Estonija-Slovenija

|

Čez slabe 3 ure nas čaka gostovanje proti Estoniji v Talinu.

Čaka nas zelo težka tekma, domačini bodo polni samozavesti po zmagi v Beogradu. Naš cilj pa je jasen, to je zmaga, saj potrebujemo točke. Naredili bomo vse, da pridemo do ugodnega izida z vsem spoštovanjem do gostiteljev. Estonci so že dokazali svojo kakovost, so spoštovanja vreden tekmec, tako kot vsak, toda cilj je vsem znan," je zadevo spet krasno skomentiral naš selektor.

Kakšne so vaše napovedi?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Andreja

Čez slabe 3 ure nas čaka gostovanje proti Estoniji v Talinu.

Čaka nas zelo težka tekma, domačini bodo polni samozavesti po zmagi v Beogradu. Naš cilj pa je jasen, to je zmaga, saj potrebujemo točke. Naredili bomo vse, da pridemo do ugodnega izida z vsem spoštovanjem do gostiteljev. Estonci so že dokazali svojo kakovost, so spoštovanja vreden tekmec, tako kot vsak, toda cilj je vsem znan," je zadevo spet krasno skomentiral naš selektor.

Kakšne so vaše napovedi?

Andreja

Ge mislin, ka smo slovenci odšpilali vse te zadnje 3 tekme na VRHUNSKON nivoji.
Meni osebno smo bili boljši od Srbov, keri so gli tak kvalitetna ekipa (zdaj so sicer doma zgüjbili, ali ta tekma je bila prav smejšna. Nekak so se nej znajšli in tomi primeren je bil tudi rezultat. Sicer pa so sami ocejnili svojo igro, kot najslabšo v zgodovini), proti Ferskin otok smo po številu golov zablesteli ...

Pa glede na to, ka so Italijani - sicer v končnici tekme - zmagali Estonce z golon razlike, pa so se na SP nej odrezali, kak bi se spodobilo, menim, ka smo sposobni odšpilati za vse 3 točke.

Malo me edino skrbi, ka špilamo na njihovon tereni (tü so poraza že preci časa nej meli - 2 zmagi, 3 neodločene kelko mi je znano), je pa tu nan v plus spet te pritisk Estoncem s strani njihovih navijačev.

Preci smo izenačeni, tak ka bi remi bil nekak najbole realen.
Glede na predstave naših, pa ne dvomin v SLOVENSKO zmago.

I OWN YOUR MOM

Estonija je podobna ekipa naši, ge špilajo timsko igro, brez posameznih talentov. Trenutno špilajo mogoče cilau najbaukši fuzbal, ka so ga kdakoli. Sicer zmago nad Srbi ne bi štel kak neven kakšen uspeh, ker je Srbija trenutno preci naklaj (mi bi jih npr. mogli zmagati v tiston momenti v Beogradi, škoda tistih dveh pik). Naša prednost v ton momenti je pa ravno to, ka je par napadalcov v super formi, pa tudi tradicionalno špilamo proti Estoniji dobro, no, pa tudi nasploh zadnja lejta v gosteh odpšilamo najbaukše te, kda se to od nas najbole pričakuje. Nede lejko, ali kakši 0:1, 1:2 bi znalo iti skos. Za dva gola teško, ali realno smo zadosti dobra ekipa (tudi baukši od Estonije), ka zmagamo za gol.
Moja napoved. 0:1 - Ilicic, 65min.

Rok Petje

Ferski otoki 1:1 Severna Irska. Irci so torej izgubili tisto, kar so pri nas dobili :)

uiui uiuiui

Eko to gli :P Mi mo pa gnes dobili to ka smo proti njin zgubili :)
Tak ka ZMAGA itak rezultat pa nema veze sploj...

ITALIJA : SRBIJA de pa fajn 0 pa smo tan ge moremo biti :D

Andreja

Preci izenačena igra ...
Škoda za te zadnji gol Novakoviča, ge san ga že v mreži vidla.

Sodnik je pa takšni lagani :) Z ene strani je to dobro, ka je bole neopazen.

Ali te srbski navijači ... To je pa čista zmejšano.
Nemo pozabla tu, kda so špilali srbi z nami, pa so začali srbski navijači: hočemo zmago! In minuto za ten, je gol spadno :)
Nega tu heca ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet