Kako bi zgledal svet, če bi ga vodile ženske :)
Komentarji
Chevapcic Himself
.. tau pa je tak tr00 ..
Misliš ka smo vse ženske tak ženstvene, vdarjene na lepoto, ličila, roza barvo? Ne bi pravla. Pa tudi če vrvleš ali nej, tudi tupaste smo nej vse... Ka ne bi što mislo ka san preveč resno vzela to temo, ampak trbej pač razjasniti ene stvari
lp
Preveč resno si zela to temo.
končno je nešče ženske na pravo mesto postavo
Ha, ha, avtomobilske so najjace.
Preveč resno si zela to temo.
+1
tiste šminke v avtoje...... tou bi ge tuj mejla
Zmagovalna!!! :)
Tisti, keri je tou napijsal, pa rejsan ne pozna ženske, kak živo bitje. Tou so stereotipi dragi moški. Ka ne bi slučajno s kakšimi moškimi začali, ka te tak nede konca nej kraja!
davidp ali kljub tome kakšne smo kao ženske brez nas nemrete :)
Petruška - še enkrat si prešti zograj pa boš vijdla kak je že zgoraj napijsal nehče ''preveč si resno zela to temo'' ;)
nemremo brez vas nej, ali te fore ki krožijo po mailih moški proti ženskam so tak hudičevo dobre pa naj so na račun moških ali pa žensk :))
Kak se ženska zbuni, ji takoj očitajo, ka ne razmi heca, preveč resno vzela, ipd, ipd.. Ampak dejstvo je, ka smo (nekatere) že kar site enih in istih for in kak je Peteruška napisala, stereotipov. Hec more biti, itak, torej dodaj še eno par for na račun moških..enakopravnost ne?
Hehehe dixi, švicarski nožek pa volan zmagajo :)))
Nej ka bi mé odprle temo "Kak zgleda svejt, keroga vodijo moški"... Mislin ka slike ne bi bile niti malo zabavne. Pa še čista realnost bi bile. Nej fčasik v napad - razmin ge hec.
Fen na nožeki...
Dragi spss - tu jes ne vidin heca pa "preveč si resno zela tou temo". Saj lejko objaviš pa se tomi smijete, samo pač, eni stvari majo svoje meje. Vsaki posameznik ma svoje mnenje. Za mene je tou po enoj strani žalitev. Ženske smo vseeno nej tak butaste! Ja, pa kak praviš nimfa, či se zbunimo je takoj guč, ka ne razmimo heca. Enkrat ti pa že vse prejk prijde. Enakopravnosti pa na ton svejti nega pa lejko se na glavou postavimo. Na enij področjaj so se zadeve izboljšale, na drugij pa na žalost nej. No, in či te že nimfa poziva, te bon še jes spss. Itak nemreš brez nas pa če te hudičevo dobre fore krožijo po mailih, kak za moške tak za ženske, te te pozivam, ka še eno par moških objaviš!
hehe te avtomobilske so močne : ) zmaga pa itak ova z parkplacon
pa če smo tak enakopravni vej pa te objavite ve ženske eno par "hudičevo dobrih moških for" :) ovak pa chill out.. :D dokeč je pivo na zalogi, pa plazma dela, mate še slab mesec mejra v kuče :)
ta diklina je potrdila stereotip o ženskih voznicah
http://www.youtube.com/watch?v=pCu_XpPl0bA&feature=related &n…;
* o bougi ges. ka san se nej roudo kak ženska.
* pa za spremembo mi je tudi prekesno.
* ja nika, dale mo tej slike glejdo pa si popejvo:
"ženske, tako sem vesel da živim ob, z vami"
+ dregaj drot ka neboš bot+
Ojej, zdaj gledam, kam je šla debata :D "ženske doj se pomerte" bi moj stari ata rekel, hehe.
Sama nisem neka barbika, si znam sama gumo menjat pa te stvari, ampak jebiga, tisti posebej za ženske narejeni predalček z ličili za ženske je pa pač super tržna niša. Joj, si prav predstavljam kakšnega Audia R8 z novo Maybelline in Loreal kolekcijo v predalčku. :))
*OJEJ, SAMO LIČILA BI MELE V PREDALČKU?
eh, vej pa valda nejste tak skromne oz. nezahtevne?!
ženskaričke, malo pokažte domišljijo...kaj vse v predalčku.......?
+dregaj drot ka ne boš bot+
@Peteruška
Jes sploj ne ven kak te lejko takse poceni fore dregnejo. Ka folk dejansko misli, ka smo ženske takše (ok, vrvlen ka ene so, tiste cosmopolitan varianta), to je njegov problem če je primitiven pa zadrgnjeni.
Edijna slika ob kerij san se nasmijala je ova, ka jo je @čriček zakelo. :) Ostale so samo nekšno cosmopolitansko sranje.
Tij bi verjetno ob gledanji Al Bundya (Married... with chidlren) fertik bijla, meni osebno pa je to najbokša serija vsej časov.
Petruška samo zatebe :)
ŽENSKAM RES NI LAHKO !!!
· Simpatični moški so grdi.
· Lepi moški niso simpatični.
· Lepi in simpatični moški so homoseksualci.
· Lepi, simpatični in heteroseksualni moški so oženjeni.
· Moški, ki niso tako lepi, a so simpatični nimajo denarja.
· Moški, ki niso tako lepi, a so simpatični in imajo denar mislijo, da jih ženske lovijo samo zaradi denarja.
· Lepi moški, ki nimajo denarja nas lovijo samo zaradi denarja.
· Lepi moški, ki niso tako simpatični, a so vsaj malo heteroseksualni ne trzajo na nas.
· Moški, ki trzajo na nas in so poleg tega heteroseksualni in imajo denar so navadne copate.
· Moški, ki so kolikor toliko lepi, ki so simpatični, imajo denar in ki so hvala Bogu heteroseksualni so običajno sramežljivi, te ne bodo prvi ogovorili.
· Moški, ki te nikoli prvi ne ogovorijo avtomatsko izgubijo zanimanje za tebe, če jih ti prva ogovoriš.
· Hudiča, kdo še zastopi te moške.
Evo ti dokončni dokaz ka moški rabi žensko ! :D
TEČAJ ZA MOŠKE
Tecaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udelezencev.
Popust se prizna vsem, ki se bodo odlocili za vsa predavanja.
Pedagoški cilj tecaja je: informacijski tecaj, ki bo usposobil moškim tisti del mozganov, za katerega sploh ne vedo, da obstaja.
Modul 1: obvezni del tecaja
1. Nauciti se ziveti brez mame. (2000 ur)
2. Moja zenska NI moja mama. (350 ur)
3. Razumeti, da je nogomet samo sport. (500 ur)
Modul 2: zivljenje v dvoje
1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur)
2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja zena obiske. (500 ur)
3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur)
Modul 3: prosti cas
1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + prakticni del)
2. Razumeti, da cevlji ne morejo sami v omarico za cevlje. (800 ur)
3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur)
4. Kako preziveti lazji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur)
5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (prakticni del)
6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere kroznike. (prakticni del)
Modul 4 : tecaj kuhinje
1. stopnja (zacetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi)
ON..vklop
OFF..izklop
2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zazgem lonec. (prakticni del)
POGLOBLJENE TEME
Glede na kompleksnost in tezavnost tem, se lahko vpiše najvec osem kandidatov.
TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare.ta misteriozni proces (vodeni ogledi).
TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)
TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila.
TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroca impotence.
TEMA 5: ceprav si porocen z njo, ji lahko še vedno kupiš roze (pogovor s psihiatrom).
TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?
TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda).
TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (prakticni del se izvaja zunaj).
TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus).
TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko mozno da ne opozarja, ko ona parkira?
TEMA 11: nadpovprecna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal.."v katerem predalu in v kateri omari je predal".
TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (prakticni del vodi David Copperfield).
Sicer san zaj offtopic s temi posti, ali ka moren, draga moja petruška trbej se pošaliti na račun moško - ženskih odnosov nonstop. Pogledni samo serijo kera je v sloveniji bijla fejst uspešna 5 žensk.com pa 5 moških.com, pa tude nej blo nevem kakšnoga haloja :))
bodi kul :)
Chevapcic Himself
..
.. cejla umetnost pri ženskah je bojda v tem, ka moreš znate pritisnite na prave gumbe, a kelko lejko vijdemo, je tau nej glih tak, ka se nafčiš v enon dnejve .. mhm .. ha ha ..
.. ^^ .. mijslen, ka je ta preci resnična .. .. vaj, da že pa provocejran ..
.. ^^ . .ah, zdaj pa si že preveč dovolin .. ..
.. no, neščen se preveč delati norca iz žensk, ampak poglejte tole .. --> ˇˇ
.. ^^ .. mijslen, ka sta teve dvej sliki dejstvo ..
.. no, sporočilo žensk čevapčiče pa je verjetno naslednje: .. ˇˇ
..
.. no, sicer pa .. --> " .. you are a woman! you can do everything .. " .. vej te že razmile, ka tau pomejni .. .. mhm .. no no, čevapčič, ne provoceraj ..
.. no, pa dajmo še malo moške ..
.. pri moških lahko izpostavimo eno očitno dejstvo in to je najbrž tole: .. ˇˇ
.. inu dejstvo št. 2 .. ˇˇ
.. in to je to ..
*
pa tou je za crknoti.
lejpi satirični prikaz kak je lejko domišljija resnična-realna
tou mi delaj
pa ge se tou konča??????????
+dregaj drot ka ne boš bot+
Chevapcic Himself
Tij bi verjetno ob gledanji Al Bundya (Married... with chidlren) fertik bijla, meni osebno pa je to najbokša serija vsej časov.
.. tr00 tr00 .. Al Bundy je biu velik car .. tau je rejsan bijla serija pa pol .. ni kej ..
What did God say after creating man?
I can do so much better.
Why do men need instant replay on TV sports?
Because after 30 seconds they forget what happened.
:)
@direktna: Ala Bandiya (serijo Eine schrecklich nette Familie) san spremlala svoje cejlo otroštvo, tak ka jo poznan. Te mi je bijla smejšna in mi je še zaj. No, mogoče san celou zarad gledanja te serije malo bole kritična. Za poglednoti pa nasmijati je vse fajn, kda se ti pa tou v realnon življenji dogaja, te pa dvomin, ka bi keroj bilou všečno. No, ščen pa pravti tou, ka ženske že dolgo zmoremo vse kar moški. V bistvi pa vseeno, vsaki človek ma svoje meje pa si jih naj san postavi. Živele ženske in moški, samo radi se mejmo!
Za ženske pravijo ka lejko delamo več stvari nainauk.
Da se pa moške spravi več stvari delat te pa pride do ...... ERROR, ERROR, ERROR.
@Peteruška saj se pa sama dejvleš v neakopravni položaj. Ženske že dugo zmoremo vse kar moški? Ženske smo skoz zmogle vse kar une in še več :)
Če te partner ne spoštuvle, te ne ven ka delaš z njin. V rit ga brsne pa naj ide ta kama je prišo.
@kjhgfd, ja moški so kak MS-DOS, enoopravilne :)
Aja še @spss: ja seveda, trbej se malo pošaliti. No, forumi so pa zatou, ka se izrazi svoje mnenje. Nemreš se sigdar seposedi z vsen strinjati, nej? Če si že zel najuspešnejšo predstavo v Sloveniji 5 moških.com in 5 žensk.com. So se tudi združili skup v skupno predstavo. Zakoj? Eni brez drugij nemremo. Pa ne delan haloja! :) Izražan svoje mnenje. Mislin, ka s ten nikaj nej narobe. Ali? Ovak pa, san kul, ostani kul tudi ti.
Chevapcic Himself
@kjhgfd, ja moški so kak MS-DOS, enoopravilne :)
a
Jao... tak zabavna tema je bila dokeč je eni nejso "zresnili"...
Ovak pa, od kda je internet v kuhinji ka so vse tej predstavnice ž spola celi čas gor?? :)
petruška normalno ka neje nič narobe, ka izražaš svoje mnenje tude jes san ga kda san omejno ka je svejt dosta lepši če ga gledamo skozi oči humorja, če so pa to moško-ženske fore pa še telko bokše :) Fajn če si kul
Evo še ena stara ampak dobra : TRGOVINA ZA ŽENSKE
V New Yorku so nedavno odprli trgovino v kateri so zenske lahko izbrale in kupile moza.
Na vhodu so bila izobesena "navodila za uporabo":
Tgovino lahko obiscete SAMO ENKRAT:
- Trgovina ima 6 nadstropij in karakteristike moskih se izboljsujejo kakor v visje nadstropje se povzpnete
- Lahko izberete kateregakoli moskega na nadstropju na katerem se nahajate ali pa se vzpnete v visje nadstropje
- Ne morete se vrniti v nadstropje nizje
Zenska se odloci obiskati trgovino, da bi si poiskala partnerja:
Na vratih prvega nadstropja pise:
"TI MOSKI IMAJO DELO"
In zenska se odloci povzpeti v naslednje nadstropje. Na vratih drugega nadstropja pise:
"TI MOSKI IMAJO DELO IN IMAJO RADI OTROKE"
In zenska se odloci povzpeti v naslednje nadstropje. Na vratih tretjega nadstropja pise:
"TI MOSKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE IN NEVERJETNO SO LEPI"
Waaw, pomisli zenska vendar cuti , da se mora se povzpeti. Na vratih cetrtega nadstropja pise:
"TI MOSKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI IN POMAGAJO PRI HISNIH OPRAVILIH"
Neverjetno, pomisli zenska, tezko se uprem, da na vstopim, vendar nekaj me vlece dalje in odide v naslednje nadstropje. Na vratih petega nadstropja pise:
"TI MOSKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI, POMAGAJO PRI HISNIH OPRAVILIH IN ZELO SO ROMANTICNI"
Zenska se odloci vstopiti, ampak v zadnjem trenutku ji to nekaj prepreci in na koncu vendarle odide v sesto nadstropje. Na vratih sestega nadstropja pise:
"STE OBISKOVALKA ST. 31.456.012 NA TEM NADSTROPJU NI MOSKIH, TO NADSTROPJE OBSTAJA, DA BI SE DOKAZALO KAKO JE NEMOGOCE ZADOVOLJITI ENO ZENSKO. HVALA VAM , DA STE OBISKALI NASO TRGOVINO."
Cez cesto je odprta se ena 6-nadstropna trgovina v kateri pa moski lahko izberejo in kupijo svojo zeno.
Na prvem nadstropju so: ZENSKE, KI IMAJO RADE SEX
Na drugem nadstropju so: ZENSKE, KI IMAJO RADE SEX IN NE TECNARIJO PREVEC.
Nihce ne ve, kaj je v nadstropjih od tretjega do sestega - SE NIHCE JIH NI OBISKAL!
Chevapcic Himself
ŽENSKAM RES NI LAHKO !!!
.. ampak .. ˇˇ
.. kajpak s pomočjo čevapčiča ..
Chevapcic Himself
.. no, če pa smo še malo resne .. ženske so sploj nej zakomplicejrane pa vse to etc., .. samo nesmeš biti dosaden ded etc., ..
.. u glavnem .. z ženskami je sploj nej težko, tau so samo stereotipi, pa kar nekaj stvari njin lejko mirne volje prepustiš, ka one uredijo/urejajo, so tude baujkše v njih inu ti kajpak olajšajo življenje etc., .. simpl ..
.. edino če si takšen ego, ka cejli čas moreš meti vse pod kontrolo pa špilati junaka pa mačoja, pa kak boš ti vse sredo, pa ne ven ka še vse .. te pa se samo onejajte ..
.. zaključek: .. zmejs se najde kakšna harpija , ale načeloma so ženske čist fajn .. majo psihološki pristop k življenje in tau je cejla umetnost ..
Ena dobra ...
GOVOR ZAKONSKEGA MOŽA
»Preprosto ne razumem, kaj počneš s časom, draga moja … Saj te pomilujem, razumem te, da godrnjaš zaradi tega, ker moraš opraviti vsa dela doma. Medtem ko gledam televizijo, berem ali dremuckam, ti pereš, kuhaš, pospravljaš … Toda po mojem si sama kriva za to! Ne znaš si razporediti časa …
Kaj se čudiš? Boš že razumela, ko ti bom vse pojasnil. Najprej pa se spomni moje uboge mame in primerjaj takratni način življenja z današnjim.
Vzemiva včerajšnji dan. Zjutraj si pospravila, nato kuhala in zatem prala. No, včeraj je bila nedelja, toda moji ubogi mami je tako mineval vsak dan … Zdaj pa primerjajva njeno delo s tvojim: mama je vstajala že navsezgodaj, da bi zakurila peč. Prinesti je morala drva in nato razpihati ogenj. Si lahko misliš, koliko časa ji je to vzelo? Najmanj eno uro. Ti pa imaš plin, centralno, elektriko. Samo kresneš z vžigalico. S tem prihraniš celo uro.
Premisli glede pospravljanja. Uboga mama se je s tem zamujala najmanj dve uri dnevno. Ti pa imaš lakiran parket, sesalnik. Ura in pol prihranka!
In zdaj pripravljanje jedi. Mama ni imela ekspresnega lonca. Z njim skuhaš fižol v štiridesetih minutah, ona pa je za to potrebovala tri ure. Spet prihranek najmanj dve uri, da o že pripravljenih jedeh ne govorim.
Praviš pranje. Smešno. Moja uboga mama je za to porabila najmanj šest ur. Jasno, ona ni imela pralnega stroja s centrifugo in ne vem koliko programov. S tem prihraniš spet štiri ure. Če seštejem: osem ur in pol. V primerjavi z mojo mamo si prihranila osem ur in pol časa, pri čemer sploh še nisem upošteval, da je ona pekla doma tudi kruh. Spet ura, dve prihranka.
In da ne pozabim: ona je sama kuhala tudi milo za pranje, medtem ko imaš ti na voljo različne pripomočke in detergente za pranje. Mislim, da ne pretiravam, če rečem, da ti je s tem spet omogočena nova ura prostega časa.
Uboga moja mama! Dolge kilometre je prepešačila, da je nakupila vse potrebno v majhnih, neuglednih in raztresenih prodajalnah. Ti pa lahko vse nakupiš v nekaj minutah na enem samem kraju, v samopostrežni trgovini. Spet ena ura v tvojo korist. Tako se je nabralo več kot dvanajst ur, ki ti dnevno uhajajo iz rok!
Ne bi te rad žalil, toda rad bi te vprašal: kaj počneš s tem neskončnim časom? Ali se ti ne zdi normalno, da te prosim za čiščenje čevljev, medtem ko prebiram važne novice? Ob vseh dvanajstih urah in več prostega časa bi pač lahko žrtvovala svojemu možu deset minut!
No, poglej: izgubljam deset minut dragocenega časa, da bi ti vse to razložil, ti pa kot da stoje spiš! Ali ima sploh smisel pogovarjati se s teboj? Bodi prijazna pa mi skuhaj kavico – ta poučni pogovor me je zelo utrudil…«
Uradni list RS 14.3.2003
ZAKON O VOJNI OBVEZNOSTI ŽENSKE OBOROŽENE SILE 8) 8) 8)
1. člen
Vsaka ženska od 15. leta dalje, pri normalni razvitosti, je vojni obveznik.
2. člen
Vsaka obveznica mora imeti vsak trenutek pripravljeno orožje, ki mora biti
vedno skrbno očiščeno.
3. člen
Čim pokaze sovražnik svoje orožje, ga mora obveznica spustiti v stoječi
položaj. Spopadi se po možnosti vršijo leze zaradi lažjega manevriranja.
4. člen
Ob priliki bojev je prepovedano stokanje in cviljenje. Pri napredovanju in
odstopanju sovražnika naj vojna obveznica pazi, da je s sovražnikom oz.
njegovim orožjem v stalnem stiku, in da ga ima stalno v oblasti.
5. člen
V trenutku, ko sovražnik porine klin v bojno polje, je obveznica dolžna
sunek z vso silo vrniti.
6. člen
Poglavitna naloga vojne obveznice je, da sovražnika na bojnem polju
vsestransko in temeljito izčrpa, predvsem pa, da mu poide vsa municija.
Napasti ga mora z gosto maso in bojišče povsem zaliti z njo.
7. člen
Obveznica je dolžna paziti na to, da ima sovražnik vedno dve krogli. Če
krogel nima, se z njim ne spušča v boj, ker to kvari ugled ženskih bojnih
teles.
8. člen
Sporazumno z vojno obveznico se boji lahko vršijo za njenim hrbtom, to je
zadaj. Način boja naj vsakokrat izbira vojna zaveznica.
9. člen
Če sovraznik ni izčrpan ob prvem napadu (boju), mora obveznica boj ponoviti
tolikokrat, da ga izčrpa do onemoglosti. Ko obveznica izstreli rdeče
rakete, se mora boj končati. Sovražnik se mora vrniti v bazo oz.
postojanko.
10. člen
Po končanem boju mora obveznica očistiti orozje, svoje in sovražnikovo. Vso
skrb naj obveznica posveti strelivu, katerega je dolzna odstraniti z
bojišča, ker v nasprotnem primeru lahko pride do težkih posledic, za katere
odgovarja sama.
11. člen
Če obveznica sama ne upoÄ…teva 10. člena, se kaznuje z nošnjo 9 mesecev in
prenašanje le-teh skrbi vse življenje.
12. člen
Zakon o vojni obveznosti stopi v veljavo takoj, uporablja pa se od dneva,
ko ga je prebrala obveznica.
HEHEHEHE!
@Marduk
robin hood
za vse moške
kaj je pogum?
pogum je, kda prideš ponoči pijan domov,pa te žena čaka z meklov,
te jo pa pijtaš,če pomejče ali de pa kama letejla.
Še ena prapotopna:
Pride mož pijan domov, pa ga žena čaka z metlo v roki. Gda vstopi ga kresne po glavi pa ga pita: "Boš še pil? Boš šeee pil???"
Pa ide mož k mizi pa se doj sejde pa pravi: "Nemren več, ali te že natoči no, če že siliš!"
p.s. itak obstaja 1001 verzija toga vica
Chevapcic Himself
.. @seblogger je zmago ..
.. še ena resnična o ženskah inu sicer: .. ˇˇ
.. ženske ste kot angeli .. imate krila in letite .. a pazi .. ste fleksibilne .. če vam odrežemo krila, letite naprej .. na metli / z metlo ..
Chevapcic Himself
.. ^^ .. šče ena, samo za ženske .. ha ha ..
Chevapcic Himself
.. ups, pomota .. mijslen, @black panter je zmago z ovo o metli etc., ..
Zakaj so ženske slabe voznice?
Ker so jih moški prepričali, da je 10 cm v resnici 20.
Zakoj je žena prišla v dnevno sobo?
Pa da povzamem poanto debate: "Če bi svet vodile ženske, bi bil lepši!"
eh ka resno? po kateron ključi daješ takše zaključke??
teh stereotipov sploj ne bi bilo, če jih ne bi ene ženske - kak ti - gemale tak resno :)
Lepši za koga?
Dragi moji!
Eni brez drugih nemremo.
Če itak smo ženske zakomlicejrane, dosta gučijmo in nemalokrat girly
in ste moški nerazumni, narcisoidni in zaletejni :).-->
Torej je najbaukše ka vsi rulamo svejt :).
Vsakši najde nekoga za sebe - čiglij se kao tak fejst razlikuvlemo.
Tej vici so pa redno dobri in dikline - sprijaznite se - ponavadi nastajajo stereotipi iz ponavljajočih se dejstev (isto tak pri moških).
Pa pustimo jin malo teh hecof, ker (roko na srce), me smo hüše. - za sakšin vogalon se najdejo dikline kerih je smisel življenja obrekovati lidij (največrat moške) - pa nej mus ka gučin o sebi ali o vsen diklinan.
Paulek tega pa se moremo zavedati ka je dečkon težej (že ka se sekejranja glede velikosti tijče :D).
Najbole atraktivne smo pa itak če se znamo nasmejati na svoj račun pa nej samo nekša feministična valovanja začenjati..(isto vela za vas, dečki dragi) :)
Torej, mejmo se radi
Hahaha kera tema :))
Me je prav nasmejala na to prehitro začano jutro :D
Chevapcic Himself
Paulek tega pa se moremo zavedati ka je dečkon težej (že ka se sekejranja glede velikosti tijče :D).
.. pa če velikost nej pomembna, pravite ženske večinoma, ali pak?
.. mhm, če smo iskreni .. pa ja .. je neka na ton, ka se dedi onejamo z velikostjo, jap, cilauj mi, ka mamo male luleke, ale zaradi toga je še nej konec sveta, i guess ..
.. ženske obrazložujoč: .. --> .. pa nej, ka bi mogo biti enormen, ali moren ga zatok začüjtete v sebi, tau je cejla umetnost ..
.. ^^ .. no, te pa fajn, če je tak ..
Ta tema je nej mišljena, ka bi šli v debato o razlikaj med spoloma. Za te namene lejko novo temo odprete.
Nadaljujmo.
Million Dollar price
The Winning Question
A contestant on "Who Wants to be a Millionaire?" had reached the final
Plateau. If she answered the next question correctly, she would win $1,000,000. If she answered incorrectly, she would pocket only the $32,000 Milestone money. And as she suspected it would be, the million-dollar question was no pushover.
It was, "Which of the following species of birds does not build its own nest, but instead lays its eggs in the nests of other birds?
Is it:
A) the condor
B) the buzzard
C) the cuckoo
D) the vulture
The woman was on the spot. She did not know the answer. And she was doubly on the spot because she had used up her 50/50 Lifeline and her Audience Poll Lifeline. All that remained was her Phone-a-Friend Lifeline.
The woman hoped she would not have to use it because her friend was, well ...blonde.
She had no alternative. She called her friend and gave her the question and the four choices. The blonde responded unhesitatingly: "That's easy. The answer is C: the cuckoo."
The contestant had to make a decision and make it fast. She considered employing a reverse strategy and giving Regis any answer except the one that her friend had given her. Considering that her friend was a blonde, which would seem to be the logical thing to do. But her friend had responded with such confidence, such certitude, that the contestant could
Not help but be persuaded.
"I need an answer," said Regis.
Crossing her fingers, the contestant said, "C: The cuckoo."
"Is that your final answer?"
"Yes, that is my final answer."
Two minutes later, Regis said, "That answer is absolutely correct! You are now a millionaire!"
Three days later, the contestant hosted a party for her family and friends, including the blonde who had helped her win the million dollars.
"Jeni, I just do not know how to thank you," said the contestant.
"How did you happen to know the right answer?"
Wait for it,,,,
"Oh, come on," said the blonde.. "Everybody knows that cuckoos don't build nests. They live in clocks."
če bi ženske vladale svetu ne bi bilo nobenih vojn. blo bi sam kup ljubosumnih držav, ki se ne pogovarja med sabo ...