Izkušnje z dr. med. Robert Požonecem

|

Zdravo, Zanimajo me vaše izkušnje z kururgom dr. Požoncem, keri operera v soboški bolnišnici. Zanimajo me samo izkušnje tistih kere je dejansko operero... Ostane stvari kak je komi kak oseba, sosid, sorodnik me ne zanimajo. Samo prosin za dejanske izkušnje. Hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Googlajmalo

Mas eno spletno stran ge se doktori ocenjujo. Tan je par ocen… Kak do se ti vidle ne ven :)
Mas pa skos opcijo za drugo mnenje, menjavo doktora ale celo bolnice! To spada med pacientove pravice! Ampak toga se lidje premalo zavedajo.

http://zdravniki.org/robert-pozonec

Pfuf

Delo, ki ga opravlja, je častno in spoštovanja vredno.

Jaz imam samo pozitivne izkušnje z njim.

Se pa lahko vsakomur zalomi. Tudi avtobusni šofer ima kdaj kakšen incident. Tudi kelnarca kozarec polomi.. tudi Peter Prevc lahko slabo skočita. Nihče ni in ne more biti popoln.

mlekopromet

Pa kelko je meni jasno, avtor spitavle za izkusnje. Ce jih mas napisi ka jih mas pa kaksne so… Taksne betezne primerjave kak razbiti kazarci pa raje pusti drugje. Me zanima ka bi pravo ce bi ti doktor zapravo dejte pa bi ti te pac pravo ej tuj kelnarca spotere kupico, pac se zgodi 🤮 totalno nespostljivo. ponavadi ne komenteran tu, ale primerjati clovesko zivljenje s taknimi bolanimi stvarami.

Gost24482

Ka bi pravo če be doktor dejte zapravo???....pa ti betežne pišeš! Što pa rad od doktorov deco zapravla?
BTW kelnarca ti lejko kupico v enon falate prinese ali lejko te njeni šef lejko zajebe če slabo vino nabavi🤔

leeep

Zaradi malomarnosti preci! Googlaj recimo smrt dvojckov, te googlaj smrt zaradi operacije zolcnih kamnov pa se puno je toga. Vsi spoznani krivi zaradi malomarnosti, kaznovan nisce ka so zavlecevali pa je postopek zastaro. Ale mislis ka prinas nega malomarnih doktorov? keri bi lejko easy preprecili smrt? cccc Vupan ka ne naletis na taksnoga kda bos ga nuco

gost9474

ka se nekomi iz malomarnosti zgodi pa ka nešče naklepno ubije kak si že napiso je velka razlika Mr. Perfect
en primer si napiso....operacij pa je kelko?

ombbb

Pa sto za naklepne umore spitavle? wtf… Zaradi mene lejko ti odis k kome scen pa kda sces, pa kelko krat sces! Zato pa so te informacije ka se te vsaki odloci nej! Zato verjetno tudi obstaja zgoraj omenjena stran z ocenami, ka lidi zanimajo te stvari.

Toporišič

Pravilno se napiše “… izkušnje z Robertom Požoncem …”

🤣🤣

Vidin ka je avto “zvedo” vse ka je scel 🤣🤣🤣 Te forumi pa clanki na Sobotainfo so resan Slovenski fenomen. Drugoga kak stukanja nega. Ka pa bi dejansko nesce napiso ka nekoga zanima pa bog ne daj! V niti eni temi je se nisce nej dobo informacije kero isce 🤣 Skrajni cas je ka se uvede samo registrerane uporabnike pa moderatore, kero do malo to norijo nadzerali!!!

🤣🤣

avtor** se popravljan :)

relomej

Cista istina. Vse je samo eno stukanje pa podjebavanje. Ne pomnin ka bi na ton forume presto dejansko kaksen pameten nasvet. Pa bog ne daj pitati za kaksnoga majstra ale gostilno, njemi vec skode kak haska naredijo. Zato pa majo vsi drugi adime, ka te pucajp taksno svinjarijo

.

Ja tast je operiro, celi plavi je bil, s katetrom iz luleka poslali domov keri se je večkrat zadelal, zato je šel na madžarsko in so mu v 14 dneh uredili, v slo veniji bi moral s katetrom v luleku čakati eno leto na operacijo. Sranje od slovenije. Je eš takšni zdravstvo.

Ludvik O.

Sem zelo zadovoljen z njegovim delom, glede strokovnosti, obnašanje z pacientom, prijazen, če je potrebno ga ni sram pogovarjati tudi v madžarskem jeziku z pacientom!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet