ELRAD G. Rdagona
Zdravo, zanima me če je kdo tukaj ki je zaposlen v Elradu bi imel nekaj vprašanj glede samega dela, odnosov v firmi, plač itd. Bi se našel kdo?
Hvala in lp
Komentarji
Sem delal v Elradu od 1989 do 1994.........
In??????
Ce te zanima delo v neki firmi, je najmanj, da se o njej malo pozanimas. Elrad obstaja od 1997, pise na njihovi spletni strani. Risto Kubura pa je zguba, ki pise na sobotainfo pod stotimi izmisljenimi imeni.
Ti si malo bolan,Elrad obstaja že mnogo več,kot si pa ti napisal.Jaz sem hodil na prakso tja,ze 1987.
http://www.elrad-int.si/
Na njihovi časovnici piše, kar pač piše, ti si pa točno tisti zajebant, ki zaserje vsako temo.
Pridi k meni pecti hamburger
Sem delal tam. Nisem bil zadovoljen (predvsem s plačo), pa sem šel. In ni mi žal...
Poslal prošnjo za delo pred leti ko sem bil brez zaposlitve pa nič. Po 3-4 letih na drugi firmi spet pošljem in pridem na razgovor. Pol ure čakanja in izpolnjevanja psihometričnega testa. Nakar pride neki glavni, ki je iz žalca. Občutek, kot da je zvišan, skoraj malo na ignoranci in ves čas buljil v PC... Ko povem kje in kaj delam si je takoj opredelil da to ni to, nekih priložnosti ni za učenje ni. Pa čeprav trenutno delo opravljam z zanjem ki ga nisem pridobil s študijem ampak s hobiji. Svoje znanje sem hotel nadgraditi pri njih ker vem s čem se ukvarjajo in ker ki je panoga veselje.
No, po vseh letih vidim, da še vedno iščejo ista delovna mesta, kar pomeni, da se ljudje pogosto obračajo, tako kot pri naši. Po eni strani vesel, da me niso vzeli in iščem druge potenciale...
Odvisno kje delaš. Ampak načeloma so odnosi res slabi. Delo v proizvodnji ni težko ampak imaš pa normo. Če si človek kateri se hitro zasekira potem to ni za tebe.
Delala tam par let. Slaba plača,razen če se gdo v rit vleče kakemu sinu direktorja..Za hrbtom se mu pa smejijo Saj je zelo naiven. V pisarnah ni dosti boljše,razen če kot zgoraj omenjeno. 3 smene. Še pred wc-jem so me že čakali češ da nimam pavze. Potem so šli naprej na kafe. Norme takšne da glava boli. Poleg boš gledo ludi keri nič ne delajo,ker so rito lizci. Tebi pa do vsako sekundo pod prste gledali. Če se ti to vidi,kar probaj..Nebi šla več v kaj takega res ne.
Bil zaposlen, slab odnos, ''gledanje pod prste 8 vr na den'', slaba placa, 3 izmene itd. Skoda guca.