Geotermalna vrtina v Černelavcih

|

Med laufanjem po kanalu sem na černelavskem travniku oziroma na eni izmed tamkajšnjih njiv včeraj zagledal nenavaden stolp, ki sem si ga danes nekoliko pobliže ogledal.

Gre za geotermalno vrtino projektanta Nafta Geoterm. Kot zanimivost prilagam nekaj slik.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Abbey Dawn

Med laufanjem po kanalu sem na černelavskem travniku oziroma na eni izmed tamkajšnjih njiv včeraj zagledal nenavaden stolp, ki sem si ga danes nekoliko pobliže ogledal.

Gre za geotermalno vrtino projektanta Nafta Geoterm. Kot zanimivost prilagam nekaj slik.

Dober Dan

Pa znonkar si nej pa z kakšne civilne inciative?

Martina Horvat

Zanimivo. Sem ravno zadnjič gledala, da je tam neka nova tabla postavljena. Kar tiho je tole šlo skoz, se ni nikjer nič govorilo o tem.

Abbey Dawn

@tinika78 se popolnoma strinjam. Tole je nastalo kar tako čez noč, noben medij ni poročal o tem ali pa nisem zasledil. Vsekakor fajn da se vlaga v razvoj regije, upam samo da se tamkajšnjim stanovalcem ne zmeša, ker je zadeva kar glasna in obratuje 24/7.

čriček

Naložba v vašo prihodnjost / investitor je mestna občina Murska Sobota, ges to nikak ne razmim , li jadikovajo ka nega penaz, nej za popravilo cest nej za obnovo starih vodovodnih salonitnih cevi, a za to se pa najde vir, popolna zmešnjava, če se pelaš tak malo po soboti vidiš ka vse stoji kak pred 20 leti nika se več ne gradi nič ne obnavlja , vse drugo je izven mesta pa je urejeno,Obrtna zona  nikak ne zalaufa  bote pa pune lidij brez penaz ka se odijo v tej vročini hladit .To so naložbe v prihodnjost ker sedanjost je čista beda vroča voda pa sunčna energija do nas poživili , sunce pa de še naprej žgalo tak ka bi lejko brez peči cigle pekli  za novo upravno stavbo.

čriček

Pa drugič bar sliko obrni ka de se celi stolp vido, san jo brez tvojoga dovolenja obrno.

Abbey Dawn

Čriček fala ka si obrno. Mimogrede, original slike se neje dalo, ker kda san jo pomenšo in po ton obrno je pa bijla velka in se nebi vidla na forumu - pač eden izmed mnogih bugov na sobotainfo portali. Nej san pa mel se časa še s ten zejebavati, ker san tak mimogrede tou gor počo.

čriček

Gda jo davaš gor jo ustrezno zmanjšaš na 450 x itd, sicer pa nej problem bistvo si trufo, naslov operacije je turistični +center fazanerija,si vido ka to delajo? fazanerijo do selili ka je v Černelavcaj več mesta ....sevedače nede pacijent prle mro.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet