Dopust za mlade na slovenski obali

|

Mladi si želimo prijeten in cenovno ugoden oddih v enem od dijaških oz. mladinskih domov na slovenski obali.

Ima kdo kakšne koristne informacije oz. lastne dobre izkušnje? (Plaža, bivanje in vse kar sodi zraven.) Hvala v naprej.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Andreja

Mladi si želimo prijeten in cenovno ugoden oddih v enem od dijaških oz. mladinskih domov na slovenski obali.

Ima kdo kakšne koristne informacije oz. lastne dobre izkušnje? (Plaža, bivanje in vse kar sodi zraven.) Hvala v naprej.

Uroš Žižek

Dijaški dom Koper v času poletnih mescov ponuja postele (+ zajtrk). Mi pa Koper neje glih najlepši. :P

Profile picture for user TheOne TheOne

Dijaški dom Koper je dobra destinacija. Maš možnost z zajtrkom ali pa še kosilo in večerjo. Če vzameš zajtrk+kosilo+večerja te v bistvu pride najceneje - nikjer zunaj ne boš dobil cenejše hrane, slabost pa je ta, da si vezan na čas (ure za kosilo, večerjo...). 
Obstaja pa še Dijaški dom Portorož. Meni osebno ni najboljša destinacija, ker se nahaja na bregu, pa še ogromno stopnic je do dijaškega. :) 

Vse to iz lastnih izkušenj, zato sem največkrat bila ravno v DD Koper. :) 

čriček

Kamp ANKARAN, cena kanpiranja z turistično takso nekaj centov prek 14 eur, po osebi, koristiš vse v kampu zastonj ključno sanitarije, tuši z toplo vodo, neomejeno, bazen z hladno morsko vodo, kantina, trgovina,  manjša restavracija z toplimi obroki , in še več drugega. SUPER plaža in okolje - Pripiročam.

miic miic

definitivno študentski dom korotan portorož!
super lokacija: 50m do morja, center portoroža.
tudi cene so ok!
toplo priporočam 

ofels

Si poskusil že na Debelem Rtiču? Mladinsko okrevališče ima večkrat fraj termine..že parkrat sem tam bil na dopustu..pokliči na blef..vprašaj za prosti termin, vedno se najde kakšna prazna soba, hrana je tudi odlična, bazen poleg morske obale..in tudi vse drugo ok..blizu Italija..

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet