ČINČ - BB
nekaj me zanima.. danes sem opazil činča v ulicah ms... kaj je bil na dopustu? je še v BB, je kdo kaj danes gledal v živo... ?
mam posnetek...
Komentarji
no da vidimo ta tvoj posnetek..
Kak drugo pa je tu že ena tema: http://sobotainfo.com/forum/tema/1117
leon tau se ga pa te resno mogeu z neken zamenjat.D
men je tudi čudno samo san ga vido gnes na pošti okrog 10.15h...
na 24ur so mi pa izbrisali komentar..
posnetek trbej prvo dobro pordati... :)
oz med 9-50h in 10-15h... sem ga videl na pošti!
Te si že koga drugega - podobnega videl.
slikal bi ga al pa posnemal.d tau me zdaj resno zanima,al se ga pa samo z neken zamenjau.
zej sen ša direkt gledat na pop... v živo...pa je še notre
če se da kak pogledniti nazaj za točno to uro kak san napisal... če je bil notre...?
man ga posnetega samo se slabo vidi... ka se je ze kraj obrno... je pa bil 100% on...
100% on :D
če bi že mel kakšen skriven izhod sigurno nebi sou na pošto v ms. Sploh pa če bi bil res bi zaj to bilo že na 100 naslovnicah. Verjetno ga nebi samo ti opazo na takem javnem kraju kak je pošta.
Mah ne nabijaj in ne zavajaj. Če pa že resno maš video ga pa objavi ka vidimo toga ''Činča''. Neven ka čakaš z objavo videa!?
Ges pa san 100% na lotoje dobil, samo so napačne številke izžrebali..
ma rejsan čudno.. ali nwn... veiipa je un v BB te newen ka išče na pošte v Ms :) te bi itaq v Lj šel :) ali pa je tak pogrešo Soboško pošto :) možno ali ne vrvlem jes tau :P
ge je tei posnetek ka bi fejt rada vidla :)
vzporedna resničnost....
nekaj me zanima.. danes sem opazil činča v ulicah ms... kaj je bil na dopustu? je še v BB, je kdo kaj danes gledal v živo... ?
mam posnetek...