IZBRIS TEME: KRADLJIVCI V SPARTACUSU
Če se motim, se opravičujem, ampak kam je izginila tema »kradljivci na pohodu«? Kraje v SPARTACUSU itd?? Pa ne, da se gredo moderatorji tule gor dvojne igre. Prosim za obrazložitev. Hvala.
Če se motim, kot že rečeno, pardon.
Komentarji
Tko izgleda da so nektere teme na globinskem ali kemičnem čiščenju.
Tou je vse podkupleno!
http://sobotainfo.com/forum/tema/1269/
Saj je tema še vedno tu 0o
si že slišala za funkcijo "search" ali po domače išči in najdi. tebi se razen jakne izgublja marsikaj.
zbriši vse ali pa pusti vse
Stirje, se strinjam steof. Tau je spet prikaz oz. potrditev dejstva, da nismo vsi enaki. Eni pač imajo tako veljavo, da lahko ukrepajo zoper marsikaj - tüde na izbris teme na forume. Če lejko zadeve uravnavajo pri uradnih postopkih, zakoj je še tü nebe.
što še sploj odi v spartacus ?
robin hood
neooo
šalabajzeri odijo v šalabajzerski lokal
Za tebe neooo slučajno vem da tja nimaš vstopa od takrat ko si poskušal muziko vrtet pa so te zaradi tvojih nadnaravnih sposobnosti nagnali. Isto kot iz Cubota iz Black and white pa najverjetneje še od kod.
Tako da ti nisi glih prava eseba za tovrstne pripombe. Zato raje utihni in se ne oglašaj več ker te je predolg jezik že zadosti stal
štirje.
jaz nikoli nisem vrtel muzike, karkoli sem pa že delal pa nikoli v cubotu ali spartacusu. da pa nebi imel vstopa pa mi tudi ni znano.
ampak očitno ti nekdo ki me ZELO poznaš veš vse (kar ni res) : )
človeška domišljija nima meja.
lp!
Khmmm....neeoooooooooooooooooo....
v cubotu nisi vrtel iz tega razloga ker sem ignoriral tvoj mail in tvojo ponudbo.
lep pozdrav.... Dejan Aleksić
neooo, ge hodin! Ge je problem??
Ale moren pa priznati ka si fejst pogumen dečko... Samo enok boš nekomi na rep stopo in de ti žau :)
cubo, leko bi kopero mail, ka vidimo kak je neooo prosjačo za posel :))
hahahaha...:))
Spet ste zašli s teme
Tej celoten forum je že dugo, dugo eno s****, ka večinoma časa služi osebnim obračunom ...
Neooo z 20 ooo---ji nekan si tiho postal.
Sicer sam ne hodin ne v spartacus ne v cubo ampak v oči pa mi je padlo tvoje spletkarjenje, v oči so mi padle tvoje potuhnjene fore iz drugih postov, tako da bi bil na tvojem mestu tiho kot miš.
Mislim da ti je cubo napisal kar ti gre tako da raje bodi tiho neoo alias BEST DJ alias piranja...
FEhtar
Branko Boldižar
Zakoj se pa vrti že pa balkan v spartakuse?
zato ka to najbole paše ta
Najbokša je pa ova: "Ajmo ruke gore Spartacus!"
Se popolnoma strinjan s teuf Casiopeia...
Branko Boldižar
No tou san pa fala bougi nej čuo - mi je dekln doj vrglo pa san odišo
Mislin ka san ze drugi ka bi se rad malo nasmejal z neooo-vih ponudb Aleksiću..
Daj Cubo napravi nan uslugo pa objavi neooooooooove maile z ponudbo ka se bomo malo smejali z najbokšoga DJ-a daleč naokoli. Naj spletkara.
Daj cubo objavi malo te maile please!!!!!!!!!!
kavboj66 to neje lepo. čiglij nema nišče preveč rad neoja, pa njegovoga vzvišenoga obnašanja..kak če resno žive v kmice pa nevej ka je fseeno spartakus, kljub nekvaliteti ipd še vedno bole pun kak njegof unisex.
sicer tudi ges neman rada spartakusa, predvsem zaradi bedne muzike kero vrtijo tan, odkar san pod temo kradljifci preštejla grdo obnašanje šefa spartakusa san še bole ziher ka me več nede ta, oz zelo redko, nekan pač trbej ite če že v tej soboti resno nega nič stalnoga. Tiste garderobe so pa nej G od garderob. ali dokeč de spartakus pun kak ponavadi do tečas de lastnika bolo k**** ka se tan dogaja glavno ka de slujžo.
lastnika boli k že od samoga začetka kda je lokal gor postavo in mislin ka de ga tudi v prihodnje, kljub temi ka se jakne kradnejo že celo večnost. vsegli živejmo v mali soboti ge je polovica lidij skorumperanih!!!
Kaj bi pa zdaj vi z njegovim mailom? Pač je dečko poslal ponudbo na lastnika lokala. To ni prosjačenje ali kaj bi še eni radi iz tega naredili.
Za razliko od velke večine na ton forume, ges osebno poznan neoja. In nej nemo ga branila. Ampak se mi zdi malo smešno, ka se smijete z njegvoga maila Cuboji. Kak ka ste še vi nikoli nikomi nej v rit lezli, ka ste kaj dobili. In konec koncov znamo kak gnesden prideš do službe.
Glede Spartacusa. Živo de tak dugo, ka do lidgej odile ta žurat. Tak ka je lastnik nej nore, nore so lidgej, kere ga šinflejo, ampak še vedno odijo ta žurat.
Prvo kak prvo senja se mi nej kdo je šef cuboja :) še manj pa ka bi njeme maile piso. Pa še enkrat naj omenim DJ ? jaz nikoli nisem bil in nebom :) nevem ka je tu nej jasno. al si me kje vido vrtete ? :)
Katebriga Resno katebriga
jebeš spartakus!
daj neo prav beden si s svojin sprenevedanjon si se nej opazo?
Če se motim, se opravičujem, ampak kam je izginila tema »kradljivci na pohodu«? Kraje v SPARTACUSU itd?? Pa ne, da se gredo moderatorji tule gor dvojne igre. Prosim za obrazložitev. Hvala.
Če se motim, kot že rečeno, pardon.