Imel bi službo ..

|

.. ej, poslušajte me .. ge san pri 31. letih končno dojel, ka ščen delati v življenje in ka bi me veselilo - ge bi mel radijsko oddajo, ge bi se cejli den delali norca v stile Zjutranje Kronike na Radiu 1 ali Reporterja Milana, Radio Ga Ga etc., če van je znano .. večini verjetno je .. 

.. je možno, da bi mi kdo to omogočil? Pač delalo bi se norca iz dnevno političnega in drugega dogajanja .. direkt se vidim v tem in to bi delal .. torej - če me je kdaj kdo vprašal, kaj so moje sanje, so to zdaj moje sanje .. 

.. tale odhaja v zgodovino, tale ne bo nikoli pozabljena: 

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/M5iOV2mlOsM", "flash201382595752", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

.. tak se dela vrhunski hec .. 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. ej, poslušajte me .. ge san pri 31. letih končno dojel, ka ščen delati v življenje in ka bi me veselilo - ge bi mel radijsko oddajo, ge bi se cejli den delali norca v stile Zjutranje Kronike na Radiu 1 ali Reporterja Milana, Radio Ga Ga etc., če van je znano .. večini verjetno je .. 

.. je možno, da bi mi kdo to omogočil? Pač delalo bi se norca iz dnevno političnega in drugega dogajanja .. direkt se vidim v tem in to bi delal .. torej - če me je kdaj kdo vprašal, kaj so moje sanje, so to zdaj moje sanje .. 

.. tale odhaja v zgodovino, tale ne bo nikoli pozabljena: 

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/M5iOV2mlOsM", "flash201382595752", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

.. tak se dela vrhunski hec .. 

rocknroll

In tak de vsaki začo odpirati forume kakšo slujžbo bi mel ;)...Čevapčič ali a ide za stand up komedianta...tan tuj lejko kvasiš neumnosti ;)

.. maš prav, nekaj je najprej treba pokazat in potem bi mi uspelo mogoče prit na test na radio .. 

.. ampak to bi pa res rad delal ..  recimo iz žensk se da tak dobro delati norca ..  

rocknroll

uf...hvala enako ges pa lejko poven ka se da iz moških enako dobro delati norca kak recimo ide to tebi iz žensk ;)

In tak de vsaki začo odpirati forume kakšo slujžbo bi mel 
.. naujve trend - ponudi se - izvorna ideja Barbare Kotlušek (zaposlim delodajalca) .. 

.. seveda, ka se da in tau tude trbej .. ženska z dobrim angleškim humorjem na višji ravni je ženska za oženit .. 

rocknroll

Če ti rata vso srečo :P te mo itak vsi sledili tomi trendi ponujde se ;)

.. mhm, mam eno idejo .. - rabil bi še eno, dva "komada" in bi recimo naredilo prvo eno politično satiro lokalnega pomena - naredimo imitacijo Štiheca, Slavinca in Celeca recimo in dogajanje v mestnem svetu in se tak fajn kvalitetno norca narejdimo .. mhm, mogoče bi zapalilo .. mhm, no, ideja je, do izpeljave je še daleč .. bi bil kdo za foro? Napišem scenarij, potem še tehnična izpeljava .. mhm, no? 

Spy

Nadaljevanje pa je:   ..., delal pa ne bi.    :)

calipso

@Čvap, ti si že sploj kdaj kaj delo? Maš pri tvojih 31. lejtaj kaj delovne dobe sploj? Delovne dobe mislin, nej nabrane kilometre pešačenja.. :)

.. nej san ge glih tak naraje, kak si tau misjlite oz. kak se tau kaže, kar je sicer simpatično  , je pa res, da poštene redne službe z polnim delovnim časom še nisem imel oz. je uradne delovne dobe bore malo .. 

.. je pa res, da je pri teh letih čas za redno službo in izhod iz revščine, a je to zame in še za nekaj ducat ostalih vred z mano tukaj v Pomurju boj z mlini na veter, i guess .. 

.. no, sicer pa pravijo - smiljenje samemu sebi ne bo pomagalo, če ne dobiš službe, si jo sam ustvari - najlažje se je smijlite sam sebi, to je res .. 

Robert Horvat

Ge bi tuj meu službo pa do zaj neman sreče ka bi me što zaposlo....zaj pa celou razmišlan ka bi nekomi ponujdo pejneze samo ka bi mi zrihto službo....

lana mu

sej pa mate novo temo-IŠČEMO ELEKTROMONTERJE---dober zaslužek !!!!!!!!!!!

.. točno, man eno idejo - z Činčon bi lejko posnela eno parodijo lokalnega pomena, kak prijde Celec k Štiheci v pisarno ga onejat za slujžbo v RIS-e .. tau mijslen, ka bi bilauj zanimivo .. 

Kaja Kuhar

Čvap kda ti pa sfali idej pa kar pogumno do Danice pa en intervju napravta XDD

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet