FITNESS V MURSKI SOBOTI. KATERI?
Zdravo pred kratkim sem se preselil v Moravce in me zanima kateri fitness je najbolj primeren oziroma dober tukaj v Murski?
Ce mi poveste svoje izkusnje in mnenja.
Hvala lep pozdrav
Komentarji
Najboljše ,da si v sujon vreji kupiš gorice te pa si zmaga lp
mi smo nej Murska, mi smo Sobota xD spartacus,edo ali ka je :D za več pa neven
Spartacus- največji, najboljši, najnovejši, najdražji. Pa še hotel Diana in Fit&pump.
Spartacus je daleč pred vsemi
Aha ziher je Spartacus pred vsemi sploh po umazaniji in dotrajanih in nevzdrževanih aparaturah! Diana in potem Edo v zadnjem primeru ce res moraš pojdi v Spartacus ampak raje kot ti je predlagal kupi gorice :) !
Belic Spartacusi nič ne fali...je čista vredi fitness.glej garderobe so zato ka se tan preoblačiš in nišče ne gleda neven kelko na čistočo. Aparature se pa postarajo - vsaka aparatura se sčasoma postara. V Krpani tuj nega novih aparatur pa odijo ljudje tja. Važno je, ge se dobro počujteš. Meni je recimo ok ka so zaj v Špartacusi uvedli neka novih programov keri so odlični nadomestek za fitness. Če ideš na njihovo spletno stran videš. Insanity je recimo meni fejst kul zadeva, Bokwa fitness, Muay Thai.sama mo ziher šla na eno izmed teh..Recimo no. Sicer pa san znaš ka ščeš če ščeš bodybulding te fitness.Meni se pa recimo Edo ne dopade ker je premali plac in je vse nekak na kupe, kda je gužva težko prideš do zadev ge ščeš delate. No sicer pa vsak ma svoj okus. Pač tej malenkosti ka si jih naštel spregledneš pa je.
belic, gučiš o dotrajanih pa nevzdrževanih apartaturah, te pa predlagaš namesto spartacusa edoja. hahhaha :D
Zdravo pred kratkim sem se preselil v Moravce in me zanima kateri fitness je najbolj primeren oziroma dober tukaj v Murski?
Ce mi poveste svoje izkusnje in mnenja.
Hvala lep pozdrav