Bistroumnež
Nucan inštrukcije iz matematike pa me zanika kakše izkušnje mate?
Ge san čul, ka jih dosta lidi šinfa pa ka so fejst fejst drage, o prevodaj pa ka sploj ne gučimo :(
Pozna što kaj
Komentarji
Drago, kvaliteta je OK, odnos je pa obupen. Smo v naslednji rundi raje eno študentko najeli in je za isto opravilo zaračunala približno 60 procentov njihove cene.
Primerjati študente z enim zavodom, ki plačuje davke, najemnino, zunanje izvajalce in ima verjetno še veliko drugih stroškov, tudi ni glih na mestu. V tem primeru bi študenti s svojim delom na črno, lahko bili tudi za polovico cenejši...
ga pa poznan zelo dobrega fanta in poceni iz Prvomajske ulice v murski Soboti, je pošten in najprej ti prvo uro šenka ka videš če se zadovolen z njin
Poučuje mogoče kdo angleščino in nemščino... in koliko stane. Okrobra bi se udeležil teh dveh tečajev na Delavski univerzi, pa me zanima, če bi privat prišel cenovno podobno skozi. In koliko bi se nas naenkrat učilo...
ankica malo oladi. Študentka je z nami delala čisto legalno. Študentska napotnica, plačane dajatve, vse tako kot more biti. Pa je vseeno bila dosti cenejša. Bi pa dal skoraj roko v ogenj da tam v Bistroumnežu tudi na koncu študenti prevajajo, lektorirajo itd... se pa lepše in predvsem bolj strokovno čuje, če jih poimenuješ "zunanji izvajalci".
Truplo dvomim da privat prideš ceneje skoz. Individualne ure so vedno dražje, kot če se prijaviš na kakšen skupinski tečaj.
http://www.facebook.com/pages/Atelje-znanja-Simon-%C3%9Clen-sp/38670311…
tu maš povezavo za inštrukcije, kvalitetno pa ugodno če nucaš za matematiko pa fiziko......
TUKAJ JE REŠITEV ZA VAS:
SOCIETA, svetovalni center, Iris Faflek Lukač, s.p.
040 - 205 - 540
(inštrukcije, prevajanje, tečaji tujih jezikov, ugodna cena)!
jaz sem hodila na inštrukcije matematike na Grad na goričkem in sem bila ful zadovoljna. človek obvlada in razlaga na simpl način. tu imate njegovo številko: 041 537 639
Nucan inštrukcije iz matematike pa me zanika kakše izkušnje mate?
Ge san čul, ka jih dosta lidi šinfa pa ka so fejst fejst drage, o prevodaj pa ka sploj ne gučimo :(
Pozna što kaj