GOTOF JE...

|

ali se lahko kaj podobnega zgodi v Murski Soboti vaše mnenje:)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
. .

ali se lahko kaj podobnega zgodi v Murski Soboti vaše mnenje:)

Spy

Mogoče zaradi mestnoga sveta ja, zaradi žuapana pa zaenok še nej. Težko je primerjati Štihca in Kanglera. Štihec je v osnovi pošteni človek. Seveda dela tudi napake kak vsi ostali ale generalno gledano je poštenjak.
O Kangleri pa rajši nemo... Eden bole gnilih politikov v Sloveniji.

Martina Horvat

Ne, ne more se. Ni nobenega povoda za to. Ta kip, ki so ga postavili na Trgu kulture, je zgodba, ki je malo smešna in malo žalostna. Občane nas je sicer nekaj stala, a nikogar ni udarilo direktno po žepu. Ljudje se začnemo upirati, ko nas udari direktno po žepu, tako kot nas udarijo kazni za prekrške.

jože varga

Spy , pa ti veš , da je res 100% pošten? Kaj pa so toliko hujšega storili svetniki , da bi morda zaradi njih lahko. Tinka , takrat ko te že udari po žepu je že prepozno .

Stefan Stefanic

Ponosen na Mariborčane! Gnes Maribor, vutro Slovenija! Naj je to začetek konca ...

Daddy Cool

Važen je signal, ki ga dajejo te protesti. Protesti so nej samo proti Kangleri, ampak proti politiki, kakršna vodi Slovenijo zadnja desetletja!
Razmite vi, Turki, Popoviči, Jankoviči in ostali? Tudi vam de se v kratkon zgodo Kangler.

Stefan Stefanic

Žerjav je potegno ročno zavoro. Kao umika se iz stranke, iz politike. Prekesno, prekesno. Vsi ste na isti ladji. Zdaj, gda je zagustilo, se je pametno umakniti. Verjetno de marsikeromi oportunisti izstop iz politike dobrodošel, ker zadaj za sebof nema male vojske kak JJ.
Samo nej s takšnimi vo oditi: "Žerjava za župana". Dosti je enih in istih fac. GOTOVO je! Za vse.

Spy

bajs01, glej jasno mi je ka si svetnik v MOMS. Ka hudoga ste napravili svetniki? Ka ti se delaš norca z mene? Podjebavlete se celi čas med sebov in se vam jebe za občino. Ste koalicija v opoziciji, keri je eden in edini namen jebanje v glavo župana. Če bi sodelovali bi situacija zgledala malo načik... Ok zaj več tak nema veze, ker ste itak že GOTOVI! Samo še vprašanje dni je kda te doživeli prekmurski upor.

Daddy_Cool, nej Jankoviči se Kangler nede zgodo. Žabari so slejpi kak človeška ribica. Jankovič je Kangleri leko inštuktor kak se kradne pa ljubljančani toga vseeno ne skužijo. Včeraj je med demonstracijami prišo celo med protestnike in nikomi nika... Če bi Kangler prišo med protestnike v MB... hm mislin ka znamo ka bi se zgodilo :=)

jože varga

Spy , ha ha ha. Kakšen nick. Prav smešno izpadeš z njim. Pozanimaj se po Soboti , upam da nisi med tistimi , ki se je naučil novega vsiljenega imena Murska , pa boš preko mojga nicka prišel točno do mene. Mestni svet , pa ti si bolan  , da mene postaviš v mestni svet. Da pa imajoi svetniki prav in so složni , pravzaprav primer , kako bi različne politične opcije morale sodelovati , ko se je potrebno boriti proti uzurpatorjem oblasti , kakršen je naš župan. Samo tisto njegovo , večkrat izrečeno ( moji uslužbenci) , bi ti moralo biti dovolj.

- -

Dobro, nekateri ravno niste resni. Čemu bi dajal 10 eur za majico z Kanglerjevo glavo in hodil z njo po Soboti? On je prvenstveno problem Maribora, Popovič Kopra... Drži pa, da vsi skupaj (takšne z veliko masla v glavi imamo tudi v Soboti) postajaj problem v Sloveniji.

fsvgwr rgewswbg

truplo se popolnoma strinjam!

Morali bi imeti enotne majice s podobo Janeza Orožarja. On je skupni sovražnik vseh slovencev. Dol z janezom!

- -

Gor z Janezom, gor s Phoenixem (mislim na košarkarsko moštvo v NBA  ligi) in DOL S feniksom 3.0, he, he...
Če te ta Janez toliko žuli, pojdi predenj in mu to povej!

Zima Bela

Truplo,
danes ti pa AinB nič ne piše in se strinja s tabo! Je na dopustu?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet