Detektiv
Zanima me, ali pozna kdo kvalitetnega in cenovno sprejemljivega detektiva iz MS?
Komentarji
KUHANEC ZORAN
NEMČAVCI 1D
Jooooooj, samo tega ne. Zakomplicirana osebnost!
Še bokši je drugi, sicer pa velik "kolega" od prejšnjega:
Boštjan Kamnik, nekdanji vratar Mure, tajni policijski sodelavec ovaduh vohun, poizve za vse, vse je na tekočem.
Cenovno dokaj ugoden, dokler mu ne zmanjka denarja te si pa gotov.
Ja kavboj to pa maš prav. Problem je v ton ka njemi hitro sfali penaz, te pa norci na vrsto pridejo kere obrne s svojimi forami glupimi.
Oprostite, ampak Kamnika ne uvrščajte med detektive, saj to niti približžno ni. Za kaj takega on absolutno nima pogojev, kaj šele licence.
Tej Kamnik je dober, boukšoga nega, vrvlite, ešče sakomi sobočanci, goričanci, , itd je pejnez dužen, mislin ka v Prekmurji človeka nega ka ga ne bi okoli prineso, boukši je kak Zoren Kuhanec!
mislim ka njimi nega para RITUPER z bangladeša.
negdanji udbaš, sin odvetnik. tu je cela znanost.
samo ga ne priporočan.
Hja družba Kamnik and Kočiš če ščeš bez spodnji lač ostate te kar njih pozovi na druge den neboš več mel za uje kruh pa staro mlejko
probaj Vedenika z Bratonec.
Od omenjenih definitivno čednejši, cejna je pa tuj normalna.
ja saj te je tudi iz iste skupine udbašov.
to so pa nevarna razmerja.
Udbaš gor al pa doj, svoje delo opravi. Sicer so pa či tak pogledneš vsi bili udbaši. tTaka nemaš gli prevelke izbire.
Če hočeš detektiva da ti prinese dokaze za sodišče si raje najami z licenco!In zelo dobrega,res pa da je tak tudi zelo drag!Ker "KR TAK" detektivi ga lahk pijejo za tvoj denar,drug dan pa ti pove: Prav si imel,res je tko,sem prebil celo noč v avtu pred bajto in vse videl! :D:D:D:D
Drugače pa si lahko sam detektiv!
Zanima me, ali pozna kdo kvalitetnega in cenovno sprejemljivega detektiva iz MS?