so bili vsi TIHO, te je Janša kujpo prejk ASK DELO, pa nastavo Jančiča, pa so bili tiho. Zdaj pa kupuvle prejkmurec, pa delate cirkus? :) :) :)
zdaj pa če vsako stvar porinete na vašoga soboškoga župana, pa se mi tej že smili. Še dobro ka je nej karakter ka bi se sekejro. 

diplomy diplomy

Do vseh stvari trbej biti KRITIČEN, ampak to nema veze s kritičnotjo. Tou je navadna faušija tu v domačon okolji. 

Kritični so pa naj ovi organi keri preiskujejo ... Soršak, pa ministri, pa Pahor ... 

Mij pavri nevejmo za ka se ide, niti ovi pavri keri pišejo o ton ne vejo kaj dosta, tou se vidi v ton mega članki. 

nejc brejc

Ja pa še novinar je lepo razkril, da župan obvlada vso medijsko sceno v tem območju, celo bi lahko rekli v Pomurju! Živela svoboda tiska, živela enakost, živela svoboda!!!

test testoa

te je pa itak jasno gdo je za člankon o Polaniči v reporteri ...

Nika Varga

Haha, ko berem to mi je jasno samo in edino to, da imate nekateri domišljijo!
lp

zblojeni

mater, vsi SDS kloni so privreli spet na površje (hudi-pes, sharck...)

Ka jih je li tak genolo, zdaj se že nekaj časa dal mir na Sobotainfo. Njihov portal pomurec.com nede ugledal luči sveta pa so spet navalili na Sobotainfo?

jan vlaj jan

:) Ta čas, ko zopet brezplodno razpravljate o nekih domnevnih napletanjih, ti vpleteni pošteno delajo in kažejo rezultate. Ker nimajo časa viseti na spletu, verjetno tudi ne vidijo, kaj vse vi napletate. Sam spoštujem tako Polaniča, kot tudi Štiheca. Oba sta svojeglava, a uspešna v tem kaj delata. Pa tudi če kupujeta Večer ali Dnevnik ali Sobotainfo ali karkoli, jima privoščim. Naj raje ona dva kot pa drugi. Bomo imeli v regiji vsaj nekaj haska. 

sharck

Kakšen hasek pa mo mele od toga, razen ka de na večere isto kak na soboškeh novenah pa zdaj si samo šeref gor? Isto kak do zdaj NIKŠEN!!!

felix

Dajte prosim klonirani debilčki razložite kak ste od Večera prišli do Štiheca?

A zato, ka računalniška firma 3lan vzdržuje računalnike na občini iz toga izhaja, ka Štihec kupuje in obvladuje Večer?

Logika van nigdar neje bila jača strana.

P.S:
Soboške novine so občinsko glasilo. Logično, ka do pisali o pridobitvah, dogodkih, proslavah, otvoritvah ipd. v občini, ge je župan običajno poleg, ker je to del njegovoga dela. Če toga ne razmite, zakoj te Celeca rivlete na županski stolec v MS? O čem bi pa naj pisali v Soboških novinah? Ka sharckanj kandidira za župana Grada? Ite si poglednite kakšno drugo občinsko glasilo iz katerekoli druge občine pa primerjate Soboto, pa te larmajte, če te meli zakoj...

Rajši se pitajte ka je narobe s človekom (županski kandidat SDS Celec), gda sam za sebe napiše na Facebooku, ka mu je všeč njegova lastna facebook stran in vabi druge, ka tudi oni potrdijo kak jim je všeč.   Narcizem rules 

PipMaster

Ne ukvarjan se z politiko, bole domača mi je ekonomija. Što je končni kupec večera se ne vej. Lejko pa logično sklepan ka Štihec in lastnik 3lana nemata penez za nakup Večera. Zato ga pa ma Matej Raščan, dale o tem pa ne mislin razpredati, ker je lajko dosta zadev posredi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet