DJ Črti @ SPARTACUS

|

Še ena glede špartacusa....
San mogoče edine ali še što misle ka Črti nema blage vejze ka se tiče vrtenje musike v špartacuse. Ka gor da en pa isti komad 3x in tao v 1h je lejko samo sramota. Pa ka o mixanje nemo sploj začno.
Ge so tiste čase, kda se prišo v Spartacus pa se znao ka de se vrtejla musika vseh zvrst. Nej pa David Guetta 20x.
Črti brez zamere ali nešče je mogo tao napijsate :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
oveden

Še ena glede špartacusa....
San mogoče edine ali še što misle ka Črti nema blage vejze ka se tiče vrtenje musike v špartacuse. Ka gor da en pa isti komad 3x in tao v 1h je lejko samo sramota. Pa ka o mixanje nemo sploj začno.
Ge so tiste čase, kda se prišo v Spartacus pa se znao ka de se vrtejla musika vseh zvrst. Nej pa David Guetta 20x.
Črti brez zamere ali nešče je mogo tao napijsate :)

Dani Smej

Guetta itak zdaj ma same hite, taka to nemreš čakati, ka se nede vrtelo (isto tak nemre faliti zdaj "Si jedla sir" :)
Včasih je za spartacus še bolj valala kaka house scena pa te zadeve.

Me pa osebno fejst moti, kda ga fčasih prijme pa zača vrteti kak jaz pravim "Maribor Štuk varianta"... kake its raining man, pa briljantina varianta pa te fore... to mi pa ide na k....

Sicer pa glede dj-jov je vedno tak, ka vsem nede mogel ustreči. Taka je rešitev le ta, ka se ga fajn nacukaš, te pa tak plešeš pa spejvleš na vse ka se rola (ste opazili, ka kda je človik pijan te zna besedila vseh pesmi hehehe) :)

Dani Smej

Mogoče što napravi priredbo its raining alcohol, pa de se še meni vidlo ;)

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. Cifer je soliden kak dj, zna zavrteti resnejši housič etc., .. vrvlite vij čevapčiče, gda poda analitično ocejno o housiče pa kak što kaj zna, kak se pristopa k housiče kak muziki  .. 
  .. tau pa ka vrti v Spartacuse, pa se prave komercialni pristop glede na potrebe vas lidij v njen pač .. situacijsko vrtenje muzike se tome prave ..      

.. no, če smo že pri pomurskih dj-ih .. Berti mi nešče zrihtate enoga mixa, ka ga ščen nujno meti .. na polovici toga mixa sta eniva dva komada tak dobro skombinejraniva, ka rejsan bogme 1A .. ciluaj prvi, ge je fajn ženski vokal .. o maj gad, kaaaakšen komad, si naujre .. ge san "mrau" poleg .. kar je pozitivno .. .. no, verjetno njemi iden na živce,  al neke pač, he he ..    

.. no, če ma što volauj, naj zrihta, pač kao ka bi ti meu pa te meni posreduješ zraven etc. .. he he ..  .. o čen se ide, vse pijše na njegovon Mr. B the DJ facebooke profile .. 

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Njajte ga zaj - vejpa se zboukšavle

Prejšnji vikend je meo že preci prejk 10 pesmi s kerimi je žonglejro

Saj bo...

čapla

Ka je buo pa kakšni life prenos iz wc-jov?

oveden

2304
ge neman nika prote toj musike, ker san rad poslujšan Dance, House,itd. Ali ide se mene tü na kakše način on vrtij musiko. Za mene neje tao pravi DJ če vrtij David Guetta - Memories sake 5 komad, halo? Pa to samo en primer od večih.
lp

Prozac

Jes man včasik občutek ka v Spartacusi majo samo en CD. O samoj muziki nebi, zatau ka mi ta scena ne potegne glij, ampak da ti človik minimalno 5x na noč vrtij isti komad... je meni osebno nej glij pretirano dober "dj".

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. ge pa man občujtek,a ka njemi na sakšni 10 minut prijde kakšna diklina k pulte, pa ga prosari za Vegetto, naj njoj zašpila od njega komad .. 

.. no, ale šče dobro, ka bar Memories in nej recimo komada Total Commander .. tej komad bi lejko biu izglasovan za najslabšoga v lete 2010 .. 

oveden

no ene ste že pogruntale ka ščen povedate :)

pinkney pinkney

DEJSTVO je to ka če be bil v MS en disko kakšne kole odprejte do pejte,šejste vgojno bi bil spartacus napol prazen,oz.prazen ;)

oveden

saj bo prazen, samo ka ta zima odijde pa do veselice, koncerte pa domače fešte - pikneke :)

Dani Smej

Dejstvo je to, ka ljudje poizkušajo na vsak način popljuvati spartacus, a priznajmo roko na srce, da se vsi navsezadnje tam znajdemo za vikend pa je to to... Je bil superlie disko varianta, pa nej žive duše bilou tam, tudi maximus se na vse pretega poizkuša prikupit ljudem, a mu tudi ne uspe...
Dokler resno nede neke čedne alternative mo odili tja pa to je to (jaz sem jo sir, pa boli me k, če mi ga snemajo kda lulam ali nej) :)

oveden

Smiley-SS
maš prav, samo Superli nemreš primerjate s Spartacuson ker tan so mele dostikrat nekše koncerte in seveda je trbelo vstopnino plačate. Maximus pa tak znamo ka so večinoma tüj samo deca tan, pa ob 2h je tan tuj že skoro vse gotovo.
Špartacus si je narejdo svoje ime in težko de tistome kere de ščel napravite nove nočne klub v MS. Ali kakole, naj ma samo do 5h odprejto, pametnoga DJ kere zna zavrtete več kak 10 komadov pa mogoče malo nižiše cene pijač pa san ge prvi novi gost tan :)

Stripy Burikaburiii

mislim, da ni treba odkrivati tople vode, če izpostavim dejstvo, da si v dobrih 25 min iz ms v mb...če vam že ne paše soboška scena -> spakiraj pa vamos za mb, ker si res hitro zdaj tam. Da o znatno pestrejši ponudbi nočnega življenja v mb ne govorim:maš rockersko sceno, maš klubsko sceno, maš elektronsko sceno, maš govejo sceno-izberi si svojo pa basta! simpl kot župa!;)itak vsaj dobra polovica obiskovalcev spartacusa pride izven ms, tak da se večina tak vozi do spartacusa. Lahko bi že enkrat nehali srati po spartacusu, djjih,lastniku,itd,.. in naredili OBVOZ, ne pa da hodite tja in potem še pljuvate...posplošujem, da si ne bo to zdaj kdo vzel k srcu.
je za razmislit;)

oveden

stripy
takša kriza pa palik neje v prekmurje ka bi mogle mi v MB odit feštat. Pa takša velika razlika v ponudbi nočnega življenja tüde neje kak se ti napiso. Ker tao vso sceno mamo tude v MS in okolici. Pa nemo se zaj šli ge je bokše feštate v MS ai MB. Ker tema je DJ v Spartacuse, pri keroj še zaj vztrajan ka bi lejko bil bokše. Tao je pač moje osebno mnenje.

KitKat

sicer malo kesno komenteran ali fseeno.
1. stripy: ka misleš ka je bencin zašenki ka bi se v mb vozile? pač meni je tude spartakus beda od bede občasno iden ta..ker pač v ms kaj drugoga nega, v maximusi se zapre, polek toga pa nvn zakoj tan narod ne vupa plesati ipd, ker meni je tan muzika vredi. edino dece je resno preveč
2. rakičanec se fejst strinjan s tebo. pač je edijna zadeva kera je odprejta celo noč in se zna ka je pač tan narod te pa se že ide če je kul ali nej. nikomi se neda do 3 vgojno premišlavati kama mo pa zaj šli.
san pa tude ges opazila ka se v spartakuse nonstop vrtijo na noč po 5x ene pa iste pesmi..polek toga večino takšnih ka so bole ali menje iste.. in te eden gore je sprešinfal it's raining man.. mogoče je što opazo ka gda dajo gore dobre stare pesme narod grata malo bole žijve.
resno bi lejko malo raznolikosti bilo..čiglij de zaj nešče pravo ka če se mi muzika ne vijde te naj ne oden se.

oveden

kitKat
se strinjan s predzadnjin stavkon. Ker to ji glih fora, stare dobre komade čuješ rejsan lejko samo če se doma doj potejgneš, ali pa če maš srečo ka po radije vrtijo kakšoga. Vače pa gnes den po radiije čujemo samo te nove komade oz hite. Zatao pa te še bole paše kakše stare hit. In to ge pogrejšan v Spartacuse.
Pa če si DJ pa opaziš ka narod pri komade ka se že tretjič vrti tiste večer,  obrača oči pa na vöro glejda, se lejko zamisleš ka bi za spremembo trbelo malo kaj drüjgoga gor date.

Musaka

majster ma en cd, komadi na shuffle, ka se pa tiče djanja, pa samo volume gor pa dol ribne, ka lehko povej "AJDE SPARTAKUS"
težko je biti dj gnesden

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet