Györek zatelefoniral 2950 EUR

|

Kako komentirate novico, da vrli poslanec Györek kot rekorder zatelefonira eno minimalno plačo (500 EUR) davkoplačevalskega denarja mesečno?
http://24ur.com/novice/slovenija/kaksni-so-telefonski-racuni-nasih-poslancev-in-ministrov.html

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
stipko

Pozivi v Ukrajino pač niso poceni ;-)

marks

@buzdovan
Matematiki bi rekli, da je višina telefonskega računa na račun državljanov, premo sorazmerna z učinkom, ki ga dosega poslanec. Ko bodo Pomurci občutili rezultate naporov poslanca, bo tudi račun manjši. Trg nepremičnin pa je trenutno precej nelikviden, zato je potrebno vložiti precej truda v posredniške aktivnosti.

Martina Horvat

Saj je omejeno koliko mu krije država, njegova stvar pa je za koliko bo to omejitev presegel, ker bo tisti presežek na koncu tako ali tako sam plačal.
Bolj nelogično se mi zdi, zakaj imajo poslanci toliko višji limit od ministrov. Kaj ne bi bilo bolj logično, obenem pa tudi bolj racionalno, če bi bilo obratno?  Omejitev 110 EUR za enega ministra se mi zdi smešno malo. Jaz, ko sem v tujini, pa čeprav samo par dni, vedno dobim račun 60 ali več Evrov. Glede na to, da ministri ogromno potujejo, verjetno ta limit presežejo že na eni ali dveh poteh v tujino.

TUDIPOMUREC

Butalci  volite  SNS.To je prava alternativa ostalim strankam.
Bomo pa dobili vsaj 2000 novih delovnih mest v letalskem muzeju.

BuLsHiT

haahaahahahahhahahaahhahahhaahahahaah SNS je pravo hahahaahahahaah pa muzej ahahahahahaahhaahahahaha dobra dobra 

botra

ka ste pa tega pijanca volili ??? bar boste znali drugič !!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet