Kam po gumije?

|

Zanima me ge njafalej skoz priden z nakupon gumijov pa montažo? Fala vsen na vsej nasveteaj :*

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Petra Bodližar

Zanima me ge njafalej skoz priden z nakupon gumijov pa montažo? Fala vsen na vsej nasveteaj :*

Dani Smej

Moja izkušnja je ta, da ko sem lansko leto kupoval zimske gume (bile so med top 3 na AMZS testu, tako da veljajo za malce višji cenovni razred), sem hodo k trem vulkanizerjem in mi je pri vsakem prišla dražja guma (čeprav so mi ponudili zastonj premontažo, če jih kupim pri njih) kot pa sem plačal za gumo preko spleta in jo dal zmontirat pri enem izmed teh vulkanizerjev.

Če veš katero gumo hočeš, ti vsekakor priporočam to varianto. Lahko pa greš tudi preverit osebno k vulkanizerju (mogoče je pa kateri spustil lastno maržo za nabavo gum) in izveš za ceno iz prve roke.

PS. montaža pa je tudi po mojem nekje ista. Mogoče lahko prišparaš za kako kavo ali dve maksimalno. Aja, prijazni so edino s popustom pri montaži, ker te običajno vprašajo če ne rabiš računa, a to je že druga zgodba :)

Zoran Vogrinčič

Kak je že smiley napiso.
Najdi si najcenejšo varjanto na spleti, pa z to ceno idi do vulkanizerov. Pozanimaš se kelko košta montaža + centriranje (kar pri novih gumah obvezno nucaš).
Če kupiš gume pri vulkanizeri maš ponavadi montažo v ceni. Pri letnih gumah se je meni npr bole splačalo zeti pri vulkanizeri, ker je bila cena 1€ dražja kak pa najcenejša na spleti, + montažo šenki. Pa še z gumami nemaš dela (dostava na dom, prevoz do vulkanizera).

Petra Bodližar

A preko spleta se jih naročo al kak zdaj?Saj za montažo me ne skrbij najbole ka mo se nekak znajšla..ale gume me zanimajo :) Če se jeh me leko po ZS pošleš link? :D

Dani Smej

http://www.motorevija.si/si/345/Testi.aspx
Evo ti teste. Izbereš gumo ki ti ustreza... meni osebno je pomembno kak se odnese po mokrem cestišču. Ne lazim na smučišča, vozim pz se max 2, 3 dni po snegu dokler ga ne ščistijo z ceste, ovačik pa največ po mokri cesti kar pozimi največ doživim.
Ko izbereš gumo pa kar po navodilih od Finferling-a pa si zračunaš ka se ti najbole splača.

Petra Bodližar

Super...san poglednila ponudbo pa me je všeč :) pa mislen ka mo kar tu naročela...fala :)

Wizeman

Tako je, gumax je cenejši od gumi direkt. 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet