Činč in Big Brother

|

Zanima me vašo mnenje, kak vidite našoga Činča v toj kuče in ka si mislite o njen in njegovon nastope not.
Meni osebno, unikaten človek, ki mu ni para, legenda od legende. Vsekakor totalen favorit za mene.

Pa še en kratki video od včeraj:
http://www.youtube.com/watch?v=j1_u44XPUEA

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Anubis Anubis

Zanima me vašo mnenje, kak vidite našoga Činča v toj kuče in ka si mislite o njen in njegovon nastope not.
Meni osebno, unikaten človek, ki mu ni para, legenda od legende. Vsekakor totalen favorit za mene.

Pa še en kratki video od včeraj:
http://www.youtube.com/watch?v=j1_u44XPUEA

rebeka1

Naš Činč  se je za 100% obrnil  takšnega si nikoli nisem predstavljala             
prijazen povej kaj misli skratka res super , čeprav se vidi da zelo trpi se ne bo pusti šel bo do konca 
   ČINČ TI SI ZAKON DRŽI  SE   

Martina Horvat

Klovn, željan pozornosti. Po moje je primeren bolj za kakšno drugo ustanovo, kjer bo ravno tako lahko zaklenjen - na zaprtem oddelku.

daniel huber

Tinka strinjan se z tvojim mnenjem!Mislim ka je rejsan željan pozornosti pa še peneze njeme dišijo!

Jaz sem vedno spremljo Činčove oddaje,ne vse,večinoma pa.In je moje mnenje da je Činč čist spremenjen v bigbrotherju.V javnosti je flegma,pove kaj misli,ne ozira se na druge kritike,živi svoj life,not pa se mi zdi da se v vse zapiči.Večino ljudi ki smo ga bili vajeni kot humorista,tega humorja noter glih ni.Na začetku kakih 3 tednov je bil mal humorist,pol pa kr naenkrat nekdo drug.Škoda.Lahko pa se motim.Naj je to kar je v resnici.Jaz sem držal pesti za Zlatko in Činča.Za Zlatkoja mi je žal ko je šel ven,mi je bil faca,tud kdo redno spremlja je lahko videl da je Zlatko edini ki ni igral.Tudi v spovednici ni pljuval,po nobenemu in ni bil dvoličen.No tako da zdaj držimo pesti za Činča.

daniel huber

Konec koncev me je itak fse eno što zmaga!Itak se fsi samo pretvarjajo,ka se nebe kome zamerili!

Ah saj so se že zamerili,sam se tega še ne zavedajo,saj ko bodo ven prišli in bodo gledali kaj je kdo v spovednici govoril,kaj je kdo komu govoril in kaj je kdo komu za hrbtom govoril,šele takrat bodo zamere.Zato je meni Zlatko bil faca in edini ki ni igral.
Drugače pa se moramo zavedati,da taki šovi kot je big brother,kmetija,trenutek resnice,to so šovi sramote,vsaj zame.Tu se prav zaprav vidi kaj folk dela za denar in kaj bi vse naredil za denar,pa še plus tega vsega te še cela slovenija gleda in pol najbolj vidijo kdo v resnici si,kako si v spovednici zgodbo obračal,nekaj si izmislil,pol pa se začneš zamerit.V trenutek resnice se mi zdi da bi šli in ženo ubili,sam da bodo 200 evrov več imeli,v trenutek resnice bi za marsikoga 200 000 evrov premalo,da bi jaz šel pa resnico govoril.eni pa za 10 000 evrov priznajo da so ženo varali,al pa hoteli jo ubit.Sramota.

Bonifacij Rumpelstilski

Dokeč boš tij tou glejdo pa se čejso zaradi toga, do oni takšne bedarije kazali pa gučali..... tak ka dragi RobertoOwen.... oni delajo tou samo zaradi tejbe. Brezveze ka se zdaj neka zgražaš nad ten.... če si pa fan teh gluposti.

Profile picture for user slavko1958 Slavko Šebjan

sicer ne spremljam oddaje, toda  g.Činč je slaba reklama za  Prekmurje

Ah seveda sem fan teh gluposti,kot ti ko veš o čem se gre.Dobrodošel v klub fan gluposti.
Pa ne mi reč da nisi tud ti fan teh gluposti,ker drugače nebi vedel o čem se gre.
Uh jako se čejšen,kje sem pa to pokazal?Očitno se ti bolj ker si se na moj komentar tako "jako" odzval.
:D:D

sasha_

@slavko1958, glih to je glupost - ne gledaš oddaje, pa praviš, ka je g. Činč slaba reklama za Prekmurje. Če bi gledo, verjetno ne bi tak mislo. Meni se zdi super. Že rejsan, ka je spremejno obnašanje in je nej več takši humorist, ampak predstavlajmo si tou situacijo - že 2 mesca v eni in isti kuči, z neznanci, itd. Povsem normalno, ka se spremeni obnašanje. Tou je psihološka igra. In glede glupejranja - glupajranje se v BB na dugi rok ne obrestuje, ker je to preprosto nemogoče. Nemreš se 2 mesca noč in dan glupejrati. Sploj pa nej, da kamera spremlja vsaki tvoj gib. In vsak ka je v BB zadosti dugo časa, in se na začetki glupejra, tou inouk doj spadne.
Meni osebno - Činč čist fajn človik v BB, pa ga vačik ne poznan.

Bonifacij Rumpelstilski

RobertoOwen.... o kon se ide v teh kvazi resničnostnih oddajah zven iz komentarov kakšne si tij napijso.... sploj mi nej trbej glejdati pa znan kak je vse tou fküper en velki nateg. Javna skrivnost teh oodaj je tou ka je čisto vse zašpilano.... in dogajanje v teh oddajah se prilagaja upadanju ali porasti gledanosti.... tak ka tisti tvoj Zlatko je glih takšni glumac kak vsi ostali. :) Ovi zgoraj ti je lepou napijso.... glupejrajo se za evroje.

RobertoOwen: "Uh jako se čejšen,kje sem pa to pokazal?"
RobertoOwen: "V trenutek resnice se mi zdi da bi šli in ženo ubili,sam da bodo 200 evrov več imeli,v trenutek resnice bi za marsikoga 200 000 evrov premalo,da bi jaz šel pa resnico govoril.eni pa za 10 000 evrov priznajo da so ženo varali,al pa hoteli jo ubit.Sramota."

Nataša Sukič

činč je pač činč. njeme falij tan notre en nastop njegove skupine, te be pa bil tiste ta prave činč keroga poznamo. spremljam BB kar redno, zdi se mi ka se činč nemre pa nemre sprostite kak da be bil prevezane. zdaj če ga tak krijž boli ale resno njeme čike tak falijo neven enostavno nekak se nazaj drži

dupont

unikaten rejsan legenda ali pa car pa nikoli.činč je ubibože konfilktna osebo kero nemreš v nika prepričati.

miic miic

Rejsan se je malo spremeno Činč. Ampak ge njeme to ne zamerin. Spremeno se je verjetno zaradi toga ker je pač v drugon okolji kak kda hodi recimo po MS. Mislin ka je to neka čist normalnega in nezavednega. In valda ka človek v vsakon okolji načik funkcionera...

Ostaja pa dejstvo ka je Činč v mojih očaj legenda in CAR! 

Anubis Anubis

Glejte, postavite se v njegovo kožo.. Živčni in z ten spremenjeni bi že bili zaradi toga dejstva ka bi meli pomanjkanje nikotina. Na začetki je mogoče še resno bole sproščujoče deloval, samo tisto je itak šele začetek bil.. Kak drugo biti zapreti zaj že 2 mesca če se ne motin v eni bajti, ge valajo določena pravila (nošenje mikrofonov, prepoved spanja podnevi, itd..), in si celi Sloveniji 24ur/dan vsen na očeh in vidijo sakše tvoj gib pa čeglih se samo po jajcih poškrabaš, je tudi verjetno nej glih lepo..

Nemrete ga obsojati zaradi "spremenjenosti", ka je to čist drugo okolje.. Mislin ka ste, smo vsi tu v službi tudi spremenjeni, kot pa ko smo z domačimi, prijatelji..

tomi horvat

činč se spremeno po tiston kak njeme zlatko pravo ka naj guči slovensko ka do ga razmele,in od tistoga je več nej gli  tak za zajebancijo pto,, sam mislen ka de  fseeeno on zmagal,itak je med tejme "slavneme" najbole znane .)

Zoran Vogrinčič

Slavko1958 zakoj bi pa mogo biti Činč reklama za Prekmurje? Slaba ali dobra... Ka je li Prekmurje takšoga napravlo za njega, ka ma nekšo emocionalno navezanost ka de ga reklamejro. On je tan zato ka sebi dela reklamo, in to dela ekstremno dobro. V Prekmurje so ga pa tak vsi znali samo doj tiskati, kda pa je viktora dobo, so pa vsi ščeli neka od njega meti... Klasika....

Dexter ti meni pamet soliš???Najbolj zanimivo je to da praviš da ti tega ne gledaš,da je to vse za "fane glupih",ampak najbolj zanimivo je to da vse veš o čem se gre,kaki je zlatko,činč,...zanimivo ane?Praviš da si si vse prebral in veš?A si pol res bolj obseden,da hočeš vedet kaj si 500 000 slovencev oziroma več misli.Daj dexter,barvaj ti vrtec.Kaki izgovori da ti iz komentarjev zveš.In blom jaz napisal da je nekdo nor in boš ti celemu svetu govoril da je pač nekdo nor ker si to v komentarjih prebral.Že s tem se izdaš da si bolj obseden,pa kolk se vpičiš pa čejšeš zaradi enih komentarjev,kot da ti je kdo na žulj stopil,a pol res skrivaš,pa se sramuješ? 

Mah saj men ni do nekega spletnega kreganja,pa kdo je kdo,to ni oddaja Trenje.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet