Globinsko čiščenje sedežev v avtomobilu
Zdravo.
Zanima me, če ma mogoče kdo izkušnje s tem oz. je sprobavo to san doma delati z različnimi čistili za sedežne in globinskin sesalcon ali pa moreš to pelati na specializirane avtopralnice?Še posebej ka zdaj vreme ni več najbole primerno ka namočin cejle sedeže.
Nejde se za zunanjo zamazanijo, ka mo se bole razmili. Ide se za nekšen zatohel vonj, kak če se nebi kaj do konca posušilo pa tej hudič ne izgine. :S
Predlogi, ideje?
Hvala
Lp
Komentarji
Jaz sem probal na očetovem avtu (bež tkanina), našpricaš peno, vtreš z vlažno gobico in pobrišeš s suho ampak se napravijo fleki. Mogoče če bi to ven potegno z globinskim sesalcem (kerega nimam), bi bil mogoče rezultat boljši... drugače pa odsvetujem...
Ella --
Jaz ti predlagam kakšen čistilni servis, meni so pomagali pri razlitem soku, zapackanim s smokijem. Niti sledu več ni.
Da ne bo kaj narobe, bom na ZS dala naziv servisa, če kdo rabi.
Zdravo.
Zanima me, če ma mogoče kdo izkušnje s tem oz. je sprobavo to san doma delati z različnimi čistili za sedežne in globinskin sesalcon ali pa moreš to pelati na specializirane avtopralnice?Še posebej ka zdaj vreme ni več najbole primerno ka namočin cejle sedeže.
Nejde se za zunanjo zamazanijo, ka mo se bole razmili. Ide se za nekšen zatohel vonj, kak če se nebi kaj do konca posušilo pa tej hudič ne izgine. :S
Predlogi, ideje?
Hvala
Lp