Dodatno delo
Spoštovani Pomurci!
Vem , da bo to ispadlo kot reklama ampak ni. Delam dodatno delo, ki mi je omogočilo, da vsaj malo boljše živim kot sem in lahko si privoščim več kot sem imel.
Zato iščem ljudi v pomurju kateri bi želeli delati to delo. Delo je z ljudmi in delate z izdelki, ki so vrhunski v svojem segmentu in so tudi uradno registrirani v Sloveniji. Za to delo potrebujete samo veselje za delo z ljudmi. V vsh delih Slovenije se to delo dela in so veliki uspeh zato bi bilo dobro, da se tudi pri vas kot poštenih in vztrajnih ljudeh to delo prične opravljati.
Če vas zanima pokličite na tel 070 228 787 in boste dobili več informacij.
Komentarji
TotenKopf
ka to?! kengurujon fejdre menjavati eli v makarone luknje vrtati eli od koj se sploj ide???
Ma na pošti nucajo nove delavce, ka jezik držijo vö, ka te kda znamko pošleš, ka malo podrgneš po njegovem jeziku :)
Pa ka se zima bliža je potrebno zelene paradajze mlatiti, ka rdeči gratajo :)
No hec na stran. Običajno so take zadeve valda povezane z neposrednim trženjem, kjer sicer ti zaslužiš od prodaje, je pa res, da zadeva, ki jo prodaš prinaša delodajalcu še 100x več dobička. Zato pa v takih primerih ni fiksnega plačila, ampak je bistvo, da zbereš čim več ljudi ki tržijo in si s tem zagotoviš, da če posel steče itak ti zaslužiš pa makar 1000-im plačaš tisti % delež.
Amway, Tupperware, Oriflame, Avon????? ka san se pozabila?
Smiley-SS in GOTHA pri tem delu dobiš nakazilo na TRR vsakega meseca do 7 v mesecu in to toliko kot narediš vse pa je odvisno od tebe.
Pa še nekaj delal sem v Sloveniji vse tržne sisteme pa tudi te ki jih omenja GOTHA in njiker nisem dobil plačila ampak samo neke dobropise. Tu dobiš denar nakazan
ja, to vsak pravi, ko pa treba placati, pa se lahko pod nosom obrises.."spare me"
"Vem , da bo to ispadlo kot reklama ampak ni."
Hahahaha ta je pa dobra. Na vsaj 50 slovenskij portalaj je isti post gor. In potem se nejde za reklamo.
Sicer pa či bi šlo za kakšno pravo stvar bi vsaj povedal za kakše delo gre.
itak ka je reklama
prozac, daj gor par linkov do teh forumov, ka de se vidlo ka resno nej "reklama"
evo linke:
http://www.google.si/search?q=070+228+787
evo eti se eden
med.over.net/forum5/read.php
tujina je tudi cilj
www.exyuoglasi.com/pretragaMO.php
OK. Vse imate napisano na začetku te teme. Ker pa vidim, da vas veliko ne zanima to delo ampak samo blatenje ljudi bom to temo umaknil.
1. napisano ni cisto nic. Ce bi bilo to, kar oglasas, legalno, potem bi tudi lahko bil pripravljen napisati za kaksno delo se gre, oz. se predstaviti kot delodajalec (firma, naslov, oblika dela)
2. ne vidim nobenega blatenja. vse kar je poslano je res. mogoce pa kaj skrivas?? se cesa bojis?
3. Oglasi, pa naj se gre za kakrsnokoli oglasevanje so posebej. torej ce nudis delo, daj oglas tam. Ne pa da poskusas postenega delavca dobesedno "nategnit". Takih kot si ti je ze vec kot prevec, pa tudi tvoj "oglas" ni nic drugacen od ostalih.
Gospod GOTHA ne mislim razpravlajti z vami. Drugače pa jaz ne skrivam nič, delo je pošteno in legalno za podjeteje zve vsak , ki me pokliče in mu tudi povem za kaj se gre. Do danes še nisem nategnil glede tega še nobenega. Če ste tak skeptik me pokličite na tel. pa se bova pogovorila.
Ne hvala, ce bi bili posten delodajalec, bi lahko opisali zadevo takoj. Zanimivo, da vasega podjetja ni nikjer na netu.
p.s. nisem gospod
San znjin gnes gučo po telefoni pa nika nevej povedat neka na prazno mlati.
Mlakerb je prjšnjič gledo Lepo je biti sosed pa se je odločo ka proba še marsovce coj dobiti :::::::Pašči se ka ti jih drugi ne spelajo.
ja, znan, grda san, nemren zadrzati za sebe:
Hvala vam za tako debato, ki jo imate na forumu. Izgleda, da sem nekaterim trn v peti s to temo. Ne mislim več z vami razpravljati. Delam za pošteno podjetje, ki plača redno vsak mesec do 7 kar si zaslužiš. Ne pa kakor to delajo v ostalih podjetjih. Delamo za podjeteje GNLD, ki ima sedež na Šmartinski cesti v Ljubljani.
Poslal sem vam to sporočilo zato , da prenehate z blatenjem oziroma pisanjem neresnic. Nikoli nisem katerega " nategnil " ali bilokako drugače spravil v zadrego ne jaz niti GNLD. Če pa ste v drugi firmi pa vas prosim, da tega ne iskoriščate za napade na mene ali GNLD.
Upam, da boste to osebno sporočilo zadržali za sebe.
Lp, Mlakerb
za tiste, ka ne vejo ka to je:
www.optimumlifepower.com/choosegnld.html
saj pravin, ista varianta kak Amway, Tupperware etc.
aja, tip je vesel, ka njemi delan zdaj jaz reklamo, lmao
Stran je www.GNLD. com. To je uradna stran.
Men je zadost. Ti si ocitno resno preprican, ka je ta tvoja firma boljsa od Amwaya. Saj verjamem, da imate kvalitetne izdelke. Ampak na zacetku so pri Amwayu tudi veselo zatrjevali, da placajo toliko, koliko naredis. Pa ne me prosim farbat, da naj poskusim, pa bom vidla - to pravijo vsi. Ko pa pride cas za placilo, pa so na vrsti sami izgovori.
Lahko pa ti povem, da ocitno res ni vse tako v rozicah, kot ti opisujes, ker potem ti ne bi bilo potrebno iskati ljudi - interesentov za delo - preko forumov in oglasnikov.
P.s.
pa prosim nehaj me nadlegovat preko ZS, ce imas kaj za povedati, napisi tu.
Toti pacient je že tü spema na forumi, zej pa še more malo prekmarcon zatežiti :D
GOTHA, mogoče nevede, ali pravzaprav ti nadleguješ tu nas! lepo te prosim; svoje si povedala... živiš v kapitalizmi in sprijazni se s tem. človek je ponudo delo, nikogar ni silo ka more delat ovak de ga bujo!!! :)
će je posel legalen, nemaš pravice ka maš kakršne koli pripombe!
lp
Hvala miic !
@ MIIC Man pac svoje mnenje, tak kak tudi ti. Ker pa ocitno gospodu Bostjanu Mlakerju lepse skrivati njegov posel preko ZS naj izvoli, pa naj zacne vsakemu obiskovalcu preko ZS razlagati za kaj se gre. Ne bi bilo bolj enostavno narediti to ze takoj pri prvem postu. Mas pa prav, zaj san ze resno dosadna sama sebi, san ze prevec cajta zapravila s to temo.
tbh se strinjam z GOTCHA - če se misli delat kakršen koli posel, novačit zaposlene prekot takšnih ali drugačnih objav, naj se napiše o čem se gre.
sicer je meni osebno vseeno, sam delo, ki se ga oglašuje na tak način dobi slab prizvok že v štartu in sigurno odžene nekaj potencialnih interesentov.
In ka je zdaj boukše Herbalife ali ta modrija.
Poglej na starni www.GNLD.com pa se odloči sam.
Spoštovani Pomurci!
Vem , da bo to ispadlo kot reklama ampak ni. Delam dodatno delo, ki mi je omogočilo, da vsaj malo boljše živim kot sem in lahko si privoščim več kot sem imel.
Zato iščem ljudi v pomurju kateri bi želeli delati to delo. Delo je z ljudmi in delate z izdelki, ki so vrhunski v svojem segmentu in so tudi uradno registrirani v Sloveniji. Za to delo potrebujete samo veselje za delo z ljudmi. V vsh delih Slovenije se to delo dela in so veliki uspeh zato bi bilo dobro, da se tudi pri vas kot poštenih in vztrajnih ljudeh to delo prične opravljati.
Če vas zanima pokličite na tel 070 228 787 in boste dobili več informacij.