Dnevno - nočni lokal black & white

|

Se še spomnite diskoteke M3 v Beltincih?
                    Ni je več!
V istih prostorih, vendar v novi črno beli preobleki Vas vabimo na novo odprtje dnevno - nočnega lokala black & white v soboto 30.5. !

Na stari lokaciji v Beltincih ( m3 ) se odpira na novo prenovljeni dnevno - nočni lokal black & white. Lokal bo odprt ob petkih, sobotah in nedeljah s pričetkom že v popoldanskem času s klubsko glasbo !
Ob petkih poudarek na izbrani glasbi ( rock, house, techno,...)
Ob sobotah trend glasba & glasbene želje
Ob nedeljah plesna glasba 80. & 90. leta

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Black & White

Se še spomnite diskoteke M3 v Beltincih?
                    Ni je več!
V istih prostorih, vendar v novi črno beli preobleki Vas vabimo na novo odprtje dnevno - nočnega lokala black & white v soboto 30.5. !

Na stari lokaciji v Beltincih ( m3 ) se odpira na novo prenovljeni dnevno - nočni lokal black & white. Lokal bo odprt ob petkih, sobotah in nedeljah s pričetkom že v popoldanskem času s klubsko glasbo !
Ob petkih poudarek na izbrani glasbi ( rock, house, techno,...)
Ob sobotah trend glasba & glasbene želje
Ob nedeljah plesna glasba 80. & 90. leta

gregor pivar

vupan ka de se v petek rejsan ROCK tudi vrto pa nej samo hrvaške

-chaser-

Pomoje be rock bole paso v neven soboto ? ka nejde gli cuj k house pa technoje. NO vsaj če do se komade tak menjavale. En tehno, te 2 house, te 2-3 rock, se narode zmejša. :P  Ovače tao za nedelo pa se me vijde samo be še jače blo 70's & 80's . ;)

zoe zoe

fajn fajn naj vam grata !
kak je chaser pravo vupan ka se nede miksalo med različnime zvrstmi muzike ker to je nikšno nej

XXX YYY

lepo pogrešan stare dobre čase z m3ja... v petek de pa te kar zanimivo ...:)

Vesna Dolšak

Podolski-20 ... lokal se imenuje Black&White, tak da lahko pričakuješ vse barve, tudi črno. :)

SDA DEW

konec balkan zurk?:) nekaj novoga? :) ka pa stavros in  zecic:) balkan lokalov vec nede:(

vanesa

Kolikor sem jaz slišala se bodo po otvoritvi odvijali tematski večeri...tak da bo vsak dan v vsakem vikendu za vsakega poskrbljeno...
Bomo šli pogledat...baje da je svetovno porihtano..
pustim se presenetiti...
lp

David Kavaš

čim več rocka bouše bo :)
ka mogoče je kakša skupina v soboto na otvoritvi ali de samo dj ?

Podolski-20

rock pa je že nej za diskoteke to mas v mike in ostaleh klubih. Vupan ka de pokalo hardstyle in ka bodo tude kaksne znane goste prisle.

Primož Zrim

bil 5 min in sem mnenja da bi za otvoritev lahko ponudli več! :)

Primož Zrim

ne drugače ambient je lep :) moderen!
muzke nisem niti mel časa slišat v teh 5 minutah ker sem  šel naprej to tolko mal oda sem pogledo notranjost!

:)

Aleš Vlaj

Bi pravo ka či nede MuzikEror tan mojstersko vrto ka nede MEGAPARTIJA v blek end wajt :)))

Podolski-20

To kolko viden slike je nej diskoteka ampak še eden kvazi kafič več ala spartacus ipd. Trbej v ms eno pravo diskoteko nej pa te kafiče bv.

Tadej Kreft

No za beltince je vredi saj so zdaj vsi mogli v MS iti gda so gostilne zaprli v Beltincaj ali bližnji okolici, zdaj pač majo še to možnost.

kakakuka

bilo bi čisto drugače če bi bil DJ ki bi se mu lahko reklo DJ. In še velika reklama glasbene želje potem pa newem ali to naročaš za naprej za naslednji teden ali kako? Zraven vsega pa še DJ nima pojma o glasbi in vrti glasbo ki je že 100 let mimo, kaj novejšega ki je pa na sceni drugod in top lestvice vse radijskih postaj..... bomo verjetno slišali čez kako leto če bo še odprto.... in še ena zadeva non stop mešanje hrvatije srbije in housa.... WTF?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet