Higiena na Wcju
Sedaj pa res moram nekaj napisat, ker menim,da je higiena in cistost na prvem mestu pri restavracijah in lokalih, kjer se streze HRANA.
Namrec sem bil ze tretjic v vecjem casovnem razmaku pri Pajdasu in vsakokrat sem se skoraj od smrada zadusil na wcju, mila nikoli ni na voljo, na pogled zgleda da tam mrgolijo na milijarde bakterij in virusov. Vse me strah bilo prijemat te kljuke, ko pa vem, da je vsaj danes bilo predhodno vsaj 100 obiskovalcev ki so morda sli na veliko potrebo ali se celo rokovali s svojim "korenjakom" in si niso imeli moznosti umiti vse te bacile z rok kot je treba, ker tega ni na voljo. Verjamem da so ob vsakem prijemu na kljuko doprinesli svoje iztrebke, katere so delili z vsakomer, ki je hotel izstopiti iz wc prostorov in prijeti za kljuko.
Ker veliko vem o prenosu okuzb in nekaj o higieni mi je vse groza bilo kaksno sele potem imajo delavci, ki so naredili moj hamburger. Uporabljajo isti wc in prijemajo iste kljuke? Mislim da je tako in upam da nisem od koga jedel iztrebke danes.
Ce le ne bi bila to prehranska lokacija se ne bi tako zgrazal.
Komentarji
Točno to, poleg vseh dobrih drugih lokacij ste glih Pajdoja najšli?
pajdo je itak za odpad, daleč od stare slave, kda je še na stari lokaciji bil so bili burgeri 1A, zaj pa več niti v bližino nejden.
Pajdo neve ka je pribor. So ga zadnjič prosili pri sosednji mizi pa jih je gledo kak *žaljiva vsebina je bila odstranjena* nova vrata :)
V lokalih ali restavracijah je stanje WC-jev pokazatelj, kakšna je higiena v kuhinji in za šankom....
čim dale fkraj od tej šiptarof, sploj pajdoja.......
Pajdo je bil dober, ko je bil bolj ali manj edini.
nemamo zato sanitarne inšpekcije? takšne razmere je treba prijavit. naj idejo malo na nenapovedani obisk...
k burekan ne odijo ka jih podkipuvlejo
Res je takšen wc. Ne bi škodil obisk zdravstvenega inšpektorata.
inšpektorji so brez jajc,da bi ukrepali
Sanitarna inšpekcija v Prekmurju se vedno napove minimalno 3 dni pred prihodom. Pa če gre za prijavo ali ne...
Kraj od Šiptarov ))))))-: ka se tiče wc oni tak ali tak po sakšni potrejbi z golo roko si rit splahne tak ka med nojetami še ostane iztrebek(-: pa nič za tou ///naš prekmurski narod pa sobota naj še ulice poimenujejo po njih/ulica TEFI /ulica Pajdo/ulica ben sami...da njim j.b.m Š(iptarskosilnico)(M)(aterijal)...
Pa te nejdi vec.je dosta boljsih burgerov v okolici.