Kam z odsluženo rač. opremo in elek. napravami?

|

Zanima me, kje v Murski Soboti se da brezplačno oddati odsluženo računalniško opremo (DINOS?) in naprave zabavne elektronike? Vem da te stvari ne sodijo med navadne odpadke. Predpostavimo pa, da trgovine, kjer so bili izdelki kupljeni, ne obstajajo več. Zadeva mora biti seveda brezplačna.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Abbey Dawn

Zanima me, kje v Murski Soboti se da brezplačno oddati odsluženo računalniško opremo (DINOS?) in naprave zabavne elektronike? Vem da te stvari ne sodijo med navadne odpadke. Predpostavimo pa, da trgovine, kjer so bili izdelki kupljeni, ne obstajajo več. Zadeva mora biti seveda brezplačna.

Profile picture for user Kiri Tadej Kirinčič

Nekaj casa so meli na komunali v MS en kontejner, kjer so zbirali te stvari. Probaj tam.

igica

Ge san že pred časo pelo na komunalo v kontejner za elektr. opremo. Če pa še dela pa lejko daš na podarimo.si ali na bolho.

- -

Trgovina, kjer boš kupil nov računalnik mora brezplačno vzeti starega (enako velja za hladilnike, itd..).

Borut Bencak

...drugače pa maš firmo v LJ ki se s tem bavi. je pa podaljšana roka naš Dinos v MS:

Markišavska 7, 9000 Murska Sobota
Jaz sem zrihtal vse z g. Zadravec:
Komerciala: Renata Zadravec    ++386 (0) 2 524 14 80    ++386 (0) 2 532 11 69   [email protected]

Vodja PC: Vida Gutman ++ 386 (0) 2 526 80 05 ++ 386 (0) 2 532 11 69 [email protected]
ZEOS, ravnanje z električno in elektronsko opremo, d.o.o
Brnčičeva ulica 39, Ljubljana
Tel.: 01 366 85 41
Fax: 01 366 85 82
E-naslov: [email protected]

Miha Fišer

Merkur ima do konca leta akcijo ''eko se v merkurju izplača''. V zameno za odslužen gospodinjski aparat, sijalko, baterijo,.. ti podarijo bon v vrednosti 5EUR. Bon lahko vnovčiš pri nakupu nad 50EUR.
LP, M.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet