Katalog realiziranih projektov
"Asvaltiranje ceste in pločnika- Kološeva ulica, dolžina: 340 m, vrednost investicije 71.173,86 evrov, IZVEDENO: 2010"
In gdaj naj bi to bilo izvedeno? Ge še vedno vidim makedam.
Komentarji
To pa je res nehigienično od župana, da si lasti projekte za sebe! Kje so pa bili svetniki, oziroma kje jih je omenil? Tipično delo sedanjega župana!
Spodaj v katalogi pa je še dodan njegov internetni naslov, tak v posmeh občini. Tak je to v KAPITALIZMI, če maš oblast, maš moč, pa tudi nadzor nad tem .
Ta katalog je izdal župan na lastne stroške, koja poanta in sicer zato ka je na občini za to nej bilo prdvidenih sredstev !!!!. Zato je ta katalog plavi, oz plave barve njegove nove stranke, tak ka si je kak župan pripiso večino realiziranega v dobro svoje, in v dobro plave stranke . MODRIJAŠ!!!!!!!
In o ton van že cejle čas gučin, ka se me njegov NASTOPAŠKE odnos dela NE DOPADE!
čriček malo si kontradiktoren v svojih dveh postih ???!!!
Fren@ na ka cijlaš , te se izjasni tij pa daj odgovor.
Bedno!!! jaz bon tude posliko vse žeble v moje ptičje krmilnece, ka de videte, ka san dosta delo :)))
Mojoga bloka pa nega gor :(((
nega panike čriček na hitro san prešto. Vidin ka si mislo povedati. V obej isto.
kak so SDS_ovci prleteli komentirat
čitati pa li še ne vejte, tudi vam svetnikom se je zahvalo Ali bi poimensko mogo navesti trio fantastikus iz SDS (ostali trije ali štirje člani vaše svetniške skupine so itak izstopili iz svetniške skupine SDS)
Čriček, plava barva je prepovedana? Eni ste rejdno genjeni. Modri zbor vas vrgo iz tira?Za SVOJE pejneze valjda lejko da v knjižici link do SVOJIH slik na SVOJI internetni strani ali?
Predvolilna SDS panika???
Scharck, v tvoji vasi nega blokov. Nice try
Župan naj dela v dobro občanon, plava barva je njegova barva stranke in če je on izdal to glasilo , ga naj ne naslavlja na občino, zraven si pa pripiše svojo www., Zakoj nej OBČINSKO?
@xerox
e pa si se zmauto, v Sobote mamo bloke, samo če de se še tak dale delalo mo jih pomale nucale samo še za cigle, ka mo jih oddavale v lj ale kp, ale ce, ale gr, ale cilau v lendavo :) S tira de de pa vrglo 10. kda do te "modre" z dugeme nausame odele, ka narod že zača s svojo glavo premišlavate :P
Sobota je,predmestje Pušče , Predsednik je gnes tan na obiski, mogoče se nas usmili ka de prišo v naše predmestj .......mogoče de najšo ge katalog Štihca, namesto navigacije de dober.
ja scharck, ti že znaš
@čriček
kelko si star? Logika ti ne dela? Ge piše občina? Izdal je privat. To je prepovedano napraviti? Zakoj ne občinsko? Zakoj pa naj bi bilo občinsko? Te bi se pa drli na ves glas ka se reklamira za občinske pejneze. Vrli svetniki na čelu s trio fantastikus SDS so navijali za zmanjševanje sredstev za Soboške novine, ker je trbej šparati. In zdaj se je šparalo in občino neje koštalo niti centa! Ka ti tukaj neje jasno?
Čriček, daj se pomiri malo (modra barva pomirja ) pa si na miru prečitaj uvodnik, ker je notri vse pojasnjeno in že deca v 5 razredu OŠ takšen tekst razmijo...
xerox..starost, tak hitro me doj ne zgrabiš.... ostalo Lastna promocija župana, si to že ger vido ? na račun ?Modri zbor....Ja to je finta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa še nekaj , kelko je to koštalo? .. to so cifre v TISOČIH eur. Dve muhi na en mah --Plavi---- in Županski ..-
To si pa ODLIČNO povedo.
Njegovo delo je njegova najboukša promocija in to klonirane debilčke skrbi :)
Ge si že vido promocijo župana? Pred volitvami? Pa ti nejsi gladki! Ge pa živijš?
Živim v varaši,ge je med vikendom življenje izumrlo, ge so porušili večino starih stavb, ge so ceste slsabše kak na Pušči, ge mamo več rondojov kak v Maribori, ge mamo dva podvoza , enoga za lidi drugoga za ......... , ge občani ne vejo zakoj so pasja stranišča v parki, ge mamo ekonomsko šolo v črni barvi kak krematorij , ge mamo največ trgovskih centrov na prebivalca kak v ostali Sloveniji, ge mamo kandidate za župana , pa jih večinoma vidi samosvoj interes, ge več ne vidiš lune ka je telko posvetov po varaši, ge mamo največ radarov dnevno,pa ka bi dale ....Ge so fasade po kučaj kak v cirkusi, nega barve štrere ne najdeš, največ je sivih , pa tuj plavih.
haha njegovo delo je 20 % brezposelnost, turistov praktično več nega, prometni kaos.
Edino ka be pa lejko še napravo pa je eno firmo na srejde Sobote. Šauder .d. o. o. ale pa kamenšnico :)))
Ka pa nemo natvezo o njegoveh "megalomanskih" projektih ala Fazanarija, Andrenalinske park, Visokošolsko središče, Logistični center ......................................................................................................................................................
Te pa da vsakše posvejt v njegov predvolilne prospekt :))))
jaoo, čriček. napravi nan uslugo, pa si skup spoteri računalnik.
nej. resno. ali se pa bar strejli, če vidiš soboto v takši luči, kak si napiso.
njaj ga ka samo tu glasen :D cricek san te eto 2 dni vecer v ms cako pa si se nej oglaso :( pussy eden
I-OWN-YOUR-MOM--Napiši kaj bokšoga,, ja še to sam pozabo ka še nemamo pasjoga pokopališča , pa boge mrtve ži+vali še skos nindri drugje pristanejo,, to je pa nej v plani?To ka me nagučavleš ka se naj strlin, ja boo boo....
BuLsHiT--Poznaš toga!
Ka je keri od vaju dveh keremu babo odpelo nekan in se zato tak v mozek jebeta?
čriček, resno. maš še sploj smisel, ka živiš? saj je itak vse totalno v kurci.. nej, frenk?
kje si moj prijatelj čriček? iščem te pa te ne najdem ,kakšno imate vreme ?....tako je bori se za svoje imaš prav veš.Oglasi se kaj.Kdo pa je to na sliki?
@I-OWN-YOUR-MOM
ka si se pa zdaj na mene spravo. Ge nika ne šinfan.
roxio--Kak ga ne spoznaš?
Če še šče šteri svoj prelepi portret dobiti, naj me samo draži , eden se je gnes žepa najšo ------MOM.
srmaček čriček uživa v vlogi heroja
Moja ocena je ka nemaš več kak 13 let.
črviček, tij si lekar pozabo, ka je tou edijna tema, ka ne letij na tišina.RIP, tak ka fala, mo znali sami pošinfati brez tvojega slinjenja tü
čriček, daj še moj potret na sobotainfo! :) dražim te, kak si se že ti izrazo...
1. mojih podatkov neboš nikjer najšo
2. tudi če boš jih, se nemo kaj dosta sekero zaradi toga
aja pa še neka bi te pito. poznaš mogoče kakšoga brankoja????
vači neman nika proti tebi ka smo si na jasnon ale s tem limajom slik na forum si pa malo pretiravo...
pa njegof kejp tüdi obstaja
čudno, ka se je nej župan podpiso pod mojim novim avtom .... ;)
"Asvaltiranje ceste in pločnika- Kološeva ulica, dolžina: 340 m, vrednost investicije 71.173,86 evrov, IZVEDENO: 2010"
In gdaj naj bi to bilo izvedeno? Ge še vedno vidim makedam.