Drsališče v MS

|

Mogoče što zna, če de se letos odprlo kakšno drsališče v MS?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Mogoče što zna, če de se letos odprlo kakšno drsališče v MS?

Profile picture for user sobočanka29 Brigita Kozar

Tou tüdi mejne zanima,ker lani ga neje bilo,vüpan ka letos bo,ka mo z decof bar nekan lejko šli,ka do meli vsaj malo veselja.

Martina Horvat

Se pridružujem. Mi smo se lani šli enkrat drsat v Maribor, ampak je kar malo daleč, da bi se hodili med tednom tja drsat, če pa bi bilo v Soboti, pa bi sigurno kakšen večer šli malo razmigat.
Mi smo se hodili dostikrat drsat v Krašče na jezero, ko smo bili mlajši, zdaj pa me je kar malo strah.

marko makovec

če bi meli namen, bi verjetno že kaj delali v tej smeri, samo na stari lokaciji polek nakupovalnoga središča nega glih videt ka bi se stvari odvijale v tej smeri.
verjetno se njim finančno ne splača, čiglih kda je zadeva bila odprejta je bilou preci folkaal san pa jes mel vedno tou "srečo" ka san na gužvo naleto.
se pa strinjan, ka bi blou fajn, bi se lejko vsaj malo razmigali, no edeino če de nan vrejme slujžilo tak kak zadnji teden, te do tude razne mlake in pa bereki gratali zanimijvi plac za drsalce in pa seveda za amaterske ljubitelje hokeja (pa bon cele noge mel plave)

Profile picture for user maxxx maxxx

Na žalost letos ne bo drsališča.

Zoran Vogrinčič

Dejansko bokše ka nega drsališča, kak pa ka je drsališče pa neje urejeno... Nazadnje kda je postavleno blo, san se dejansko drso skoro vsaki den, pa so bili katastrofalni pogoji (premehki led, črte za hokej so se tak nej vidle, neregularna velikost, slabe zaščitne ograde, brez mrež za lovlenje pakov...).. Plačo si pa vseeno tisto puno cejno, kera je sicer nej viska, ampak vseeno pričakuješ nekši spodoben led. Je pa resno ka je povečini drsalo cca. 5-10 lidi na rundo (max., dostikrat san bil sam)... Kar je absolutno premalo za rentabilnost.

sobotašinfo.com

Či že drsališče, te na drüjgoj lokaciji in nej pred trgovino ... v parki na zelenice pred gradom npr. ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet