Kateri otobusni šofer se vam vijdi

|

meni se najbolje vijdi Grabar ludvik !
Kateri se pa vam najbolje vidi !!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
jakec

meni se najbolje vijdi Grabar ludvik !
Kateri se pa vam najbolje vidi !!!!!!!!!!!!!!!!

Goran Kovačič

meni pa franc šauprli.ka fajn na vsaki postaji stavi,pa greva skup na špricer :)

drekjej

Meni pa Monika Pecilni. Stavi kda kole, ge kole pa še čas si zeme za kaj več. 

Edit: Pa predlagan ka se še odpre tema kda što ide srat pa kak si rit briše

ž ž

kama tee svejttt hhahahahahahah keri avtobusni šofer se vam vidi hahahah :D
zaj komaj viden ka ta recesija dela.. :S baug pomagaj

ž ž

pa še neje otobusni ampak je AVTOBUSNI, če de te što slučajno pito, ka boš njeme znala prafte ;)

JAKEEEEEEEEEEEC KJEEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?!

Grega šmid

nejbojše je BOJČE ka voze sobočanca, ka fajn zna mahate

jakec

vej so ostali tuj fejst vrli še posebno tistiva ki vozita za domanjšavce !

jakec

žižek ka je pa tou za ene ka avtobus vozi res je lušna !!!!!!!!!!!!!!

jakec

geek zakoj naj  s bok pomagaj to me samo zanijma !

jakec

pa malo komentare  davamo tou je pa nej nika takšega !

ž ž

daj piši normalno če že ščeš kaj napisate ;)

drekjej

pa uporabljaj te jebeni gumbek edit. Ne boj se nej tribej spemati ka nega štetja postov tu

jakec

gez san napijsala normalno če pa ti neveš šteti san ti pa gez nej krijva.

jakec

jas nisem napisala noben jebeni gumbek pa sploh jas nisem noben edit tako ka se najprej prečitaj ka štoj pijše in potem daj komentar pa za mojo volo če gej štetja ali nej pa meni tou nej nika ,če se pa tebi ide zatou potem si pa tij išči norca ka de ti tou o tem komentiro jas ti ne bov več o tem nič komentirala.

simonam28

dexter - ka je pa naroujbe z "jas"? Jas tudi večijnoma pravin jas.. hm ..

mile82

Tou me feeejst spominja na tisto štorijo, ka se je enoj nekši iz bigbanga vido...

Srečko Naimdorfer

Jožek Kramberger, nečak od pokojnega dobrotnika z Negove, samo mislim ,da je pred kradkim odšel v penzijo Vozil je pa za Veolio

seblogger

Predlagan, ka se ob registraciji na forum uvede pogoj "star sem vsaj 14 let" in "slovenščino sem imel v osnovni šoli vsaj 2." WTF?!

miic miic

pa resno no. moderatori spijo ale ka? :D

jakec leko pitan kelko si star/a ??  8 ali već?  pa slovenščino kelko si mel v vrteci... :)

Direktna Direktna

San si prle poglednola Hangover in se krohotala, priden na sip, se krohočem še naprej.

pa sploh jas nisem noben edit  

jakec

PA NISEM MISLIL NA TEBE BOŽJI ČLOVEK!

trava

kako se lejko nekateri norca rejdijo z tej obogi šoferov jas to nemrem razmiti pa take bedarije pijšejo od njih. naj si zmijslijo če bi morali oni v tej vročini voziti avtobus bi tuj nej bilij veseli potem se pa najde eno par takši pa idejo se samo delat norca z njih !

kuki bazola

UU saj kdo bi pa drugi to temo odpro kak naša tranzistorka...katera Tranzistorka se vam najbole vidi de zdaj nova tema.....

trava

o gdo se mam je pa spet tu pridružil res lepi kavboj66 ja super samo da nisi ti tisti tranzistor ka se meni tij vijdiš neki somlijvi !sedaj de tema kateri tranzistor se pa vam najbole dopadne ne da !

Vesna Dolšak

Dexter, se nisi nikoli učil v šoli ... piši kao što govoriš?!
Pa fajn bi blo, če bi še kdo odprl temo in debato na temo Kateri ovinek vam bolj leži? Levi? Desni? Dvojni?

trava

jas ne govorim ampak gučim če si nej še prišel oziroma prišla gor dragi oz.draga Anal liza . in te prosim da me nehaš izazijvati !
lep pozdrav !
iz f......................................................................b

dule sočni

No MODELATOR kje si?? daj skini to travo....že enok.
Ka Cvetka Cigut ti zmanjkalo žvečilnega?????????

trava

znaš ka zato te pa lepou prosim da mi kujpiš enoga !

Vesna Dolšak

Trava, stavek ni bil namenjen tebi, pač pa dexterju. Ne vem, zakaj se oglašaš, če te ni nihče ni spraševal?!

trava

znaš kak si čedna tak kak naše krave štali samo gez mijslin ka majo tej naše krave več pameti kak pa tij !

Tadeja B

cvetka oz. trava ge ti tij maš krave? v dnevnoj? kelko znan več škegnjof pa štal nemate:P

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet