Gradnja trgovin
Komentarji
Zanijma me kelko de kupcov tan, če vse firme zapejrajo, samo trgovine se zijdajo, fabrike pa zapejrajo :)
Dosta jih ma podporo
gledaj foro: v trgovini boš delo, trgovina ti da keš, in v trgovino boš naso keš, da bodo posledni drugi imeli keš..... neverending story
točno tak. trgovina da 10% denarja za plače delavcon, in tau de edini pejnez keri ostane v regiji, ostali dobiček ide lastnikon, se pravi vö z regije. in zaposleni v tgovini v drüjgij trgovinaj pistij 50% plače, od keroga pa samo 10% ostane v regiji... neverending story
Problem je v ton ka smo v Prekmurji hlapci tujih kapitalistov.
lejko pa ideš v Graz in pustiš denar v njihovih trgovinah. To bi bilo boukše? SLO delavci delajo v Graze?
Če še trgovin ne bi bilo, ka bi pa te meli? Zapuščene hleve, kak so bile pred tem na paceli Maximusa.Ka je boukše?
"Če še trgovin ne bi bilo, ka bi pa te meli? Zapuščene hleve, kak so bile pred tem na paceli Maximusa.Ka je boukše?"
Neko industrijo in obrtne hale. Samo ka če so takoj vsi zgroženi, ko slišijo, da bo neka proizvodnja industrija v bližini 2 km od njihovih domov in bo takoj onesnažila celotno območje. Prekmurci bi tak radi vse meli, samo nikaj nebi dovolili. Te pa je tako sranje kak je. Te pa idete pa zadnjič na sobotainfo objavite članek, če bomo po študiju prišli domov ali ostali kje v drugih mestih po Sloveniji. Zaenkrat sem še optimist in upam, da se najde tukaj kaj. A če bo tak dalje in bo taka kriza glede služb v naši regiji, te bom(o) pa pač prisiljeni da zapustimo to lepo neokrnjeno pokrajino (brez industrije in kakih proizvodnih sklopov).
No, mene fejst zanimle, gda do gotove tiste trgovine tan poleg Hofera pa Vögelle. Pa kere trgovine do tan poleg New Yorkera pa Müllera. Eni pravijo ka bi naj tan bil še McDonald's, samo ne bi pravo.
LP!