GLASOVI
Tou več nej za zdržati. Sousidov pes laja ta do 22.00 vnoče! Ob 23 pa se še te eden mijmo vozi z üjdin auspuhon. Cejlo nouč mi kandelaber svejti ka moren roleto musenj doj pistiti ka nanč nemren do friškoga lufta. Zgroženi san ka majo sousidje takšoga mačka ka je lejpoga kouseka pojo!? Naj ga dajo na povodec na! Tej deca pa tuj ne pazijo nikaj več, ato so mi labdo v ograček brsnole, vej več nazaj ne dan! Sousid frejzo si nabave nej ka vsaki 3 den s kosilnico bisnejš. Oštarijaš tij pa pazi svoje stranke ka man v koute že žuto fasado namesto bejle! Kokout je dober samo v župe nej ka bi me ob 6 zaran bidil. Njemi ges včasi fteknen te kikiriki nekan pa de vido! Mijslen halo lidje bože de že idnouk mer ka nemo mel nikaj več za šinfate ali ka?!
Komentarji
Jao človek, štekaj malo možgane. :)
brndžek
ajaj :)
Haha, dobra :)
Ej, ful san se nasmejala, hahahahah. Dobro napisano, grozno, ka vse moramo prenašati :)
Ja, resni problemi okrog nas, vsepovsod, venomer:)
Hehehehe, bravo @brndžek
ka nete pozabili - prejšnji keden je ob desetih večer helikopter leto. mogoče ma to kakše zveze z avstrijskimi traktori? :D
*žaljiva vsebina je bila odstranjena*
samo več napiši kje to je vsaj kraj..malo si ti preveč jezen in hud..pa tudi agresiven to veš ni prav..gre za tebe ali samo tako hec malo tu gro..ozri. predstvitev ka se dogaja po naših krajih..do 22 pa pes lahko laja in glasbo posluša