Kateri fintes, Spartacus ali Fit&Pump?

|

Rad bi spet začel hodit v fitnes pa me kak so kaj vaša mnenja o teh dveh fitnsih. Glede na to da sem že hodil v fit&pump me bolj zanima kak je s fitnesom Spartacus, pa kje se gre v ta fitnes, če ima ekstra vhod ali je isti vhod kak za klub.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ian-moone

Rad bi spet začel hodit v fitnes pa me kak so kaj vaša mnenja o teh dveh fitnsih. Glede na to da sem že hodil v fit&pump me bolj zanima kak je s fitnesom Spartacus, pa kje se gre v ta fitnes, če ima ekstra vhod ali je isti vhod kak za klub.

janez janži

Osebno ti priporočan fit&pump, seveda pa je odločitev tvoja ;)

Bojan Peček

Med tema dvema Spartacus. Meni osebno je opremljenost boljša, predvsem pa maš zadosti mesta.

ian-moone

Tnx, mislim da bom za spremembo malo poskusil Spartacus =) Kje pa je tak fitnes? A greš skozi vhod za klub ali je ločen od kluba. Ker ne poznam tak Spartacus, ko nisem iz ms :)

Simonca Limonca

priporočam spartacus, verjetno bodo v mesecu septembru spet imeli kakšno akcijo npr. pol cenejšo mesečno karto ali kaj podobnega... vhod je enak kot za klub, prideš do recepcije, kjer se prijaviš oz. oddaš svojo karto in potem greš desno po dolgem hodniku, najprej sta ne levi dva wcja, potem pride m. garderoba pa ž. garderoba, potem pa greš do konca hodnika in zaviješ levo v fitnes, fitnes je ogomen, razdeljen v 4 prostore:))

1411

v primerjavi cena-kvaliteta se spartacus daleč najbole splača od vseh fitnesov v ms, takka pravilna odločitev. :)

ian-moone

Super. Hvala vsem za vaše komentarje, predvsem pa hvala simoncalimonca za tak podroben opis :)

šverc-komerc

neman nika proti spartaqusoven fitnesson......ali garderobe pa tuši so pa zanemarjene. priporočan šlape pri tušejranje

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet