Delo v Avstriji
Iščem sezonsko delo v Avstriji...po možnosti tudi redno zaposlitev. Kakršnokoli ponudbe prosim pišite pod zasebno sporočilo.
Lp
Komentarji
Branko Boldižar
Geni rit v avstrijo pa pitaj tan
Škoda ka se sploj oglašaš na komentare BB, če ti je nej vola kulturno, ka komi kaj odpišeš, te rajši ne piši.
Tou bi lejko drugče zvenelo kak je pa napisano-zelo grdo
Telko od mene
Probaj vzpostaviti kontakt preko spletne strani www.delovavstriji.com.
Obstaja sicer še nekaj spletnih avstrijskih strani in če dobro obvladaš nemško po mojem problema ne bo. Jaz sem do sedaj dobil nekaj ponudb z zgoraj omenjene agencije, vendar je velik problem, da mislim da vem nemško samo za A1.
Marsikdo meni, da je vzpostavitev kontakta s tisto agencijo Suhasi, katera deluje preko omenjene spletne strani nateg, ampak vsak si naj sodbo ustvari sam. Na koncu koncev plačaš 59 eur, da ti pet mesecev pošiljajo ponudbe in to tudi ni neki veliki denar, še posebej, ker ti v pogodbi zagotovijo, da v primeru, če ti službe ne najdejo, ti denar povrnejo. Meni so tudi napisali CV življenjepis za 28 eur, dal sem ga na presojo eni naši agenciji in so mi povedali, da je glede na dolžnino in število znakov, znesek ustrezen.
Veliko uspeha... pri iskanju službe! Tudi sam še upam... da se kaj najde, kjer ne bo nemščina ravno neki veliki pogoj.
Po eni strani je prav napiso (če bi lahko bi že naredil tako, vendar za tem stoji en problem)....po drugi strani pa _čebelica_ imaš prav.
Truplo....hvala za odgovor :)
Pred raznimi posredovalnicani delavcev, se splača preverit še to:
http://www.ess.gov.si/eures/slovenski_eures/eures_svetovalci
http://www.ess.gov.si/eures/iskalci_zaposlitve/poiscite_zaposlitev_v_ev…
Oj! Izogiblite se Suhasija pa njemi podobnim, prek suhasija sem bil v Avstriji pa ne da nisem dobo tan plaačano (seveda je bil slovenec) niti mi niso hoteli vrnit tistih 60€ ter da si morem kao sam zriktat da dobim plačo! tolko da kasirajo, ker te ponudbe ki jih oni pošiljajo najdeš na internetu!
Če si želite it v avstrijo ima BB prav genite riti v avstrijo pa vprašajte direkt k Avstrijcem.
Pa še nekaj dobrih agencij: (seveda avstrijskih)
1. Rusche Personalservis g.Albin 0043 664 241 7152 (sem delal tam in zelo korektna firma
vredna zaupanja)
2.MPS personalservis vendar ne v MB ampak pojdite v Graz ali Feldbah
3.Mentor personalmarketing g.Reinhold Fritz 0043 664 231 07 93
4.pcp perso...... g.Armin0043 88 60 28 10
pa še malo morje je teh, dejstvo je ka če te doma sideli nede iz tej moke kruha.
Aja izogiblite pa se Looni personalservis čeglij so Avstrijce do van potegnole od plače vse živo.
Pa lep vikend!
Branko Boldižar
To neje prva tema o ton...
...je že bilo ogromno napisanoga
Iščem sezonsko delo v Avstriji...po možnosti tudi redno zaposlitev. Kakršnokoli ponudbe prosim pišite pod zasebno sporočilo.
Lp