Izdelava kuhinje po meri in stopnišče
zanima me če poznate kakšnega dobrega tišlarja ka bi mi naredo kuhinjo po meri in pa tudi stopnišče.
Komentarji
Bojan Flegar s.p. Puconci
küronja za kuhinjo. man dve njihovi, tvoja rejč je zadnja pri njih
Pa lejko isto napravi kak je v trgovini ali ma samo svoje modele? kakšna so odstopanja od originala?
poslo san ti na osebno sporočilo
meni so pri kuronji napravli vse unikat po mojij osnutkaj
Kuronja je dober in tudi cena je OK.
mizarstvo gjergjek- gorica!
mizarstvo gjergjek- gorica!
Mizarstvo Veren iz MS.
Gjergjek mi je delo künjo. Čista katastrofa. Niti je barve nej trufo, niti so police nej bile kak bi trbelo, spodnji del ka ne pišen, luknje za police šerebere, plačali pa kak za redno pa novo. Odsvetujem
Mizarstvo Veren v MS
Mizarstvo Lebar, Turnišče
Saj tovrstno poizvedovanje pomojon nema glij nekšoga učinka. Dan staviti ka ti je vsaki tu zgoraj predlago svojoga prvoga soseda ale pa sorodnika.
Nej so ti jih predlagali na podlagi dobrih izkušenj, pač pa na podlagi toga ka ga pač poznajo oz. jim je v sorodi.
No, vsaj za velko večino leko to domnevam, ka me nede zaj takoj što napadno oz. ka nemo komi delo krivice :)
Nedavno smo nekaj doma prenavlali, pa smo bili v poplavi meštrof, keri so se napovedali in jih enostavno neje bilau, bili resnično zadovoljni z mizaron. Priporočili so nan Mariča iz Gomilic, prijavljeno na montažerstvo, či se ne motin. Prišeu je, kak smo se dogovorili, povedali smo, kak nucamo, nan pokazal slike svojih prejšnjih stvari. Naslednjič nan je prinesel skico pa končni izračun, keroga se je strogo držal. Meni je bilau všeč, ka je bil resno profesionalen, napravo predračun in skico, te pa nan povedal, ka je zaj pač odločitev še vedno naša. Vse se da zmeniti skratka. Še vedno pa lejko pozoveš dva ali tri, se z njimi dobiš, pa boš vido, što ti najbole ustreza.
Kuronja, Nemc al pa kuhinje spac, ki ma celo slovenijo čez..
zanima me če poznate kakšnega dobrega tišlarja ka bi mi naredo kuhinjo po meri in pa tudi stopnišče.