Dermatolog/inja
Mene zanima, če mi lejko što iz izkušenj svetuje kakšnoga dobroga dermatogola ali dermatologinjo. Pregled z napotnico.
Nej tiste, ka so zasebni oz. tisti pri kerih trbej pregled plačati.
Hvala vsen za pomoč oz. za nasvet.
Komentarji
odvisno,zkoj pa bi nucala dermatologa?
Ja šla bi na pregled oz. ka bi se zdravila pri njen. Zaradi kožnih bolezni iščen dermatologa.
iz lastnih izkušenj ti pravin, ka če študeraš v mb ali lj idi tan, dermatološka klinika v lj je super... ovak pa v zdravstvenon domi Radišič (lekar je tak) neje slab...
" _racija_ " V zdravstvenon domi v ms?
Priporočam dermatologa v Žuti kuči!Glede zdr.doma pa živa katastrofa,ko sem prišel z otrokom tja da bi ji odstranili brdavico sem ji obljubil da dobi štempiljko(tolažba otroku),po vseh bolečinah in joku prosi za štempilko on pa nazaj PA NISMO MI DJEČJI VRTIČ????? .Odnos katastrofalen ??
Se strinjam glede zdr. doma,živi obup!Meni je na daleč dr. Radešič pogledal akne,sedi ko kavboj,nobenga odnosa,v 2minutah bil konec pri njem...kaj takega??
" skandi " Kak se zove dermatolog v Žuti kuči?
Mislim, da je Lidija Šafarič Pustai v Žuti kuči. Nisem še bila tam, sem pa slišala, da je OK.
" tinika78 " hvala :)
Še kdo kakšen nasvet oz. izkušnjo?
samo ne v ZD murska sobota.
Osebno zelo slabe izkušnje.
Dr. Lidija Šafarič Pustai Žuta kuča v Murske Sobote
Če ne vejš ge je žuta kuča to je tan ge je Murski val doma ali pa po domače proti železniške postaje ideš in tan boš videl velke napis DERMAMED in tan je to
garant boš naložen z kupljenimi kremami šeu domu
" Kukec " hvala za mnenje
" rebeka1 " Hvala za informacijo. Vem kje je žuta kuča
V žuti kuči se plača pregled, ali lahko idem z napotnico? Je samoplačniška dermatologinja ali ne?
lahko z napotnico tude. Zdravnica kar prijazna in ma dober odnos do strank..
V ZD pa itak katastrofa.. izogibat se ga na daleč kak se li da..
@skandi:
ti bi njemi nazaj: "Ma šta pričate, nismo mi na hrvatskoj"..
In ja, ta dermatolog v ZD je totalen *žaljiva vsebina je bila odstranjena*.. Nečloveškost na viške..
" anubis " hvala za informacijo
Tudi mene je dermatolog v ZD pred leti rejdno skurco Mislin ka je bil doktor Radišič...
Radišič je v pizdi, nej v ZD.
Odnos za kur**...
Drugače pač nemren povedati.
Hello
Če maš kaj več kak pa samo kakšen problem kak so npr akne, mozolji... in če se ščeš pozdraviti, te samo čim dale kraj od "dermatologinje" v žuti kuči (osebne izkušnje).
lp
Se popolnoma strinjam. Me je napizdila za zdravljnje mozolov pri njej in me obrala za 200€. Saj san si bila sama kriva ka san vrvala ka de pomagalo, njej pa je itak glavno bilo ka je skasirala. V zahvalo za to pa me doktorca naslednič sploj neje ščela vzete ka bi se zmenle za naprej, ker bi mogla plačate 50€ za tou: kao ponoven pregled (čeprav sen preja že bijla tan)... katastrofa... če mate probleme s kožo tudi sama praven isto: čimdale vkraj od njej, ite rajši v Mb (vse je ceneje, odnos pa 1a proti žuti kuči)
Sem se v Ljubljani in na Obali zdravil za akne in luskavico kar nekaj časa, vendar nisem imel rezultatov. Ko sem prišel na obisk v MS so mi priporočili to "žuto kučo". Izgleda da imamo mešane izkušnje vendar jaz nimam nobene pripombe. Je pa res da sem prišel samoplačniško in mi ni trebalo čakati dolgih čakalnih vrst. Predpisala mi je terapijo- hvalabogu sem z kremami rešil probleme in mi ni trebalo spet hoditi v MS, vendar bi prišel če bi bilo treba...
Po dveh mesecih pacanja, vseh možnih dermatologov (zdravstveni dom, žuta kuča,..), me je v dveh dneh rešil dr. Rems iz Ptuja.
hej, marjetica
kaj si pa mela? ges man probleme s fleki od aken, pa oden v žuto kučo (diamantni piling pa na laser iden čez tri tedne) zaenkrat neman slabih izkušenj z njo
priporočila??
v ZD pa itak katastrofa
jaz meu tudi slabe izkušnje z žuto kučo, predpisala tablete roaccutane, po katerih mi po 2 mesecih jemanja so okončine močno zatekale da sem mogeu prekinit z zdravljenjem. Nato predpisala neko pekočo kremo in drugo mazalo ali niti malo ni izboljšalo stanja, tak da sem prekinil z vsem...
Diamantni pilingi pa so mislim na lastne stroške ....
ja, piling pa laser sta za plačat
jaz mam zdaj neko kremo z retinoično kislino pa še nekaj od dr.G, pa saj pomaga, samo počasi...
Joj, mela sem nočno moro vsake ženske. Sredi poletja, največje vročine so se mi po obrazu, dekolteju, hrbtu, rokah, ven vrgli takšni grdi, rdeči, mastni z belim vrhom mozolji, ki so še zraven srbeli. Bolj je bilo vroče, več jih je bilo. Skratka fuj. Zunaj je bilo 32 stopinj, jaz pa v dolgih rokavih in šalih, plus puder na obraz. Dva meseca so me pacali doktorji v zdravstvenem, žuti kuči,.. maže, tablete, kreme, nič ni pomagalo, bilo je hujše. Te pa mi je ena punca priporočila dr. Remsa na Ptuju. Tudi ona je hodila k njemu in ga je ful hvalila. Pokličem dr., čez dva dni sem bila pri njem v ordinaciji. Ker še kaj tako hudega, očitno ni videl je tudi v knjigo pogledal in si tudi nekaj fotk za moj karton in svoj arhiv naredil. Dobila sem injekcijo, dvojne tablete in mažo, ki so mi je zmešali v lekarni. Pri njem sem bila v četrtek, v soboto ko sem se zbudila in se v kopalnici v ogledalo pogledala, me je skoraj kap. Mozolji so postali suhi in so zbledeli. V nedeljo sem mela še suhe fleke, v ponedeljek sem bila tak, kot, če nič ne bi bilo. Naj povem, da nimam težav s kožo in to je bila moja edina izkušnja z dermatologi. Dr. Rems je znan dermatolog in na Ptuj hodijo iz cele SLO in tudi iz tujine. Za pregled, šprico v bedro, dvojne tablete in kremo, sem plačala okrog 120 EUR. Tip me je rešil in ni mi žal enega EUR-a. Priporočila sem ga seveda naprej in vsi, ki so bili pri njem so zadovoljni odšli domov. Upam, da ni v penziji. Sečno pri izbiri doktorja in pozdravi se.
Precej pomaga menda tudi neka krema blagovne znamke LR /nemška zadeva/, več informacij pa na http://www.lepota-zdravje.com/. Nisem probala, tako sem slišala. Mogoče bi bilo za poskusit. Zadeve so na osnovi AloeVere.
Kamakoli samo nej v zdravstveni dom. Mene je sicer dr Radišič pozdravo ale odnos je katastrofalen.
v žuti kuči je vse ok samo čakanje na dan ko si naročen je predolgo.Počasi dela kot se poćasi celi rana.
Na podlagi teh komentarjev sem se odlocila za pregled pri dr. Pustai zaradi sprememb nekaterih pigmentnih znamenj. Zaradi guzve je pregled bil koncan v dvema minutoma. Za dve piki je trdila, da sicer izgledata "sumljivi", a ju lahko izreze samo samoplacnisko, saj naj bi to bil poseg zaradi moje zelje-estetske narave. Ker mi ni dalo mira, sem vseeno pri osebnem zdravniku prosila za napotnico in izrez te pike v Moravcih v ordinaciji Oliviers. Moja pika se je izkazala za maligni melanom, kozni rak v prvem stadiju. Toliko o mojih estetskih zeljah. Sama sreča, da se mi je pristop dr. Pustai zdel dovolj malomaren, da sem sla po drugo mnenje. Bojim se pomisliti kaj bi lahko sledilo, ce ne bi.
Ima kdo od vas izkušnje z Dermacenter http://www.dermacenter.si/?
Dermacenter je res super!
kaj je kdo že uporabljav za dermatološke težave kot so akne, kake konopljine kreme. Tu piše, da se https://www.abbanutrition.si/cbd-konoplja/
Mene zanima, če mi lejko što iz izkušenj svetuje kakšnoga dobroga dermatogola ali dermatologinjo. Pregled z napotnico.
Nej tiste, ka so zasebni oz. tisti pri kerih trbej pregled plačati.
Hvala vsen za pomoč oz. za nasvet.