Irc?
Bok.
Je ešče kaj ostalo od prekmurske irc scene, aka kanalof #sobota, #sip,#sobotainfo? Ale so vsi odleteli na messenđer?
Ka sploj ešče ostane nan dinozavron :)
Lp -i
Komentarji
Vstal od mrtvih, ike? :)
Vecina je verjetno sla na Facebook....nekatere nas pa najdes na Skypu :)
je pa bil irc zanimive :)
Oh hi kiriiiiiiii :)
eni se kar vztrajamo na irci
ojla, a rejsan, še obstaja naš nekdaj dober, predober irc?
Kak se že pride gor?
lp
Haha, kak je bulshit pravo. Ostajajo se kaksni zametki irc scene gori. samo so vecinoma bole privat kanali mensih druscin.
Vacik je pa splosna irc scena kak je bla znana pred cca 10 lejtami na zalost mrtva. Facebook / IM se niti priblizno nemrejo primerjati s ten ka je irc bil :)
/join #SIP
ja irc je pa resno bil zakon:) bole kak fb pa msn ... se spomnin kda san še mel dial-up pa si večer gor prišel pa bilo 500, 600+ lidij na #sip -i ka si nej znal koga naj klikneš, več lidij si lehko spoznal prek publica,..
aja, pa če si voice mel si bil car :P
irc je bil redno kul ja :D
pa babe kere so mele na kakšij kanalaj OP, so bile tak masne, ka so kao poznale ownere pa so bile bole kul. :D OP je več bil kak če si joj pijačo plačal.
te san pa wizla spoznal, pa mi zriktal voice, te pa san direkt se počuto kak car
heheheh :D
se še spomlita ovoga legendarnoga loga, ka si pital, ka je op, te kasneje si pa pravo, ka ideš raje gejst?:)))
usoPreviewPopup
ja, hahahahaha, škoda ka toga nega več, mogel bi te legendarne nekan shraniti :D
hehehehe :)
Gor smo viseli po cele noči z dial-upon ... računi takši hodili ka mene pa naše srat tiralo :D
P.S.: Ka pa če bi rejsan probali oživeti malo irc? :P
Na irc imam najlepše spomine. Na ircu sem spoznal punco, s katero sva še danes skupaj :) pridobiš si ogromno znancev tudi, imeli smo irc piknike na Kamešnici, igranje kvizka na kanalu, blind dates, svoj čar pa so imeli tudi opi, voici, kicki, iskanje ljudi, igranje kvizka, invitanje itd. 550 ljudi naenkrat na kanalu je bilo fenomenalno. Minimalistični stil irca mi je še zdaj boljši.
Ojla, tude ge san irco
aja, žal na kamešnici smo se pa nekak zgrešili
škoda, kak je je
prijetno soboto naprej
za igrice še zdaj quakenet redno šiba :D
Cogito v ton minimalizmi se najbole strinjan s tebo.. kakše slike, kakši videi, kakši zvoki :D Glavno ka si vido nickname (keri so se btw še pri nekaterih gnes den obdržali) pa kakša debata teče na kanali :D
Spomnin se ka san večkrat uleto z kakše žurke domov pa na glavnon kanali vido kakšo rejdno razpravo.. Nemo zaj piso što je bil glavni akter ali kda san tisto šteu san se smejo kak zmešani :D eh ja ... dobri stari časi :D
p.s.: če pa že nej irca v osnovi bi lejko takšo skripto laufali na sobotainfo strani :P
web irc pa link direkt do kanala
Ma što kakšno tehnično rešitev? :)
Keri ircnet serveri ešče sploj delajo?
irc.arnes.si :>
Dalo bi se integrerati chat skup s spletno stranjo :)
usoPreviewPopup
wizL, narejdi probno, pa bulletproof.
Boljše nov chat, kot pa integracija z mircom.
Naredimo lahko en IRC revival event :) Pa bomo videli, kako se bo obneslo. Magari se dobimo (beri: joinaš se na en kanal, npr. #sip) nekdanji ircarji kao v smislu IRC Reunion ali SIP Reunion/Revival ali IRC is not dead (aluzija na Punk is not dead)...
Skratka, zadeva bo všečna vsem še aktualnim pristašem minimalizma pa tudi tistim, ki so zamudili zlata leta irca...
rajsi en old skul irc pitnik :D
Bulšit samo bi se zapijo ha? :P
ja glij tij bos mi to guco :D
IRC piknik bi bil kul, ja. Maja je se prehladno, junij je malo tezaven zaradi izpitov. Julija so dopusti, morja itd... avgusta isto. Moj predlog je kaksen zacetek julija?
zdaj iden direkt pa si cuknen pa iden poglednen, ka je še živo :)
neje žijvo.
irc PIKNIK :)
Ja, spletne vmesnek za irc nebe škoudo.
Samo, be se dalo kanal preselete na strežnik irc.sioff.net (SiOFF as in izkloplene SiOL), glede na tou, kak zelo nam je v tistih časih SiOL žrl žijvce in višo račun za telefon? Pa če što doma najde par SiOL paketov (oneh CD-jev z eno uro brezplačnega interneta), lejko naredimo nagradno igro ^^
Btw hi, whatson.
Kiri, skompajlas en psyBNC ali pa bot? ;-) Kaj pa Warmaster IRC Client? :-))
Eggdrop? :)
psotnic :)
Kiri: mislis ka na kamesnici se vedno tista prepoved za nas vala? ;) se spomnis? :)
mislin ka tan visi nekso opozorilo, ka tuj ce se lastnik menja prepoved se izda vala :D
BuLsHiT če bi sobotainfo podpejro, bi ti "LIKE" stisno! :)
Kiri!!!!!!!!!!!!!!!!
San v Portorože in koga kole pijtan, si te poznajo, si te majo rade pa si se sprašuvlejo, ge se?!
Se zmer smo na ircu! :D
IRC bil zakon --- ja pač poven, v moje mlajše lejtaj hehe
lepo soboto še dale vsen
Po dugon čase ena pozitiva tema :-)
Bok.
Je ešče kaj ostalo od prekmurske irc scene, aka kanalof #sobota, #sip,#sobotainfo? Ale so vsi odleteli na messenđer?
Ka sploj ešče ostane nan dinozavron :)
Lp -i