Kdo ima daljšega?

|

Kdo ima daljšega Slovenci ali ZDAajčani?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
MacUser

Kdo ima daljšega Slovenci ali ZDAajčani?

Anja Kranjec

Če misliš nos, te mislin ka mi. da večino tekme vodiš, si bole razočarane, kak pa če se rejšiš poraza. pa mislin, ka majo američani boukše šanse proute alžircon kak pa mi proute angležon. tak ka definitivno mi :((.

I OWN YOUR MOM

V bistvi je Amerika pod večjin pritiskon. Uni morejo obvezno zmagati, med ten ka nan folga tudi pika. Še dale je stvar čist 50-50.

miic miic

mislin ka smo se pokopali! anglija je anglija... težka bo.

I OWN YOUR MOM

Zakoj? Je Alžirija proti nan delovala tak, kak či do gladko spušili proti ZDA? Ali je ZDA proti nan delovala tak, kak či de gladko ftrgnila Alžirijo? Ge mislin, ka nej eno, nej drujgo. Pika proti Angliji? - Nej nemogoče. Ka ZDA ne zmagajo Alžirijo? - Nej nemogoče. Zato pravin, čist 50-50 še dale.

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. Aaaaaaaaaaaaa, zdaj mi znamo zakaj so USA v drugem polčasu tak hitro do
golov prišli. MF .. ( commented by Tanja Zrinsky )

.. gold ..

čriček

KAVBOJCI ,so špilali kak  če bi teleta lovili po pašnikaj,so pa tuj močni kak bikovi ,obnašajo se pa kak favoriti ,no zaednok so še na dvej točkaj  ,pa tuj naslednja tema de za njih ,teška .,tak ka naše ovčke pomešane z koštruni ,do proti petelinom ,še mogli malo trave pojesti ka do pri moči ,če nej do jim bilice ,oz. jajca šla !,oz .do z njih skakali ,piceki .

Simon ÄŒontala

po mojen mamo mij več šans praute angleje (glede na tau kak so včeraj špilale), kak pa američane praute alžireje (seveda američani morejo zmagate)

I OWN YOUR MOM

Prle mi je na PokerStars en američan razložo, ka je to bila čista zarota proti njin, ker Evropa nešče, ka bi ZDA gratali z njihovimi izjemnimi atleti predobri za vse ostale ekipe.

zoe zoe

samo tak mimo the potka - kda pa američani ne vijdijo zarote proti sebi?  verjetno so še zdaj prepričani ka je sadam husein negi žijv pa ka načrtuvle proti njim napad z biološkim orožjom ! 

Glede na včerašnjo tekmo pa lejko pravim samo našim kapo dol !!! Nema veze če do šli dale ali nej v mojih očeh do cari ostali, glih zavolo včerašnje tekme, ker včera v prvom polčasi smo včeraj špilali atomski fuzbal, keroga lejko komot primerjamo z barcelono iz 2let nazaj kda so osvojili vse ka je možno ! 

zdaj nam lejko pomagajo tude brati alžirce kerim bi ob naši zmagi nad anglijo privoščo zmago nad ameriko pa oboji gremo dale!  Sicer pa san mnenja ka de proti angležom težko, ali kakoli de že lejko smo ponosni ka smo slovenci pa ka vodimo v skupini med narodi kerih je par krat več kak nas !

joco flisar

Nema veze če do šli dale ali nej v mojih očeh do cari ostali, glih zavolo včerašnje tekme, ker včera v prvom polčasi smo včeraj špilali atomski fuzbal, keroga lejko komot primerjamo z barcelono iz 2let nazaj kda so osvojili vse ka je možno !
Word!
sicer pa moja nora teorija pravi tak: alžirci do se trgali ker če zmagajo pa mi zgibimo so dale. amerika ma kvaliteto ampak vse skup je to tak za en remi :)) mi sicer zmagamo angleže taka mo prvo ali ovak - nemamo se kaj bojati glede naprej iti :))

slovenski sindrom spet na deli, zdaj je vdaro pri rokometašaj. 3/4 tekme boukši, v drugon polčasi vodili že za 5 in na konci zgibili za 3.  

vruuum

Eden od načinov kako premagati danes Angleže

Sobochanec

http://www.youtube.com/watch?v=BVWrMkDyRpI&feature=related
Malo mi je teško, ali priznajem -
opasno zaljubio sam se.
Mlada, ljepa je i pametna,
zove se SLOVENIJA.

Volim Kranjsku foru, volim Bled,
vaše djevojke od dvadeset i pet,
al' ono, što najviše volim ja,
je SLOVENSKA REPREZENTANCIJA.

Svaki dan slušam grupu Avsenik,
svaki dan mom je srcu isto
i kad opodne ja probudim se,
ne mogu živjeti' bez SLOVENIJE.

Ludim, pjevam, razbijam čaše,
lomim stole i pucam u vazduh,
najsretniji čovjet sam na svjetu ja,
kad zabije gol SLOVENIJA.

Engelzi, Švabi, Talijani,
brača sva iz cjele Juge
kažu vam:" SLOVENCI - svaka čast!"
Kunem vam se, Argentina,
bolji ste i od Brazila,
SLOVENIJA je svjetski šampion.

SLOVENAC rodi se sa loptom,
svaki Janez je Ronaldo,
ljudi moji, lako vama je.
Bilo gdje i bilo kuda
uvjek SLOVENIJA ima muda.

Ej, SLOVENCI, svaka vam čast!

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("", "flash2010523113146", 288, 151, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet