Karte

|

pa ka be rad miic, njim je seeno što ide, tak ka brezzveze se buniš!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
manhunter05

pa ka be rad miic, njim je seeno što ide, tak ka brezzveze se buniš!

Zvonko Žižek

karte so vse odišle. eni so dobili, eni pač nej, to je cela umetnost.

Danilo Horvat

samo neka bi rad povedo.kak mi na ku... ide ka si eni kreteni karte kupijo za tekmo te pa jih tu gor za 100€  odavlejo.tisti keri bi pa radi šli pa so zaradi teh norcov nej mogli do kart prijte.

Špela Hozjan

Verjetno to leti na mene! Da ti razložim zakaj prodajam karte. Prodajam zato, ker nas je na vsako tekmo šlo vedno 8 in smo v torek sedeli vsak pred svojim računalnikom da bi kupili ravno toliko kart! Vendar sem imel srečo samo jaz, no, če temu seveda lahko rečem sreča! Bom pa sedaj raje gledal tekmo v krogu prijateljev v eni od domačih gostiln kot pa de grem sam oziroma še z enim kolegom na tekmo! Verjemi mi, to ni to! Klapa je klapa! Dosedaj sem bil na vsaki tekmi Slovenske reprezentance v Mariboru, razen proti Slovaški! Bil sem v Amsterdamu na tekmi proti Španiji, takrat star komaj 15 let (z očetom seveda) na playoff tekmi za svetovno prvenstvo 2002, v Romuniji in v Ljubljani, za Euro 2004, v Zagrebu in takrat še v Ljubljani, predkratkim na Wembleyu, sedaj na stadionu Tehelno Pole in še marsikje! Sedaj pa nas je NZS zajebal, dobesedno povedano in je uvedel to neumno prodajo vstopnic! 5 krat sem prišel v sobo za nakup vstopnic, nakup mi je uspel šele v 5 poskusu!
Prodajam pa za takšno ceno zato, ker vidim da karte dosegajo visoke cene! Zakaj potem jaz nebi smel nekaj zaslužit če že nisem dobil željenega števila vstopnic? 

Zvonko Žižek

Ge menjan 1 otroško karto na vzhodi (sektor B) za vzhod, in sicer sektor G.
Ker je to verjetno nemogoče, menjan po drujgi strani 2 odraslivi karti za vzhod (sektor G, to je poleg navijačov) za 2 odraslivi karti na sektori B.
Či bi bil keri za kero od teh dveh menjav; OS.

t td

Ge man gih 2x B skuper menjat za 2x G skuper, keri sedezi ?

Zvonko Žižek

Vau. Zakon!! :)
3.vrsta, sedež 9-10 man na sektori G.
Daj, napiši mi na OS telefonsko, pa te kontaktejran te, kda dobimo karte. Glavno vala za menjavo, nej?

uiui uiuiui

Jebiga to se je tak znalo. Karta bi mogla biti na ime like proti Poljski oziroma še bokše takak je bila finale pokala mb : ib ter malo več plačilnih možnosti...

Marko Kepe

Zakoj bi naj bili tej ljudje (keri prodajajo karte) kreteni? Ge pravim ka so ekonomisti. Saj interšpar tudi kupi jogurte po 10 centov pa jih proda po 70 centov... te so oni tudi kreteni? Tomi se pravi ekonomija. Prej bi šel pa bi prej kupo...

uiui uiuiui

pri jogurtaj je razlika 60 centov ka si lejko vsaki klošar privošči pri kartaj je pa razlika dosta vekška pa še vsi ka ščejo biti na tekme nemajo te možnosti medtem ko lejko jogurt kupeš kda ščeš, kak ščeš, ge ščeš.....

Skratka ne ven ti bi bil srečen če bi bil do zdaj na vsaki tekme te bi ti pa en ka pojma nema ka je tekma karto spizdo pa ti jo za 100+€ odavo....
Torej zakoj je tau kaznivo prodaja jogurta pa nej? :) 

Frenk

Ja apachi samo spar plača še davek. Te bolhaši pa nej. V ton je razlika.

miic miic

mah tej nzs so eni posranci pofukani prizadeti idiotski... (milo rečeno). mafija prekleta!
tudi ge san 5x prišo v sobo za nakup pa me niti enkrat nej uspelo!!! pač so napravili takše ''cake'' ka se je nej dalo tak enostavno dobiti karte in to je to...
zaj leko nzs frajere špila, ker je bilo povpraševanje dosti krat večje od ponudbe, ovak do pa opet vabili, reklamerali, pa še enok vabili na tekme... srčno jim želin ka do meli stadion na naslednji tekmi totalno prazen!!! banda!

manhunter05

pa ka zaj naj napravijo, montažni stadion napravijo?????
ge resan nevem ka se bunite, pa smo vsi nej mogli dobite karte, jebat ga mo na tv gledali!
nevem zakoj be glij VAM mogli karte date?

uiui uiuiui

Zato ka smo mi na vseh tekmah pa damo kakše glas za to repko, karte so pa zdaj dobili nekše wnbje ka nemajo pojma ka je fuzbal pa kak smo prišli do se kama smo in idejo na tekmo te kda je nasprotnik RUSIJA ali što podoben.Te so tu še te preprodajalaci zamazani.Cela slovenija se buni in vsi pišejo o ton ka nej fer samo tebe ne moti :)  Znaš zakoj? Zato ka te bk če boš gledo doma al tan....Ka pa to pomeni pa tak znaš.

Te do se pa palik nekše indijanci med navijače vlekli (u10)

manhunter05

stari, ge san odo glejdat sako tekmo doma.... ta ka be tüj rad šau glejdat tekmo!
in kak naj nzs vijde što je wnbe? in što je preprodajalec???
no ka je problem, ne razmin!? karte so odali, stadion de pun....
što se buni? tisti šteri je nej na tekmo prišo, logično, ge be se tüj buno, samo nemam še razloga za tau!

Zvonko Žižek

Če odiš kak zvest navijač na jug, te itak dobiš karto prek kere od navijaških skupin oz. prek supportersov oz. karkoli že so. To, ka pa bi se skliceval na zvestobo obiskovanja tekem kak obični gledalec, pa pač nejde. Takši, ka obično spremeljajo tekmo, so komot nadomestljivi. Ultrasi so pa pač unikat.

uiui uiuiui

Ge san karto dobo pa se vseeno bunin. Na jugi itak dobiš karto ja če si navijač al pa če nejsi... O običnih gledalcaj pa nebi se je lepo vidlo proti San marine in ostalin slabšen repkan kak so nadomestljivi ja

Danilo Horvat

ges ne pravin ka je nzs kriva za tau!!!pač te tisti keri so sploj nej mislili ite na tekmo naj ne kipuvlejo kart te pa jih tu gor odavlejo!!samo tau me razpijzdi!!če pa že resno neka prijde zmejs pa slučajno nemre na tekmo pa jo naj odda samo nej po takšnih smejšnih cejnah!!

miic miic

@manhunter05 idi pa pogledni kelko kart je bilo padarjenih, raztalanih... in glej to: tej karte so dobili večinoma ljudje, ka sploj nebi šli na tekmo, ale zaj do pač tak mimogrede (če so že karte dobile) pač šli... stadion bi trbelo napuniti z ljudmi ka majo resnično velko željo iti na tekmo, ka do navijali itd. ale naš prelepi nzs je šau pa karte raztalo med babice pa dedeke pa 10-letne sinčeke od igralcov... pa ne me jebat!!! pa ka do tej ljudje na tekme no???

mene ne moti torej telko to ka san nej kart daubo, tudi zato ka san kasneje ugotovo ka sploj nebe mogo ite zaradi drugih obveznosti, pač pa pristop nzs-ja!!

manhunter05

od koga ma nzs več-od tebej ali od recimo mirka tuša? žalostno ampak resnično!
vseposede je tak, na žalost, pa mamo mij malo premali stadion!
ugodite vsem vip-ovcem in nam(meni in tebi) pravim navijačim v našem slovenskem prostoru ne gre!
vači glde navijana-100% san s tebof!

uiui uiuiui

Včasi do meli kda de prazen stadion :) Naj Mirko Tuš napuni stadion proti amateron like san marino. Kda de jih sran te de :) : P 

davorin ciz

dajte mi povejte, če de se ge v prekmurje organizerano gledalo tekmo (kakšo platno pa takše fore recimo)

ale pa kakša gostilna, ge majo malo vejkši ekran....

davorin ciz

ale pa, če šo slučajno što zna, če de pred stadionon big screen?

Andreja

Sicer že neven kelko × povedano, v Unisexi z ekipo RTV Slovenija.
 Vači pa malo pobrskaj po koledari dogodkov.

uiui uiuiui

Pred stadionon na ploščadi de big screen tak ka vsi ta!

matej horvat

eh samo rejsan tao ka so telko kart rezerverali za nekše sponzore, družine, itd. je bedarija.
Vseeno vupan ka de vzdušje enkratno :)

joco flisar

@D_Veliki, mislin ka nede oštarije ge se nebi gnes tekma gledala, taka če maš pravo družbo po mojen nigi gli slabo nede.
glede kart pa toga pa, nej opet no... pa kart bi premalo bilo če bi vseh neven 9000+ dali navijačon (gledalcon), kda pa maš takši interes za to kak ga ma naša (oz. njihova) nzs pa me ne bi čudilo če de naslednjič razmerje še kaj slabše (slabše za gledalce seveda).

davorin ciz

@m4lick4....vrejde je...nej se razburjati...glede na to kelko slabše je sobotainfo pregledna kak prejšnja se to lejko zgodi (meni ziher) ;)

Andreja

D veliki, nobenega razburjenja (to si mogoče samo prešto v takšnon toni;P).

SLOVENIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRE NAPREJ !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet