E-republika
Pred nekaj dnevi, ko so na 24ur poročali o tej igri, sem se tudi sam vključil, pa me zanima če kdo med vami igra to online zadevico in kako se mu zdi?
Mene je povsem "pritegnilo" dejstvo, ko so poročali (24 ur mislim) kao o vojnah med virtualno Hrvaško in Slovenijo in tako sem se iz radovednosti tudi sam pridružil igri.
Za tiste, ki ne poznajo mogoče majhna predstavitev, da v igri predstavljate virtualnega človečka, ki ga moraš dnevno nahranit, pridružiš se lahko politični stranki, lahko izdajaš časopis, treniraš vojačka in seveda ko je napad na virtualno Slovenijo tudi kot vojak nastopiš v boju za obranitev ozemlja :)
Če je koga "premikalo", da bi se vključil se lahko vključi tudi prek mojega linka:
www.erepublik.com/en/referrer/Smiley666
Aja, pa da ne pozabim. Za vse novince, ki bodo verjetno na začetku zmedeni, kaj treba delat, so tukaj kratka navodila:
http://www.erepublik.com/en/article/slovenija-ima-baby-boom-vodi-za-za-etnike-1153533/1/20
(verjetno si boste link lahko ogledali, ko boste že člani e-republike) ...
ps. v Prekmurju imamo bolnišnico (v igri mislim), tako da je zelo pomembno, da se ob registracijo izberete regijo prekmurje :)
Komentarji
Nabiraš gold in medaljo?
Ge špilan že nekaj časa. Igra je precej zanimiva proti drugin virtualnin igran. Če de se kdo prijavo se laho tude prek toga naslova www.erepublik.com/en/referrer/RokH . Če te meli kakša vprašanja ali začetne težave me lejko kontaktejrate tu al pa v igri. Bi pa trenutno fejst nucali igralce ker smo sredi največje vojne.
Tudi jaz igram :) Je kar vrede špil ja...
ta igrica bi lejko bila fejst dobra, je pa eno velko sranje zato ka lejko plačaš pa dobiš gold.isto kak travian.te pa pač maš ene specialce ka dejansko plačuvlejo pa je nej fer.
Do golda v tej igri lejko prijdeš še prek 10 drugih načinov :)
ta igra je ... ma neven kak bi pravo ... navolo san se še preden san redno začno špilat :)
kere browser igre san duže špilo ... Travian, Ikariam ... to ma mislin ka je to :)
Jes san spilal Ogame (Ogame.si)... dogajanje v vesolju, kjer zacnete izgrajevati svoj planet...najprej si nabildate proizvodnjo metala, kristala, pozneje deuteriuma ( ki vam sluzi kot gorivo pri floti, izgradnji laboratorija, pri fuzijskih elektrarnah in mnogo drugem) Pri proizvodnji surovin je pomembna tudi energija na vasem planetu; zato si izgrajujete tudi soncne elektrarne, pozneje soncne satelite...energijska proizvodnja je seveda pogojena z fizikalnimi lastnostmi planeta (oddaljenost od zvezde/sonca - absorbcija fotonov, temperatura, za proizvodnjo deuteriuma pa so najugodnejsi hladnejsi planeti) pozneje si zacnete izgrajevati svojo floto - od transportnih ladij, do prvi lovcev do krizark, bojnih ladij... seveda morate za to raziskovati in nadgrajevati tudi laboratorij,...pozneje lako zgradite kolonizacijsko ladjo in delate nove kolonije na razlicnih planetih,... furate surovine k svojim zaveznikom, branite razlicne planete,...z veliko srece pa lahko dobite tudi Luno,...
v glavnem odlicna igra,...samo prevec casa vzame za igranje, posebej ko napredujete in imate vabljivo stevilo flote; vas mocni igralci ponavadi zrusijo kar v par urah in morate zaceti znova...
v glavnem je igra zelo kompleksna, vkljucuje torej tudi zaveznistva, razlicne diplomatske pakte, vojaske strategije in marketing..
:S
@rokhorvat, kakšne vojne? slovenija - hrvaška ale? in kak kaže sloveniji? :)
Neje samo Slovenija - Hrvaška. Je dosta drugih tude pomembnih ge Slovenija sodeluje.
kda smo še to špilali :)
Pred nekaj dnevi, ko so na 24ur poročali o tej igri, sem se tudi sam vključil, pa me zanima če kdo med vami igra to online zadevico in kako se mu zdi?
Mene je povsem "pritegnilo" dejstvo, ko so poročali (24 ur mislim) kao o vojnah med virtualno Hrvaško in Slovenijo in tako sem se iz radovednosti tudi sam pridružil igri.
Za tiste, ki ne poznajo mogoče majhna predstavitev, da v igri predstavljate virtualnega človečka, ki ga moraš dnevno nahranit, pridružiš se lahko politični stranki, lahko izdajaš časopis, treniraš vojačka in seveda ko je napad na virtualno Slovenijo tudi kot vojak nastopiš v boju za obranitev ozemlja :)
Če je koga "premikalo", da bi se vključil se lahko vključi tudi prek mojega linka:
www.erepublik.com/en/referrer/Smiley666
Aja, pa da ne pozabim. Za vse novince, ki bodo verjetno na začetku zmedeni, kaj treba delat, so tukaj kratka navodila:
http://www.erepublik.com/en/article/slovenija-ima-baby-boom-vodi-za-za-etnike-1153533/1/20
(verjetno si boste link lahko ogledali, ko boste že člani e-republike) ...
ps. v Prekmurju imamo bolnišnico (v igri mislim), tako da je zelo pomembno, da se ob registracijo izberete regijo prekmurje :)