Danica Lovenjak

|

Izjava Danice........na POP TV.....tou je bujta repa.............tako imenovana po Slovensko UBITA REPA...:))

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
bobo76

Izjava Danice........na POP TV.....tou je bujta repa.............tako imenovana po Slovensko UBITA REPA...:))

M S

Nevem zakaj originalne prekmurske jedi kao poslovenijo, potem bi recimo anglež moral povedat ''killed tail'' ampak povejo kot je original, če zanemarimo njihove naglase.

Original je pač original in je pomoje brezveze nekaj prirejat, zaradi tega ka bi ''kao'' slovence znale zakoj se ide. Mene je tou smejšno.

M S

No ja @SW :)  saj znamo za koj se ide.  ja moj prevod je bujte rejp :D

5450

kak je novinar pravo, "ponos prekmurja danica lovenjak".. ja najitrej ka rejsan :)

Tadej žižek

Ta ženska mi je tak anti ... tak anti ka je viditi nemren :)
saj se vidi ka tak nika čednoga ne dobi ka bi doj gučala po televiziji :D

manja konkolic

jao, pomale gdč. Danica več ne de znala po prekmursko gučate!!!! pa tau te buje!  Hahahaha,še moja mama se je smejala,kda san je pravla: "ubita repa"! 

smrt +++

Pa saj Danica mora pokazati, kako je pametna, hahaha......

Mateja

pomale bomo resno mogle izdate tiralico za čevapon :):)
Ja glede Danice ja ona se je očitno trudila ka bi njeno prekmurščino vsi razmile :) .

Nino Škalič

HeHe...se spomnin, kda je Daaanica pred leti intervjuvala pevca od Zaklonišče prepeva. Tip ji je samo z nekšimi "znanstvenimi" stavki odgovarjo, ova pa itak ne razmila, ka ji Alič sploh guči.
Pa nazadnje kda je bila pri Zrneci pa Bizovičari. HaHa! Nekak isto kak Murko, telko ka je tan bila.
Goat...

Tadej žižek

hehe ... eh ... pa ne ven kak je lejko ona kama vö iz sobote prišla :D

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. odlično, Danica. dobro se je predstavila   ..  ..

.. novinar: .. pa vam je všeč Bujta Repa?..

.. Danica: .. no, ni lih moja najljubša jed, imamo v Prekmurje še dosti ostalih jedi, ki jih mogoče še bolj preferiram  

.. novinar: .. nekaj slišim o čevapčičih?!

.. Danica ( ki med tem za 3 minute obmolkne) in potem končno odgovori:
.. oh, oprosti, ob omembi besede čevapčič me je takoj zajela domišljija in sem se le več stežka zaustavila glede bontona, namreč v prekmurju obstaja en čevapčič, in ne mislim na hrano in zaradi katerega le-tega smo ženske radovedne in večkrat tudi spozabljive, hm, ah, saj boste že razumel .. no, če se k vrnem k vprašanju .. ja, čevapčiči so vedno dobrodošli, mhm, na kakršenkoli način že  .. ha ha, boste že razumel ..

.. no,  v videii je sicer malo drugače, a pustimo malenkosti ..

.. naj omenim še, če še što ne vej: .. tinyurl.com/yz4dmw4 .. Danica je dosegla 6. mesto a.k.a 2922 glasov .. mhm ..

.. eh, neman tej dni glih nekšnoga smisla za zajebancijo, šteka mi zadnje čase tak redno glede zajebavanja žensk ..

Tadej žižek

".. naj omenim še, če še što ne vej: .. tinyurl.com/yz4dmw4 .. Danica je dosegla 6. mesto a.k.a 2922 glasov .. mhm .. "

Glede na to ka je La-toya prišla na 2. mesto se mi ne zdi glij nekši najbole relevanten izbor :D ... ali pa resan samo cecke glejdajo pa nika drugo :D ... 

Čevap ge se spitavlen včasih či se tij to vse zajebavleš ali resno gučijš :D

Pero Detlič

samo....etan na tej sliki, je fejst dobra, pa naj reče štou ka šče....vauuuu, ka bi ji delo...v soboto, pa v nedelo.......   njami ....  :)

rakun

ja pojge dragi,znate kak pravijo"gdo nima v glavi ma v petah" 
v danicenon primere je v joskaj oz ceckaj po domace...........
ce bi njoj tau ka ma v ceckaj odislo v glavo bi bijla ziher najpametnejsa blondinka

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet