Intervju 2.0

|

Vse lepo in praf, samo zaj mi te neje jasno kama je izgino napovedani intervju z našen županon Štihecon.
Vprašanja so bila zastavlena, vse se je že zaključilo, intervjuja pa nega več.
Kda de izvedeni pa zakoj ga nega več gor?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
modri janez

Vse lepo in praf, samo zaj mi te neje jasno kama je izgino napovedani intervju z našen županon Štihecon.
Vprašanja so bila zastavlena, vse se je že zaključilo, intervjuja pa nega več.
Kda de izvedeni pa zakoj ga nega več gor?

Frenk

čas za vprašanja potekel, zdaj morejo vrli novinarji iz sipa najti edino termin, da mu jih zastavijo in person.
Edino neka dugo nega intervjuja z Bagolo.

Matej Ficko

Bagola bo objavljen danes ali jutri.
V prihodnjih dneh snemamo še Lainščka in Štiheca.

Frenk

Škoda da posatvljate vprašanja ki so najbolje ocenjena. Gledam namreč da je kar nekaj vprašanj postavljenih g. Štihecu, ki jih je postavil uporabnik arnlod_charming zelo dobrih in aktualnih, vendar jih verjetno ne boste postavili ker so zelo slabo ocenjena. Bo pa dosti vprašanj ki bodo intervjuvancu ležala in so po moje mlatenje prazne slame. Po moje bi bilo dobro število vprašanj razširiti in ji do neke mere omejiti ter ne vezati na njihovo oceno s strani simpatizerjev oz. nasprotnikov tistega ki se mu postavljajo vprašanja.

Pero Detlič

Lep pozdrav
Vidim da je tudi moje vprašanje bilo " kao " ocenjeno negativno in nezanimivo......  ( strinjam se tudi z Frenk-om, da je imel uporabnik arnold_charming dobra vprašanja ... ) pa vendar se ne morem znebiti tega občutka: a so admini ( predvidevam da Kiri, Špej in še kdo ), predstavili vsa vprašnja g. Štihecu, ali pa samo tista, za katere so oni ( admini ) menili in jih " kao " ocenili za dobre ???  Namreč, jaz bi od svojega župana pač pričakoval, da odgovori tudi na delikatna vprašanja, ne pa samo na tista, ki " kao " njemu ali pa adminom Sobotainfo ležijo........  Vsepreveč je tudi slabih oz. negativnih stvari v soboški občini in bi jih tudi morali posredovati potencialnim financerjem soboške občine, saj v blagajno prispevamo vsi davkoplačevalci : tisti ki smo volili župana in tudi tisti ki ga niso....... 
Upam da se politična elita zaveda da je trajanje mandata samo 4 leta, potem če pač nimaš kake močnejše podpore, propadeš ali pa se pač potuhneš in zamenjaš stranko, pa pač tako nadaljuješ politično kariero..... kratkoročno...
ok, predvidevam da bo ta post v kratkem izbrisan ( kot moje vprašanje ) pa vendar upam da ga bo vsaj nekdo opazil ...  sicer pa ne dam nič na tako obliko intervjuvanja, ko ti ljudje podajo določene ideje za vprašanja, ti pa potem posnameš smetano in se okoristiš z njihovimi idejami in vprašanji, da izpadeš " kao " lojalen svojemu županu ...

lp

lokal patriot

he, he
enim očitno demokracija, kjer ni nujno da se vsi strinjajo z vašimi vprašanji, ni všeč.

Mene osebno pri tovrstnih intervjujih moti to, da se izkorišča postavljanje vprašanja za politično antipropagando, kar je bilo več kot očitno pri vprašanjih Žerjavu in Štihecu.
Zato sam nisem želel sodelovati v tej "igri". Svoje preference boste politični zagreteži lahko jasno defnirali na volitvah.

Polivanje gnojnice in širjenje tut zame še niso dobra vprašanja. Očitno tudi za druge ne, če so bila slabše ocenjena.

Matej Ficko

Ko se odloča množica, vedno obstaja možnost, da zaradi širokega kroga odločevalcev izbere najboljšo rešitev, ali da zaradi, recimo temu "črednega nagona", potlači najboljšo rešitev. Mi smo se že na začetku odločili, da bomo ocenjevanje v celoti prepustili naši spletni skupnosti in se tega tudi držimo.
O občutku o prirejanju rezultatov pa bom povedal le to, kar si že sam. Gre za občutek

Imel si tudi občutek, da bo post izbrisan, pa še ni (in ne bo).

Bomo pa prav gotovo pred volitvami imeli intervju z županom (kakor tudi s kandidati), kjer bodo tudi bolj delikatna vprašanja.

Pero Detlič

....  odločanje o vprašanjih, prepuščeno spletni skupnosti ??????      ok, saj res da se lahko vsak registrira in po mili volji ocenjuje...ok, tak sistem pač imate in tako je ......
Glede brisanja posta pa je tako: izrazil sem pač svoje mnenje; upam da nisem naredil z tem komu kake škode....če je bila, ni bil to namen ......
sicer pa: na še bomo se večkrat srečali na tm portalu, ker mi počasi postaja zanimiv 

Zvonko Žižek

što van pa krif, če postavlate takša glupa pitanja. za takše bedarije se obrnite na njega osebno, pitajte eti na forumi oz. na "pomoci obcanu" in te prej ali slej dobili odg. in te te pač vidli, v kakših nabluzaj živete. malo menje Sveta na kanali A priporočan.

Pero Detlič

Zizek: če bi se vedel malce bolj odraslo in spremljal dogajanje kot se spodobi, bi videl da ni " glupih " vprašanj....so samo " glupi " odgovori.......
V " nabluzaj " pa mislim da živiš ti, ki so ti predvidevam starši kupili televizor da lahko spremljaš kanal A,  in da so ti starši plačali internet, da lahko pišeš tukaj..... preživljaš pa se z kakim študentskim delom, toliko da ti mine čas -----  vidiš tukaj se začne razmišljanje, kam gre davkoplačevalski denar.......  sicer pa tega ti itak ne veš.....  pa brez zamere....  lp

modri janez

in ka si ščel zaj s ten povedati zack69? To, ka ti starši več ne brišejo riti?
Takših je puno. Je pa tudi puno takših ka še serejo v lače.

...Kama spadaš ti?

Pero Detlič

modri janez: spadam med takšne, ki so si določene dobrine privoščili za svoj denar, ne pa da mi je nekdo lepo fino pripravil vse za življenje, sedaj pa lahko, vsega poln, udriham po vsem kar mi pride pod roko.........
hotel sem samo izpostaviti to, v tvojem žargonu povedano, : iz polne riti je lahko srati !!!!   ( ata.... jaz bi imel nov računalnik, zato ker ga ima sosed tudi, samo jaz HOČEM modrega !!!!  ; ja sine, če pa ima sosed takega, pa ti moraš imeti boljšega, pa čeprav ne bomo imeli za mleko cel teden, samo da imaš ti boljšega kot sosed..... ----  primer  )
sicer se pa strinjam z tvojim pisanjem, vendar imam občutek, da je tukaj še polno takih ki serjejo v hlače oz. so non stop posrani !!! 
pa lep dan 

Zvonko Žižek

Kak prvo, glupih pitanj (ali naj rajši poven "nespametnih", ka mo po tvojih nazorih deloval bolj odraslo?) je v tiston intervjuji več kak polovica.
Jojojoj. Opet spujščanje na privatni nivo. Pa ka van je to za fore? V kon je zaj povezava z objektivno glupimi pitanji in s ten, ka ge delan v životi? Si normalen ti?
Na takše mímospise ponavadi ne replicejran in bi ti najrajši napiso v dexterovon stili (nika osebnoga, dexter:D): "odjebi, *žaljiva vsebina je bila odstranjena*", ali ka boš mel neka za šteti, tokrat za spremembo napišen to, in mo te drujgič samo linko na to temo, kda de što gnjavo kaj v podobnon smisli.
Torej, ne gledan kanala A oz. nasploh gledan TV fejst malo. Tisto, ka pa delan prek študenta, pa mo plačo drujgo leto (in leto za ten) isto davek, kak vsi ostali. Zadnjo leto san si život (v LJ!) financejro izključno san (me zanima, če si bil ti to sposoben pri 21-ih), isto de tudi v prihajajočon leti. Najpomembnejša prioriteta mi je skos bila ta, ka si keš zaslujžin san in ka nejsan odvisen od staršov, keri majo zadosti svojih problemov.
Aktualnon dogajanji v občini san sledil od časa, kda san dobo internet in san ziher (brez kakšoga preseravanja), ka te šišan po celi črti.

Pero Detlič

ok, ges mo tudi samo na kratko odpiso: če je to res, kar si napisal, potem sem se motil o tebi in se ti opravičujem !!!  sem pač mislil da si eden takšnih, ki živijo na bremenih svojih staršev in ga samo " žurajo " , delajo pa " skoraj " nič.
P.S. jaz sem pri 21. letih imel kupljen avto z svojim denarjem, odplačeval stanovanje in živel od svoje plače..... pa internet uporabljam že od časa, ko smo še tel. modeme 9600 bps, frizirali na 14400 bps...   za info, da si neboš mislil da nekaj nabijam....

ok, sicer kot sem napisal, z tem zaklučujem.

lep dan še naprej 

Zvonko Žižek

Fajn, če si mel. Vupan, ka maš zaj že jahto pa ka se sunčiš ger na Copacabani. Ole.
Enako.

Pero Detlič

ej...moram... imel sem jo, pa prodal...preveliki stroški 

pa privez na hrvaškem ...... sedaj ni več dobro biti v kaki čudni marini 

modri janez

bla bla.. ita joukat nekan inan.

Eni še več delamo. Pa ne đoučemo, ka nemamo časa za to.
lejko se pa zmejnimo ob kakšoj kavi.

modri janez

Minolo je že kar neka časa, štihecovoga intervjuja pa še itak nega objavlenoga.

Ka zaj dečki in deklice? Kda bou?

Matej Ficko

Danes smo posneli Lainščka (glej slike v fotogaleriji), ta teden še s Štihcem.

miic miic

mene isto to zanima... brez zamere ale to vam resno vse skuper (pre)počasi ide. :)
dva intervjuja ste dužni za nazaj, pa ste že tretjoga dali v ''igro'' - erniša.  :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet