Kateri otobusni šofer se vam vijdi
meni se najbolje vijdi Grabar ludvik !
Kateri se pa vam najbolje vidi !!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarji
ker je skos zelo točen !
meni pa franc šauprli.ka fajn na vsaki postaji stavi,pa greva skup na špricer :)
Meni pa Monika Pecilni. Stavi kda kole, ge kole pa še čas si zeme za kaj več.
Edit: Pa predlagan ka se še odpre tema kda što ide srat pa kak si rit briše
kama tee svejttt hhahahahahahah keri avtobusni šofer se vam vidi hahahah :D
zaj komaj viden ka ta recesija dela.. :S baug pomagaj
pa še neje otobusni ampak je AVTOBUSNI, če de te što slučajno pito, ka boš njeme znala prafte ;)
JAKEEEEEEEEEEEC KJEEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?!
nejbojše je BOJČE ka voze sobočanca, ka fajn zna mahate
vej so ostali tuj fejst vrli še posebno tistiva ki vozita za domanjšavce !
žižek ka je pa tou za ene ka avtobus vozi res je lušna !!!!!!!!!!!!!!
geek zakoj naj s bok pomagaj to me samo zanijma !
pa malo komentare davamo tou je pa nej nika takšega !
daj piši normalno če že ščeš kaj napisate ;)
pa uporabljaj te jebeni gumbek edit. Ne boj se nej tribej spemati ka nega štetja postov tu
gez san napijsala normalno če pa ti neveš šteti san ti pa gez nej krijva.
vrede GEZ ;)
jas nisem napisala noben jebeni gumbek pa sploh jas nisem noben edit tako ka se najprej prečitaj ka štoj pijše in potem daj komentar pa za mojo volo če gej štetja ali nej pa meni tou nej nika ,če se pa tebi ide zatou potem si pa tij išči norca ka de ti tou o tem komentiro jas ti ne bov več o tem nič komentirala.
kakši vrejdi gez .
hahahah komedije
jas.... ha ha ha... nemreš vrvati..... :)
dexter - ka je pa naroujbe z "jas"? Jas tudi večijnoma pravin jas.. hm ..
Tou me feeejst spominja na tisto štorijo, ka se je enoj nekši iz bigbanga vido...
ahhHHHHAA
Kološa. :)
Jožek Kramberger, nečak od pokojnega dobrotnika z Negove, samo mislim ,da je pred kradkim odšel v penzijo Vozil je pa za Veolio
Jakec To ne moreš da verjameš da obstajati takšni človeki
Nan pa je vedno najbokši biu Ficko aka "Sej-doj! (Sedi dol)"
Predlagan, ka se ob registraciji na forum uvede pogoj "star sem vsaj 14 let" in "slovenščino sem imel v osnovni šoli vsaj 2." WTF?!
Nima pomena, da nas samo pet debatira na forumu
pa resno no. moderatori spijo ale ka? :D
jakec leko pitan kelko si star/a ?? 8 ali već? pa slovenščino kelko si mel v vrteci... :)
San si prle poglednola Hangover in se krohotala, priden na sip, se krohočem še naprej.
pa sploh jas nisem noben edit
PA NISEM MISLIL NA TEBE BOŽJI ČLOVEK!
kako se lejko nekateri norca rejdijo z tej obogi šoferov jas to nemrem razmiti pa take bedarije pijšejo od njih. naj si zmijslijo če bi morali oni v tej vročini voziti avtobus bi tuj nej bilij veseli potem se pa najde eno par takši pa idejo se samo delat norca z njih !
UU saj kdo bi pa drugi to temo odpro kak naša tranzistorka...katera Tranzistorka se vam najbole vidi de zdaj nova tema.....
o gdo se mam je pa spet tu pridružil res lepi kavboj66 ja super samo da nisi ti tisti tranzistor ka se meni tij vijdiš neki somlijvi !sedaj de tema kateri tranzistor se pa vam najbole dopadne ne da !
Dexter, se nisi nikoli učil v šoli ... piši kao što govoriš?!
Pa fajn bi blo, če bi še kdo odprl temo in debato na temo Kateri ovinek vam bolj leži? Levi? Desni? Dvojni?
jas ne govorim ampak gučim če si nej še prišel oziroma prišla gor dragi oz.draga Anal liza . in te prosim da me nehaš izazijvati !
lep pozdrav !
iz f......................................................................b
No MODELATOR kje si?? daj skini to travo....že enok.
Ka Cvetka Cigut ti zmanjkalo žvečilnega?????????
znaš ka zato te pa lepou prosim da mi kujpiš enoga !
Trava, stavek ni bil namenjen tebi, pač pa dexterju. Ne vem, zakaj se oglašaš, če te ni nihče ni spraševal?!
znaš kak si čedna tak kak naše krave štali samo gez mijslin ka majo tej naše krave več pameti kak pa tij !
cvetka oz. trava ge ti tij maš krave? v dnevnoj? kelko znan več škegnjof pa štal nemate:P
kak pa te tij tou znaš !
meni se najbolje vijdi Grabar ludvik !
Kateri se pa vam najbolje vidi !!!!!!!!!!!!!!!!