Ginekolog/-inja v MS
Pozdravljeni,
ženske, keroga ginekologa/-injo v MS priporočate? Ma kera izkušnje z zasebnimi ambulantami (mislin predvsem na ginekologinjo Sukičevo in Čopijevo)?
hvala za odgovore....
Komentarji
ge te preglednen če trbej.man dolgoletne izkušnje
srečka jaz z sukičevo nisem bila zadovolna ,naročena sem bila npr ob 9 pa je gospa doktor prišetala komaj pol 10 in ka je razpakirala pa se pripravila je ura kar tekla,glede pregleda ok sestra ok ,se mi pa zdi da si več prikrajšan kot pa v javnih zavodih jaz man zdaj dr.šubinski zd ms in sem še najbolj zadovolna
aja pa še sam si moreš vse skopirat pri dr sukečevi ker je njim ena kopija strošek!!!
dr. špilakova v bolnici je super
ge man dr. čopijovo in je super-korektna, sestre so tudi zelo prijazne, tak ka ges san do zdaj brez pripomb.. tudi kar san vse prebrala o njej in o njenih izkušnjah/izpopolnjevanjih, pa tudi po ostalih forumih od drugih zdravnikov, mislin ka si pri njej v dobrih rokah, to pa pri meni pretehta vse- moren pa tudi povedati ka nejsan še čula nobene slabe besede o drugih ginekologih pri nas..
Jes man ginekologa v bolnici..dr Peter Janko pa san fejst zadovoljna z njin. Kar se tiče pregledov, operacije kero san mejla...vse napravi dobro. Ena mala malenkost je pa pri čakanji...ker naročuvlejo dosti pacientk na isto vöro..pa še te zemejo vse nosečnice naprej. Tak ka načakaš pa se.
Ima katera ginekologinjo v ZD ms - Peršakovo ali Lepošovo? Kak ste zadovoljne? Hvala
pozdravljena "srečka",
obiskujem ginekologinjo Sukičevo že dalj časa; sestra v sprejemni pisarni je zelo prijazna ali osebno ali po telefonu, prav tako je zelo prijazna ginekologinja Sukičeva; edino kar mene moti je čakanje v čakalnici: ko si že enkrat naročena in prides tja na uro kot po domače rečemo se skoraj vedno čaka vsaj pol ure-zakaj se to dogaja ne vem, tak da si je dobro prej urediti parkiranje.....no se pa potem vse to poplača s prijaznostjo medicinske sestre in ginekologinje, tako da če te čakanje ne moti ti jo priporočam....
lp,