KAMA V FITNES V MS?
Evo ge san se preselo nazaj iz LJ v naše drago Prekmurje in me zanima kama iti v fitnes...Ge je najbaukše? Diana, Spartacus ali Fit&Pump? Za odgovore van puno fala ;)
Komentarji
Za primerjavo bi še fajn bilou. če bi se kake cene zraven še navedle, da se tudi ta plat vidi (no čeprav se tukaj bolj na opremo in zasedenost gleda)...
V Diani že fejst dugo nejsan bila, Spartacus mi je preveč šminkerski.. Odin v Fit&Pump, ker se samo tam počutim 'domače' :)
Fit & Pump!
Ja ka pa obrazložitve? Zakoj Fit & Pump?
Meni osebno je atmosfera dosti boljša v Fit & Pump. Pa mislin ka je tudi med najcenejšimi. Sicer pa sprobaj. Idi saki den v en fitnes pa boš že sam vido, ka ti bole odgovarja in paše. Ene aparature so bokše v enon, ene pa v drugon fitnesi.
Pozdravljen.......
fitnes obiskujem 3krat tedensko.......in hodim v fit & pump recimo 2meseca, potem pa v spartacus spet 2meseca, te pa spet doma (man tudi doma fitnes)... malo menjaš naprave in mišica par se lepše in hitreje razvija......
diana je pa napravlena bole za hotelske goste, kerni se idejo kopat in vidijo ka majo v ceni vključen tudi fitnes in se malo raztegnejo......meni osebno se je diana prlej pred prenovo bole dopadnila-bolj kvalitetne in vrhunske naprave so meli, zaj pa nega nič.......
cena fit & pump.....dnevna do 16.00ure 3€, po 16.00uri 3,5€, mesečna 22€(tu nekje, €več ali manj)
spartacus.....dnevna 6€, študentska dnevna5,5€, mesečna 29€.....s ten ka prvič moreš kao članarino plačati, ki ti velja eno leto in stane 10€ se pravi če zemeš mesečno plačaš prvič 39€......
diana pa ma ceno 6€......če san si dobro zapomno......tan je vrede če si nej prlej odo v kakši reden fitnes, drugače pa neje tou neka ekstra.......san pričakoval vitnes na nivoji spartacusa, ali pač tak so se odločili:(
tou bi bilo tak malo informativno z moje strani, kak so pa kaj karte drugače pa najbokše ka se pozanimaš malo za polletne ali letne.....odvisno je pa kakši so tudi tvoji cilji v fitnese....
lp
Puno van fala ;)
Me pa vseeno mika bole v spartacus ka je vejkše...tej fit&pump se mi nekše mali vidi pa zna biti hitro gužva...
nej je problem telko gužva, ka vsepovsod imajo le po en trenažer isti, kvečjemi dva......ostalo kak so ročke pa je pač malo večja izbira, ker vsi ne delajo z istimi kg.......moteče je že lejko če sta dva in delata za iste mišične skupine, na istih napravah.....drugače pa je v spartacuse bila tudi gužva v ponedeljek ob cca.19.00....danes pa nite nej tudi ob isti uri seveda.....prkrat ideš pa vidiš kda je gužva pa kda nej....
Saj te večerne urice so ponavadi bolj zasedene (vsaj sklepam po prostem času), ker večinoma vsi tak po službi ali drugih dnevnih obveznostih ne gredo na trening, ampak si to prepustijo na večerne urice.
daleč najboukše fitnes je fitnes KRPAN. Tak je dober ka se uteži same zdigavlejo! Priporočan.
GES SAN ŽENSKA PA ODEN V PARTIZANA / KRPAN NEJE DRAGE 21 EU......PA PRIDEŠ DA ŠČEŠ IDEŠ DA ŠČEŠ...OSEBJE KUL......DRUGE PPA SPOZNAŠ.........SKRATKA NEGA BILDEROV KERI BI SE VUN METALE.......TAK KA PRIPOROČAN ;)
PA ČE ČEŠ SAN DELATE....BREZ OBČUTKA KA NEŠČE BULE V TEBEJ.......JE KRPAN OK IZBIRA.......V BISTVE SAN FUL ZADOVOLNA........NAPRAV JE DOSTA.......LEJKO SI HITRO MESTO NAJDEŠ NEJ AK BI DUGO ČAKO ;)
Evo ge san se preselo nazaj iz LJ v naše drago Prekmurje in me zanima kama iti v fitnes...Ge je najbaukše? Diana, Spartacus ali Fit&Pump? Za odgovore van puno fala ;)