Blodnje
Že en čas se spitavlen pa mi ne da mejra, zakoj se v vsake (no skoraj vsake) teme na forume, tude novice pojavi par kandidatov kere se začajo nekaj štukate? Pa to nej o temi/novice kera je predmet debate ampak o totalno brezveznih stvareh.
Kak naprimer zadnja tema "Kaj se približuje zemlji?", ge je sobotašinfo.com napijso komentar "Brank0 = Čriček, samo telko ka nemo mejšali". Neven koga sploj briga če je Brank0 Čriček ali nej?! Debata je "plavi flek" in boli nas kurac za vse ostalo v tej debati. Tude če ma nešče 10 ali 1 profil na sobotainfo.com nas ne zanijma, dokejč neje tej v iz "plavoga fleka" prišo!
Taka se malo zresnite glede sodelovanja v debataj in komenteranja novic.
Pa še neka, očitno določeni uporabnike ne vejo ka je FORUM.
FORUM je za izražanje osebnoga mnenja na določeno temo kera je že vnaprej določena! Nej pa za vsiljevanje lastnoga mnenja, še menje za štukanje o ton što je što in podobne zadeve!
Me pa tude zanijma ge je kakšen moderator ka bi briso takšne komentare in talo nekšna opozorila in na konce sankcije.
p.s.: v tej temi se lejko štukate kelko se ščejte, ker je namenjena van keri morete posrate vsako debato
Komentarji
Kak san že pravo v temi, štero se tüdi tij omeno. Ene nemajo zadosti širokega obzorja znanja, ka be o ene stvare dugo razpravlale. Te pa pač napišejo eno mnnenje, te njin pa naenkrat sfalij idej. Te se pa začnejo sranja, kak smo jih bili deležni v že omenjeni temi. Zadeva odijde v čisto drüjgo stran.
Se v kompleti strinjan z vama, čiglij san bil iniciator provokacije.
Se strinjam z hašišom.
Me pa zanima, če moderatorji vidijo če, dva imena prihajata iz enakega računalnika, pa bi te samo trbelo povedati ka je istina, brez ka bi se osebni podatki povedali?
Dejansko me je čista vseeno, kelkokrat je štoj registrejrane. Bole me skrbi dejstvo, če enaka oseba zagovarja dve različni stvari, kar pomeni, da še tolko ni inteligentno sposoben, ka be meo svoje mnenje.
@Radovan: Tau moderator ziher nede delal, ka je tou nej njegova naloga. Sakši od nas, ma lejko 100 lastnih accaunt-of, fora je bole v nekšoj etiki, o keroj pa jes glede na tau, ka san zapackal temo zdaj težko razglablan.
Ge sploj nejsam mnenja davo, samo sam dele članka napiso keri se mi je zdej zanimljivi. Verjetno celo ne paše k toj debati o objektih.
O tistih objektih pa neščem mnenja davati, ka pač nevem ka je tisto v resnici (napaka računalniška, flek, objekt, ufo, asteroid)?
Neje jih prepovedano meti več?
Moja izjava je bijla mišlena nasplošno.
Neven zakoj be človek sploj meo več računov!?
Ge tuj nevem.
forum je igra, ge ma vsakši san sebi glavno vlogo in se lejko dela tou ka se v resnici na 4 oči nebi. npr: več nakladancije, zajebancije in laganja..itd
se pravi ka ništerni forumaši takše "čedne pijšejo" ka jih v žijvo ne bi rad spozno in obratno - oni nej mene-
in tuo je čar virtualnosti-foruma: lejko delaš-pijšeš ka ščejš-eno minuto si za , drugo minuto prouti- ker se skrivaš pod neko krinko
pa če se kome tou zdi bolano ali šizofreno je glij tej namen forumske ekzibicije dosežen- enostavno -ali pa nej!
fora je v ton ka fore nega.
Sorry!
Očitno san nej zadosta pameten. Če maš neko stališče, ga pač maš. Nemreš biti za in proti istočasno. Lejko, tij tao stališče sčasoma spremenijš, nej pa iz minute v minuto. Če je tao tebe tak velka igra, te se očitno fenomen. Tao je za moje pojme glupo.
PS: In PRAV je ka maš neko stališče, za katerim stojiš in ga tüdi zagovarjaš. Ker samo tak lejko nekan tüdi prijdeš. Ka se postaveš s svojim mnenjon (ki pa nesme biti neumno) za sebe. Razen če se se tan, kaman veter fuda. Pomeni, ka se pri tiston, ge maš večjo korist. Takšeh lidij pa rejsan ne prebavlan.
Jah včasik je pač težko šteti bedarije in ostati miren pa zbrani :)
Eni osebki v določenih temah pač pišejo takše idiotizme ka skoro nemreš ka ne bi replicero - včasik mogoče tudi z tršimi besedami. Pač sobotainfo ma tudi svoje ''maskote'' kak vsi ostali forumi...
Pa ne leti moj post na uporabnika sobotašinfo, če si ga že izpostavo :)
Saj če že popijzdeš, boš replicejro nekaj, kar se nanaša na tisto temo. Neboš omenjo nekaj čista tretjega.
tudi ges se spitavlen zakoj je bil branko v ton primeri tak za brezveze izpostavleni. ma sploj veze ali nej? tudi če je tou ena pa ista oseba pod dvema nickoma dokeč konkstruktivno piše je meni vseeno. tememljijo naši odnosi na zaupanji ali nej? ges mislin ka nej pretirano - če nešče neka pijta pa znaš odgovor je vse od tebe odvisno če se zgeneš odgovarjati ali nej. tu gor je biu tuj eden človik ka živej v USA pa se je tuj trbelo norca delati iz njega kda je tresko takše v stili a little less špricer. zakoj je bilou tisto potrebno? nišče je nej angelček niti ges nej samo te bar negi pokaži neka zdrave pameti. včasih se mi zdi ka si eni ne bi znali nika začnoti če bi njin dal igračko, žogo ali pa šrajfincejger v roko. ista ti je tou NEznanost za njih ;)
Tipično slovensko pač.
Če pa kdo misli, da sta Brank0 in čriček ena in ista oseba, pa očitno ne pozna ne enega in ne drugega. :)
Že en čas se spitavlen pa mi ne da mejra, zakoj se v vsake (no skoraj vsake) teme na forume, tude novice pojavi par kandidatov kere se začajo nekaj štukate? Pa to nej o temi/novice kera je predmet debate ampak o totalno brezveznih stvareh.
Kak naprimer zadnja tema "Kaj se približuje zemlji?", ge je sobotašinfo.com napijso komentar "Brank0 = Čriček, samo telko ka nemo mejšali". Neven koga sploj briga če je Brank0 Čriček ali nej?! Debata je "plavi flek" in boli nas kurac za vse ostalo v tej debati. Tude če ma nešče 10 ali 1 profil na sobotainfo.com nas ne zanijma, dokejč neje tej v iz "plavoga fleka" prišo!
Taka se malo zresnite glede sodelovanja v debataj in komenteranja novic.
Pa še neka, očitno določeni uporabnike ne vejo ka je FORUM.
FORUM je za izražanje osebnoga mnenja na določeno temo kera je že vnaprej določena! Nej pa za vsiljevanje lastnoga mnenja, še menje za štukanje o ton što je što in podobne zadeve!
Me pa tude zanijma ge je kakšen moderator ka bi briso takšne komentare in talo nekšna opozorila in na konce sankcije.
p.s.: v tej temi se lejko štukate kelko se ščejte, ker je namenjena van keri morete posrate vsako debato